Halutaan myydä
Toimiva ja kannattava Mototec.fi-verkkokauppa

Kohdenumero FK57127
Hintapyyntö 9 500
Liikevaihto 8000
Taseen loppusumma -
Toimiala Verkkokauppa
Sijainti Koko Suomi
Henkilökunnan lukumäärä -
Myydään valmiiksi rakennettu yli 10 000 tuotteen verkkokauppa.

Mototec.fi–verkkokauppa on yli 10 000 tuotteen kotimainen verkkokauppa, joka tarjoaa todella laajan valikoiman tarvikkeita ja varusteita muun muassa moottoripyöräilyyn, polkupyöräilyyn ja veneilyyn.

Verkkokaupalla ei ole omaa varastoa, joka mahdollistaa suuren tuotevalikoiman ja hyvän tuotesaatavuuden hyvin kustannustehokkaasti, koska pääomaa ei tarvitse sitoa varastoon eikä myöskään varastoinnista aiheudu kustannuksia. Verkkokaupalla on käytössään maahantuojan oma varasto Suomessa.

Verkkokauppaa on markkinoitu varsin kevyesti sosiaalisessa mediassa ja tori.fi:ssä. Tästä huolimatta arvonlisäveroton myynti aikavälillä 5/2019 - 12/2019 oli noin 6000 euroa. Konvertoitaessa tämä koko vuoden arvonlisäverottomaksi myynniksi eli liikevaihdoksi tulisi (sesongin vaikutus huomioiden) noin 8000 euroa. Tämä tarkoittaa sitä, että tällä liikevaihdolla toiminnasta ei tarvitse tilittää arvonlisäveroa lainkaan, koska liikevaihto on alle 10.000 euroa. Arvonlisäverosta saa huojennusta 30 000 euroon saakka, joten Suomen arvonlisäverolakikin on uuden Mototec.fi-kauppiaan puolella.

Toiminta on kaikin puolin erittäin potentiaalista ja kannattavaa. Tulevalta yrittäjältä tarvitaan käytännössä vain markkinointiosaamista ja internet-yhteys. Syvempi tuotetietämys ei ole mitenkään välttämätöntä, eikä sitä esimerkiksi itselläni ole, mutta luonnollisesti se on eduksi.

Verkkokauppatoiminta on myynnissä sen vuoksi, että nykyinen yrittäjä keskittyy muihin, huomattavasi isompiin ja koko päivän vaativiin liiketoimiinsa.

Tässä on loistava mahdollisuus aloittaa verkkokauppiasura edullisesti, koska myyntihintamme on vähemmän kuin verkkokaupan rakentaminen on alun perin kustantanut. Kauppahinta sisältää myös seuraavan 12 kuukauden palvelinmaksun, joka on 50 euroa kuukaudessa ollen toiminnan ainut kiinteä kustannus.

Hinta: 8.500€ (voidaan jakaa kahteen erään, jolloin kokonaishinta on 10.000 €) Myyjä auttaa 3 kk alkuun, jolloin pääset hyvään vauhtiin. Hinta sisältää luonnollisestikin koko verkkokaupan brändeineen ja rekisteröityine toiminimineen. Toiminta myydään täysin velattomana ja ilman ostajaan kohdistuvia sitoumuksia. Pääset siis aloittamaan loistavista lähtökohdista.

Tämä tilaisuus hyödyntämällä on mahdollisuus päästä työllistämään ainakin itsensä – vaikka sitten ulkomailta käsin! Ota yhteyttä, niin ei tarvitse jälkikäteen katua, kun Mototec.fi:n juna meni ohitse.

Hetkeä, jolloin olet valmis aloittamaan ei tule koskaan, joten kannattaa aloittaa heti. Mitä aiemmin aloittaa, sen parempi on lopputulos.

Luottamukselliset lisätiedot ja yhteydenotot 24/7: Joona Turunen, [email protected]


Viesti lähetetty

Kysy lisätietoja kohteesta

Jos olet kiinnostunut tästä kohteesta saat siitä lisätietoja jättämällä yhteystietosi tähän. Kaikki tiedot ovat pakollisia.




Katso myös nämä myytävät yritykset Suomen suurimmalta yritysvälittäjältä - Suomen Yrityskaupat

Hotelli-ravintola Kauhavan keskustassa

Myydään toiminnan vaatima kalusto sekä vuokrataan liiketila keskeiseltä paikalta Kauhavan keskustasta juna-aseman läheisyydestä ja 20 minuutin ajomatkan päästä Powerparkista (Kauppatie 71, Kauhava). Liiketila ollut ravintola-, yökerho- ja majoituskäytössä. Vuokrattavaa tilaa yhteensä lähes 1700 m²: katutasossa yhteensä 417,0 m², toisessa kerroksessa 769,5 m² sekä alakerrassa/ kellarissa 501m².Kiinteistössä kolme valmiiksi kalustettua ravintola-osastoa 600 hengelle, kaksi terassia, iso keittiö (valmis keitti...

Katso lisätiedot

Kiinteistöhuolto yritys

Hyvällä asiakaskunnalla ja maineella varustettu kiinteistöhuoltoalan yritys varsinais-suomen alueella. Yritys työllistää noin kymmenen henkilöä ja on varmistanut vankan aseman alueella. Liikevaihto noin 650 000 euroa, toiminta kannattavaa ja kasvavaa.  Asiakaspalvelulla isorooli toiminnassa ja se on samalla yrityksen vahvuus. Hyvä ja laaja kone/laite kanta jolla hommat saadaan hoidettua nopeasti ja tehokkaasti tukevat toimintaa.  Tässä hyvä paketti alalla jo toimivalle joka hakee laajentumista tai alalle ry...

Katso lisätiedot

Työvaate ja -turvallisuusvarusteisiin erikoistunut yhtiö, jolla myymälä pääkaupunkiseudulla

Laadukkaita työvaatteita ja -kenkiä sekä suojaimia ja muita työturvallisuusvälineitä myyvä yhtiö. Logolla tai painatuksella merkittyjen yritysvaatteiden osuus kasvava. Asiakkaita useilta eri toimialoilta: kiinteistönhuolto, logistiikka, varustevuokraamot, valmistava teollisuus, rakennusala, ym....

Katso lisätiedot

Pääkaupunkiseudulla tasaista tulosta tekevä, kannattava ja hyvämaineinen venetarvikkeiden liiketoiminta. Jos sinulla on kova into toimia venealalla ja haluaisit laajentaa toimintaasi verkossa, tässä olisi sinulle valmis, toimiva ja kannattava alusta. Tästä uuden yrittäjän on helppo jatkaa tai kehittää toimintaa edelleen.

Yrityksen toiminta on myydä venevalmistajille ja venetarvikkeiden jälleenmyyjille sekä veneilyn harrastajille korkealaatuisia vene ja veneilytarvikkeita kattavasta valikoimasta. Yrityksellä on erittäin hyvä maine pääkaupunkiseudulla ja yrityksen brändi on veneilijöille tuttu. Yrityksen myynti tapahtuu perinteisen tukkumyynnin lisäksi omissa myymälöissä ja verkkokaupassa. Myymälöiden määrää voi supistaa koska osa myynnistä voidaan siirtää verkkokauppaan. Oikealle ostajalle tämä on sekä kannattava business et...

Katso lisätiedot