Halutaan myydä
uusi subscription- liikemallin video-oppimisalusta 300 ensimmäisellä käyttäjällä ja kymmenellä B2B asiakkuudella

Kohdenumero FK65243
Hintapyyntö 5 000
Liikevaihto 10000
Taseen loppusumma 2500
Toimiala Verkkokauppa
Sijainti Koko Suomi
Henkilöluku 2
Myydään uusi yritys (perustettu loppuvuodesta 2021) tai etsitään osakkaita.

20 000 € kokonaisliikevaihtoa tehnyt no-code eduTech alusta millä 300 käyttäjää sekä toimiva myynnin prosessi ja prospektilistat missä n. 1000 yhteystietoa. Yritys on voitollinen (huom. aloittava yritys, ei vakiintuneita kuluja)


Uusi no-code alusta koulutusalalle. Sopii henkilölle, joka haluaa tuottaa korkealaatuista koulutusta netissä yksityishenkilöille, yrityksille tai oppilaitoksille. Yritys on harrasteprojektina käynnistetty, ja perustajilla on muita yrityksiä, jotka vievät suuren osan ajasta toistaiseksi.

Yritys on alkuvaiheessa, mutta on testannut ensimmäiset toimivat asiakashankinnan metodit, hankkinut ensimmäiset asiakkaat konseptille ja kehittänyt toimivat systeemit ja työprosessit etätiimille.

Alustan voi kaupallistaa ja kasvattaa monella eri tavalla: tuottamalla uusia kursseja nykyisille asiakkaille, luomalla digitaalisia tuotteita verkkokauppaan, markkinoimalla aktiivisesti alan tapahtumissa ja somessa. Käyttäjiä on yli 300; asiakkaina ovat koulut, kunnat ja yksityishenkilöt. Yrityksellä liiketoiminnan kehitykseen suunnitelma millä pääsee alkuun. Yritys on päässyt Googlen aloittavien yritysten ohjelmaan, ja mm. Google Ads -tilit ovat olemassa. Yrityksellä on hyvät, modernit järjestelmät, jotka mahdollistavat kasvamisen. Yrityksellä on freelance-yhteistyökumppaneita, jotka hoitavat mm. myyntiä.

Alustan verkkokurssin / online workshopin käynyt saa opetushallituksen tukeman digitaalisen osaamismerkin, jonka voi hyväksilukea Suomen kouluissa tai lisätä CV:hen, kun hakee töitä. Alustan käyttöliittymä on pelillistetty, ja brändi on vahva.

Yrittäjät voivat jäädä yritykseen osakkaina auttamaan toiminnan kasvattamisessa tai myydä kokonaisuuden kokonaan.


Viesti lähetetty

Kysy lisätietoja kohteesta

Jos olet kiinnostunut tästä kohteesta saat siitä lisätietoja jättämällä yhteystietosi tähän. Kaikki tiedot ovat pakollisia.




Katso myös nämä myytävät yritykset Suomen suurimmalta yritysvälittäjältä - Suomen Yrityskaupat

Korkealaatuisten naistenvaatteiden suunnittelu ja valmistus

Korkealaatuisia naistenvaatteita suunnitteleva ja valmistava yritys. Yhtiöllä on kaksi tunnettua EU-rekisteröityä tuotemerkkiä. Kaksi kertaa vuodessa uudistuvat mallistot koostuvat tyylikkäistä ja laadukkaista käyttövaatteista arkeen ja juhlaan. Vaatteita myydään pääasiassa Suomessa, Virossa ja Ruotsissa.Massatuotanto valmistetaan vaatetusteollisuudessa alihankinnan muodossa. Lisäksi yrityksellä on myös muuta vaatealan maahantuontia.Yrityksen perusideana on valmistaa vaatteita, jotka istuvat hyvin, ovat yks...

Katso lisätiedot

Alueellaan hyvin tunnettu pitkään toiminut puusepänliike etsii uutta omistajaa

Pitkään toiminut kasvava ja menestynyt puusepänliike Etelä-Suomessa etsii uutta omistajaa viemään liiketoimintaa seuraavalle tasolle. Yrityksellä on useita hyviä B2B-asiakkuuksia sekä lisäksi yritys palvelee tapauskohtaisesti myös yksityisiä kuluttajia. Yrityksen liiketoiminta kasvoi ja tuloskunto parani vuonna 2023 ja alkanut vuosi 2024 on myös lähtenyt nousujohteisesti käyntiin. Tuote- ja palveluvalikoima on kattava. Nopea palvelu, laadukkaat tuotteet ja palvelut sekä korkea osaaminen lisättynä korkeaan t...

Katso lisätiedot

Myynnissä viihtyisä kehittyvä seurusteluravintola Turun keskustassa

Turun keskustassa erittäin hyvällä sijainnilla olevan viihtyisän seurusteluravintolan liiketoiminta etsii uutta aktiivista omistajaa liiketoiminnalleen.Uusi yrittäjä pääsee sellaisenaan jatkamaan liiketoimintaa ilman investointitarpeita. Olemassa olevat ammattitaitoiset työntekijät siirtyvät kaupan mukana uuden omistajan palvelukseen ja täten helpottavat liiketoiminnan tehokasta haltuunottoa. Paikasta voi helposti kehittää omaan liiketoimintakonseptiin soveltuvan version pienillä kustannuksilla tai jatkaa ...

Katso lisätiedot

Yritys myy omia patentoituja metallituotteita kasvavaan markkinatarpeeseen

Yritys myy omia talotekniikkatuotteita rakennus-, LVIS- ja sähköteollisuuden tarpeisiin. Yritys on saanut hyvän tunnettavuuden ammattilaisten keskuudessa tuotteidensa ja toimitusvarmuuden ansiosta. Tuotteet ovat ohutlevy-/metallituotteita, helppokäyttöisiä ja asentajien suosimia.Markkinoiden koko on kasvava linjasaneerauksien, putki- ja sähköremonttien sekä energiasaneerauksien mukaisesti. Asiakkaita yrityksellä on laaja-alaisesti ympäri Suomea. Pääasialliset asiakkaat ovat suuret ja pienet urakointialan yr...

Katso lisätiedot