Halutaan myydä
uusi subscription- liikemallin video-oppimisalusta 300 ensimmäisellä käyttäjällä ja kymmenellä B2B asiakkuudella

Kohdenumero FK65243
Hintapyyntö 5 000
Liikevaihto 10000
Taseen loppusumma 2500
Toimiala Verkkokauppa
Sijainti Koko Suomi
Henkilöluku 2
Myydään uusi yritys (perustettu loppuvuodesta 2021) tai etsitään osakkaita.

20 000 € kokonaisliikevaihtoa tehnyt no-code eduTech alusta millä 300 käyttäjää sekä toimiva myynnin prosessi ja prospektilistat missä n. 1000 yhteystietoa. Yritys on voitollinen (huom. aloittava yritys, ei vakiintuneita kuluja)


Uusi no-code alusta koulutusalalle. Sopii henkilölle, joka haluaa tuottaa korkealaatuista koulutusta netissä yksityishenkilöille, yrityksille tai oppilaitoksille. Yritys on harrasteprojektina käynnistetty, ja perustajilla on muita yrityksiä, jotka vievät suuren osan ajasta toistaiseksi.

Yritys on alkuvaiheessa, mutta on testannut ensimmäiset toimivat asiakashankinnan metodit, hankkinut ensimmäiset asiakkaat konseptille ja kehittänyt toimivat systeemit ja työprosessit etätiimille.

Alustan voi kaupallistaa ja kasvattaa monella eri tavalla: tuottamalla uusia kursseja nykyisille asiakkaille, luomalla digitaalisia tuotteita verkkokauppaan, markkinoimalla aktiivisesti alan tapahtumissa ja somessa. Käyttäjiä on yli 300; asiakkaina ovat koulut, kunnat ja yksityishenkilöt. Yrityksellä liiketoiminnan kehitykseen suunnitelma millä pääsee alkuun. Yritys on päässyt Googlen aloittavien yritysten ohjelmaan, ja mm. Google Ads -tilit ovat olemassa. Yrityksellä on hyvät, modernit järjestelmät, jotka mahdollistavat kasvamisen. Yrityksellä on freelance-yhteistyökumppaneita, jotka hoitavat mm. myyntiä.

Alustan verkkokurssin / online workshopin käynyt saa opetushallituksen tukeman digitaalisen osaamismerkin, jonka voi hyväksilukea Suomen kouluissa tai lisätä CV:hen, kun hakee töitä. Alustan käyttöliittymä on pelillistetty, ja brändi on vahva.

Yrittäjät voivat jäädä yritykseen osakkaina auttamaan toiminnan kasvattamisessa tai myydä kokonaisuuden kokonaan.


Viesti lähetetty

Kysy lisätietoja kohteesta

Jos olet kiinnostunut tästä kohteesta saat siitä lisätietoja jättämällä yhteystietosi tähän. Kaikki tiedot ovat pakollisia.




Katso myös nämä myytävät yritykset Suomen suurimmalta yritysvälittäjältä - Suomen Yrityskaupat

Uudellamaalla tasaisessa kasvussa oleva, kannattava ja hyvämaineinen erikoisvaraosien verkkokaupan liiketoiminta. Myös osakekauppa voi tulla kyseeksi. Jos sinulla on kivijalkakauppa ja haluaisit laajentaa toimintaasi verkossa tai aloittaa verkkoliiketoiminnan, tässä olisi sinulle valmis, toimiva ja kannattava pohja, jota uuden yrittäjän on helppo toimia tai lähteä kehittää lisää.

Yhtiön päätoiminta on myydä varaosia innokkaille elämäntapa harrastajille. Yhtiö on käytännössä ainut toimija Suomessa omalla tuotealalla. Yhtiön myynnistä yli 90 % tapahtuu oman nykyaikaisen verkkokaupan kautta. Koska suurin osan myynnistä tapahtuu verkkokaupan kautta, liiketoiminta on täysin siirrettävissä. Oikealle ostajalle tämä on sekä kannattava business että mahdollisuus elää erittäin innokkaiden harrastajien kanssa. Pääsyy myyntiin on yrittäjän halu löytää osaavan jatkajan, joka varmistaa, että hän...

Katso lisätiedot

Siivousliike, erikoissiivoukset

Yrityksen toiminta keskittyy erikoissiivouksiin, joissa sillä on merkittäviä kilpailuetuja.Markkina-alueena on lähtökohtaisesti koko Suomi.Yritys on erittäin kannattava ja sitä se on ollut koko sen toimintansa ajan....

Katso lisätiedot

Huipputuottoisen lounasravintolan osakekanta myynnissä!

Myytävänä todella hyvätuottoinen menestyvä iso lounasravintola Eteläisestä Suomesta loistavalla sijainnilla. Sisustus ja ravintolan koneet sekä kalusto ovat modernit ja hyvässä kunnossa. Päivittäin tarjottavien lounasannosten määrä on noin 700 kpl.Nykymuodossaan erinomaisessa kunnossa oleva lounasravintola tarjoaa uudelle omistajalle sellaisenaan toimivan ja tuottoisan liiketoiminnan mutta halutessaan toimintaa voi myös laajentaa esim. aukioloaikoja pidentämällä tai catering ja noutoruoka-palveluiden avulla...

Katso lisätiedot

Premium-brändi omine sisustustuoteratkaisuineen myytävänä

Loistava mahdollisuus laadukasta brändiin pohjautuvaa liiketoimintaa hakevalle ostajalle. Tarjolla oman alansa tunnettu ykkönen, jonka tuotteet tunnetaan jo vuosikymmenten takaa.Yrityksen itse valmistamat tuotteet ovat pitkäikäisiä, helposti yli 50 vuotta kestäviä, korjattavia, huollettavia ja luonnon materiaaleista käsin tehtyjä. Osat voidaan pitkänkin käytön jälkeen kierrättää.Yritys on rakentanut omalla alallaan tunnetun brändin, joka tunnetaan korkeasta laadusta, innovatiivisista tyylikkäistä tuotteista...

Katso lisätiedot