Halutaan myydä
Sisustamisen ja rakentamisen verkkokauppa/ maahantuonti Suomessa

Kohdenumero FK60859
Hintapyyntö 115 000
Liikevaihto 384000
Toimiala Verkkokauppa
Sijainti Koko Suomi
Henkilöluku 1
Myydään sisustamisen ja rakentamisen verkkokauppa sekä maahantuontia ja projektikauppaa harjoittavan yrityksen liiketoiminta.

Yritys on toiminut jo vuodesta 2010 ja toiminta-alue koko Suomi.

Tuomme maahan asiakkaillemme korkealuokkaisia erikoistuotteita rakentamisen ja sisustamisen viimeistelyyn.

Asiakkaitamme ovat suuret urakoitsijat ja merkittävät talonvalmistajat sekä suuret rautakaupat ja yksityiset kuluttajat, jotka etsivät korkealuokkaisia erikoistuotteita tai mittatilauskokonaisuuksia sisustamiseen ja rakentamisen viimeistelyyn.

Vakiotuotteiden lisäksi hankimme asiakkaillemme erikoistuotteita erilaisiin projekteihin keski-Euroopassa olevien yhteistyökumppaneiden kautta. Olemme kumppanina useissa hotelliprojekteissa niin urakoitsijoille kuin suunnittelijoille eri tuoteryhmillä kuten laseissa ja niiden helajärjestelmissä, kylpytilojen profiileissa ja muissa erikoistuotteissa.

Vuoden 2021 liikevaihto oli 384 000 € ja liiketoiminta on kannattavaa.

Luottoluokitus AAA, kuulumme Suomen Vahvimpiin ja meillä on Platinium sertifikaatti.

Yrityksen toimintaa on harjoittanut 1 henkilö. Ostokohde soveltuu jo olemassa olevalle yritykselle, joka haluaa laajentaa/ täydentää olemassa olevaa tuotevalikoimaa. Se soveltuu myös erinomaisesti yhdelle tai useammalle yksityishenkilölle, joka haluaa yrittäjäksi ja lähteä liikkeelle valmiilla tuoteportfoliolla, jakelukanavilla ja vakioasiakkailla.

Myyntiin, markkinointiin ja verkkokaupan kehittämiseen ulkomaanmyyntiin panostamalla liiketoiminnan kasvulle on rajattomat mahdollisuudet.

Yrityksellä on uusin verkkokauppa alusta Magento 2, joka on nopeiden kehittyvä verkkokaupan alusta maailmassa. Sivustomme toimii suomen, englannin ja saksan kielillä.

Lisätietoja: 040 480 8274


Viesti lähetetty

Kysy lisätietoja kohteesta

Jos olet kiinnostunut tästä kohteesta saat siitä lisätietoja jättämällä yhteystietosi tähän. Kaikki tiedot ovat pakollisia.




Katso myös nämä myytävät yritykset Suomen suurimmalta yritysvälittäjältä - Suomen Yrityskaupat

Aktiivisten ja passiivisten RFID järjestelmien valmistus

....

Katso lisätiedot

Hyvässä kunnossa oleva ja kovaa tulosta tekevä valmistava yritys elektroniikka-alalla Länsi-Suomessa

Yli 25 vuotta B2B-puolella toiminut yritys jolla on vahva asema ja kova tulos. Hyvä mahdollisuus pyörittää palkatulla johdolla tai yrittäjänä itse....

Katso lisätiedot

Ikiruusujen tuonti- ja jakeluyhtiö

Brändin ovat luoneet kaksi yrityksen päivittäistä työtä tekevää sisarusta. Kaikki ruusulaatikot ja koostumukset ovat ainutlaatuisia ja käsintehtyjä. Tuotteiden pääraaka-aineena olevat ruusut tulevat Ecuadorista ja ne on jo käsitelty niin, että ne säilyvät olosuhteista riippuen 1-3 vuotta. Asiakkaita on kaiken ikäisiä, pääkohderyhmänä ovat 20-60-vuotiaat, sekä miehet että naiset, jotka haluavat lahjoittaa kauniita kukkia itselleen tai läheisilleen. Tuotteita myyvät myös Prisma-ketjun myymälät, ja tämän ketj...

Katso lisätiedot

Lounasravintola sekä tilausravintola vilkkaassa maaseutukaupungissa

Lounasravintolatoimintaa harjoitetaan kaupungin ydinkeskustassa katutason liiketilassa, jossa valmistuskeittiö sekä noin 60 asiakaspaikkaa.Tilausravintola on alueella pitkään toiminut kohde, jonka tilat mahdollistavat monipuolisen toiminnan; tilausravintola, ruoka- ja lounasravintola, pitopalvelu yms. Tilaa lähes 300 henkilölle, oma piha-alue, jota mahdollisuus hyödyntää tapahtumissa yms.Molempien kohteiden varustus, koneet, laitteet ja kalusto ovat asialliset ja kummassakin on valmistuskeittiö.Molemmat koh...

Katso lisätiedot