Halutaan myydä
Toimintavalmis verkkokauppa, koti ja puutarha tai lasten ulkoleikkivälineet

Kohdenumero FK59944
Hintapyyntö 3 900
Toimiala Verkkokauppa
Sijainti Koko Suomi
Saat toimintavalmiin verkkokaupan, jolla voit alkaa operoida. Verkkokauppojen suosio on kasvanut jyrkästi vuosina 2020-2022 maailmaa koetelleen pandemian myötä. Tarjoamme sinulle useampaa eri vaihtoehtoa:

VAIHTOEHTO 1) Lasten ulkoleikkivälineiden verkkokauppa, joka on perustettu 2019. Nyt valmiina uudelle yrittäjälle kun alkuperäinen yrittäjä on suunnannut energiansa toisaalle. Toimitukset suoraan tukkukaupan varastosta, joten toiminta ei juurikaan sido pääomia. Hinta on 3900 euroa. Osamaksumahdollisuus.

VAIHTOEHTO 2) Rakennamme sinulle 'avaimet käteen' -periaatteella koti&puutarha -aiheisen verkkokaupan tukkuliikekontakteineen sekä maksutapoineen eli kaikki valmiina ja tuotteet kaupan hyllyllä. Hinta 4900 euroa. Osamaksumahdollisuus.

VAIHTOEHTO 3) Rakennamme sinulle oman ideasi mukaisen verkkokaupan toimintavalmiiksi. Autamme tarvittaessa nimen valinnassa, grafiikan luomisessa, tuotteiden valinnassa ja kauppaan syöttämisessä. Saat koko projektin 'avaimet käteen'. Hinta 3900 euroa, mutta lopullinen hinta riippuu projektia tarkennettaessa esille tulevasta työn määrästä.

Ota rohkeasti yhteyttä, niin pääsemme yhdessä miettimään sinulle parasta vaihtoehtoa.

Kajastus Group
kajastusoy(at)outlook.com
040 - 500 5566


Viesti lähetetty

Kysy lisätietoja kohteesta

Jos olet kiinnostunut tästä kohteesta saat siitä lisätietoja jättämällä yhteystietosi tähän. Kaikki tiedot ovat pakollisia.




Katso myös nämä myytävät yritykset Suomen suurimmalta yritysvälittäjältä - Suomen Yrityskaupat

Myydään pitkään toimineen ja kannattavan laitevalmistajan (kuljettimet) liiketoiminta ja liikeomaisuus

Yrityksellä on pitkän toimintahistoriansa kautta merkittävä asiakaskanta, jonka yksilöllisiä tarpeita yritys tyydyttää toteuttamalla monipuolisia kuljetinjärjestelmiä sekä ylläpitämällä, päivittämällä ja huoltamalla niitä.Yrityksellä on omassa käsissä niin tuotanto kuin huoltotoimintakin.Kaikki tarvittavat kehitystoimet ja investoinnit on toteutettu ja yrityksellä on kilpailuetuja, joita hyödyntämällä se kykenee ylläpitämään asemansa markkinoilla ja jatkamaan kannattavan toiminnan harjoittamista myös tuleva...

Katso lisätiedot

Menestyvä lounasravintola myynnissä Turun talousalueella hyvään hintaan

Turun talousalueella myytävänä toimiva laadukas moderni lounasravintola erinomaisella sijainnilla. Yritys toimii uudehkoissa vuokratiloissa.Yritys on keskittynyt lähinnä lounas- ja ruokaravintolaliiketoimintaan mutta tekee jonkin verran myös catering -palveluja yritysasiakkaille. Myös aamulla ja aamupäivällä palveluvalikoimissa on aamupalaa sekä kahvilapalvelut. Nykyinen toiminta mahdollistaa yrittäjälle kevyen työkuorman ja hyvän tulostason. Mikäli kuitenkin kiinnostusta on liiketoiminannan ja tuloksen ka...

Katso lisätiedot

Pääkaupunkiseudulla Sports Bar -ravintolan koko osakekanta. Ravintola sijaitsee erittäin keskeisellä paikalla Mall of Triplassa.

Ravintola on osa isompaa ravintolaryhmää ja haluaa ensinnäkin löytää sopivan franchising yrittäjän. Ravintolalla on tunnettu Sports Bar nimi, joka on toiminut Triplassa jo neljä vuotta. Ravintolalla on a-oikeudet. Kauppaan kuuluu sekä irtaimisto että neljä vuotta vanha keittiö kalusteineen. Asiakastiloissa on ilmastointi, valvontakamerat ja kuva- sekä äänentoistolaitteet. Ravintolassa on 209 asiakaspaikkaa sekä kesällä 60 paikkainen terassi. Asiakastila on noin 400 neliötä, keittiö- ja varastotila on noin 2...

Katso lisätiedot

Pitkään toiminut autopurkamo hyvällä sijainnilla myynnissä!

Myydään Turun talousalueella pitkään toiminut autopurkamo ja varaosamyyntiin keskittynyt yhtiö.Asiakaskunta koostuu sekä yksityisasiakkaista että yrityksistä (B2B myynnin osuus noin 90 %). Toiminta työllistää tällä hetkellä yrittäjän ja 2 muuta ammattitaitoista työntekijää. Yrityksen työntekijät jatkavat työtä mielellään myös uuden omistajan kanssa.Kauppahinta koostuu lähinnä kiinteistöstä sekä isosta vaihto-omaisuudesta. Lisäksi trukki, vaihtolavat, pumppukärryt, pyöräkuormaaja, työkalut ja muu irtaimisto ...

Katso lisätiedot