Halutaan myydä
Verkkokauppa, puhdas juomavesi

Kohdenumero FK54464
Hintapyyntö 6 000
Toimiala Verkkokauppa
Sijainti Koko Suomi
Myydään verkkokaupan liiketoiminta, domainit, varasto tällä hetkellä n. 1000 €. Verkkokaupan varaston voit perustaa mihin osoitteeseen tahansa. Sivusto on tarkoitettu suomalaisille, joten sijoituspaikkasi voi olla missä tahansa Suomessa. Verkkokauppa on ollut osa isompaa verkkokaupparyhmää, mutta sitä voi pienimuotoisena aloittaa myös sellaisenaan. Tarjoamme hyvän ja todella edullisen verkkokauppa-alustan, jota on myös helppo itse päivittää.
Mitä tarvitset ? Sopivan, kuivan varastotilan, 20-40 neliötä tai mieluimmin enemmän, sillä kasvua tulee nopeasti.
Mitä myyt verkkokaupassa? Tarvikkeita puhtaan veden tuottamiseen suoraan hanasta ilman kemikaaleja. Erikoisala terveys- ja hyvinvointisektorille, jolla on valtava potentiaali. Puhdas vesi ei ole itsestään selvyys edes Suomessa. Kaivovedet, järvivedet, vanhat putkistot, vesilaitosten virheet ja onnettomuudet, kaikki aiheuttavat jatkuvasti kehittyvää tai akuuttia terveysriskiä. Puhdistuslaitteita myös suuressa mittakaavassa, teollisuudelle, elintarviketuotannolle, vesilaitoksille.
Jos olet vesijohtoalan ammattilainen, voit tehdä tästä erikoisosaamisalueen ja myydä sekä laitteet että asennuspalvelun omalle toiminta-alueellesi. Jos teet pelkkää tarvikekauppaa, yksityisten asiakkaiden lisäksi voit tehdä tukkukauppaa koko Suomeen.
Mistä hankit tavarat? Kaikki tuotteet tulevat Suomen ulkopuolelta. Katemarginaali on hyvä, kertatilausten ei tarvitse olla kovin isoja ja toimitusaika on kohtuullinen.
Miten opit tuotteet ja liiketoiminnan? Annamme peruskoulutuksen sekä tuotteille että tavaran hankinnalle kuin myös tarvittaessa verkkokauppatoiminnoille. Jonkinlainen tekniikan yleistuntemus auttaa alkuun, sekä tietysti tietokoneen käyttökokemus. Juuri uudistettu, nykyaikainen verkkokauppa, joka voidaan siirtää omalle domainillesi. Emme myy yritystä vaan liiketoiminnan, voit liittää toiminnan olemassaolevaan yritykseen tai perustaa uuden.




Viesti lähetetty

Kysy lisätietoja kohteesta

Jos olet kiinnostunut tästä kohteesta saat siitä lisätietoja jättämällä yhteystietosi tähän. Kaikki tiedot ovat pakollisia.




Katso myös nämä myytävät yritykset Suomen suurimmalta yritysvälittäjältä - Suomen Yrityskaupat

Autohuollon ammattilainen HUOM! Motonet korjaamo Seinäjoella realisoidaan pois.

Loistava mahdollisuus (aloittelevalle) autohuollon ammattilaiselle. Ensimmäisen vuoden pieni tappio on nyt käännetty hyvään positiiviseen tulokseen. Resurssipulan takia nykyinen omistaja haluaa nopeasti eroon tästä ja hinta on sen mukainen. Tätä helpompaa starttia uuden yrittäjän on vaikeaa löytää.Yhtiö tarjoaa kaikkien merkkien autohuolto Motonet-korjaamobrändin alla ja sen lisäksi myös rengashuoltoa ja -hotellia....

Katso lisätiedot

Myynnissä yritys joka tarjoaa laaja-alaisia lastensuojelun palveluita

Oletko intohimoinen yrittäjä tai sijoittajaa, joka haluaa jatkaa arvokasta lastensuojelun liiketoimintaa. Yritys tarjoaa ympärivuorokautista hoitoa huostaanotetuille, kiireellisesti tai avohuollon sijoitetuille peruskouluikäisille lapsille.Yritys tarjoaa laaja-alaisia lastensuojelun palveluita, jotka jakautuvat sijaishuollon ja avohuollon palveluihin. Palveluihin kuuluvat perhetyö, tukihenkilötyö, valvotut tapaamiset ja ympärivuorokautinen hoito. Asiakaspalvelu on yrityksen toiminnan sydämessä, ja kaikki yr...

Katso lisätiedot

Maanlaajuisesti tulkkaus- ja käännöspalveluja tuottavan yhtiön liiketoiminta

Yhtiö tuottaa tulkkaus- ja käännöspalveluja maanlaajuisesti.Tulkkauspalveluja tarjotaan lähes kaikissa viranomaisten tarvitsemissa maahanmuuttajakielissä.Kaikki tarvittavat tulkkaus- sekä käännöspalvelut tuotetaan kustannustehokkaasti ja nopeasti.Yhtiön tulkit sekä kääntäjät ovat alansa parhaita ja työn laatu sekä nopea toimitus varmistavat asiakaskunnan tyytyväisyyden sekä uudet tilaukset.Yhtiön kilpailutekijöitä ovat maine, tunnettuus, nopeus ja laatu.Nykyisenkaltainen liiketoiminnan harjoittaminen edelly...

Katso lisätiedot

Menestyvä maanrakentaja, jolla merkittävä kannattavan kasvun potentiaali

Yritys toimii vahvasti maanrakennuksen toimialalla, jossa sillä on vuosien kokemus ja sitä kautta syntynyt osaaminen sekä markkina-asema. Sillä on potentiaalia kasvattaa volyymiaan kannattavasti.Yritys toteuttaa merkittäviä infrarakentamisen kohteita ja sillä on asiallinen kone- ja laitekanta sekä osaava henkilöstö. Yrityksellä on sertifioitu laatujärjestelmä ja seuraavat RALA-pätevyydet: Väylärakentamisen pääurakointi Tiet, kadut ja kunnallistekniikka, Putkilinjojen ja johtoverkkojen pääurakointi Putkilinj...

Katso lisätiedot