Halutaan myydä
Sisustamisen ja rakentamisen verkkokauppa/ maahantuonti Suomessa

Kohdenumero FK60859
Hintapyyntö 115 000
Liikevaihto 384000
Toimiala Verkkokauppa
Sijainti Koko Suomi
Henkilöluku 1
Myydään sisustamisen ja rakentamisen verkkokauppa sekä maahantuontia ja projektikauppaa harjoittavan yrityksen liiketoiminta.

Yritys on toiminut jo vuodesta 2010 ja toiminta-alue koko Suomi.

Tuomme maahan asiakkaillemme korkealuokkaisia erikoistuotteita rakentamisen ja sisustamisen viimeistelyyn.

Asiakkaitamme ovat suuret urakoitsijat ja merkittävät talonvalmistajat sekä suuret rautakaupat ja yksityiset kuluttajat, jotka etsivät korkealuokkaisia erikoistuotteita tai mittatilauskokonaisuuksia sisustamiseen ja rakentamisen viimeistelyyn.

Vakiotuotteiden lisäksi hankimme asiakkaillemme erikoistuotteita erilaisiin projekteihin keski-Euroopassa olevien yhteistyökumppaneiden kautta. Olemme kumppanina useissa hotelliprojekteissa niin urakoitsijoille kuin suunnittelijoille eri tuoteryhmillä kuten laseissa ja niiden helajärjestelmissä, kylpytilojen profiileissa ja muissa erikoistuotteissa.

Vuoden 2021 liikevaihto oli 384 000 € ja liiketoiminta on kannattavaa.

Luottoluokitus AAA, kuulumme Suomen Vahvimpiin ja meillä on Platinium sertifikaatti.

Yrityksen toimintaa on harjoittanut 1 henkilö. Ostokohde soveltuu jo olemassa olevalle yritykselle, joka haluaa laajentaa/ täydentää olemassa olevaa tuotevalikoimaa. Se soveltuu myös erinomaisesti yhdelle tai useammalle yksityishenkilölle, joka haluaa yrittäjäksi ja lähteä liikkeelle valmiilla tuoteportfoliolla, jakelukanavilla ja vakioasiakkailla.

Myyntiin, markkinointiin ja verkkokaupan kehittämiseen ulkomaanmyyntiin panostamalla liiketoiminnan kasvulle on rajattomat mahdollisuudet.

Yrityksellä on uusin verkkokauppa alusta Magento 2, joka on nopeiden kehittyvä verkkokaupan alusta maailmassa. Sivustomme toimii suomen, englannin ja saksan kielillä.

Lisätietoja: 040 480 8274


Viesti lähetetty

Kysy lisätietoja kohteesta

Jos olet kiinnostunut tästä kohteesta saat siitä lisätietoja jättämällä yhteystietosi tähän. Kaikki tiedot ovat pakollisia.




Katso myös nämä myytävät yritykset Suomen suurimmalta yritysvälittäjältä - Suomen Yrityskaupat

Menestyksekäs tuoremarjaliiketoiminta Pohjois-Suomesta etsii jatkajaa

Rekisteröity tuoremarjabrändi Pohjois-Suomesta 33 vuotisella historialla etsii uutta omistajaa. Liiketoimintaan kuuluu 10 vakiintunutta myyntipistettä, asianmukainen kuljetuskalusto, kylmäkontteja, tarvikevarasto sekä sopimukset. Uusi yrittäjä saa vahvan pohjan, jonka varaan on tukeva rakentaa ja kehittää liiketoimintaa edelleen. Tässä on tilaisuus makean tulevaisuuden tahtovalle....

Katso lisätiedot

Uudellamaalla tasaisessa kasvussa oleva, kannattava ja hyvämaineinen erikoisvaraosien verkkokaupan liiketoiminta. Myös osakekauppa voi tulla kyseeksi. Jos sinulla on kivijalkakauppa ja haluaisit laajentaa toimintaasi verkossa tai aloittaa verkkoliiketoiminnan, tässä olisi sinulle valmis, toimiva ja kannattava pohja, jota uuden yrittäjän on helppo toimia tai lähteä kehittää lisää.

Yhtiön päätoiminta on myydä varaosia innokkaille elämäntapa harrastajille. Yhtiö on käytännössä ainut toimija Suomessa omalla tuotealalla. Yhtiön myynnistä yli 90 % tapahtuu oman nykyaikaisen verkkokaupan kautta. Koska suurin osan myynnistä tapahtuu verkkokaupan kautta, liiketoiminta on täysin siirrettävissä. Oikealle ostajalle tämä on sekä kannattava business että mahdollisuus elää erittäin innokkaiden harrastajien kanssa. Pääsyy myyntiin on yrittäjän halu löytää osaavan jatkajan, joka varmistaa, että hän...

Katso lisätiedot

Huonekalujen tukkumyyntiä harjoittava kilpailukykyinen yritys

Päätoimialana on huonekalujen tukkukauppa pääasiassa Viron kouluille, yliopistoille, päiväkodeille ja toimistoille sekä projektihuonekalujen tukkukauppa rakennusyrityksille ja yksityishenkilöille. Periaatteessa valmiit tuotteet tuodaan yhtiön latvialaisilta kumppaneilta. Yritys on varmistanut kilpailukykyisen aseman huonekalumarkkinoilla ja tarjoaa jatkossakin mittatilaustyönä valmistettuja huonekaluja laadukkaasti, lyhytaikaisesti ja edulliseen hintaan.Kauppa ei sisällä yhtiöön liittyviä vuokrasopimuksia t...

Katso lisätiedot

Perhehotelli suositussa matkailukaupungissa

Yrityksellä on aivan kaupungin sydämessä perhehotelli, jossa se palvelee asiakkaitaan kaikissa majoituspalveluihin liittyvissä kysymyksissä. Yritys on auki kautta vuoden vaikka erityisesti kesäaika on paikkakunnalla matkailun huippusesonkia. Hotellissa on 14 kpl 2-4 hengen huoneita, jotka ovat yksilöllisesti sisustettuja. Osaan huoneista mahtuu lisävuoteita. Huoneissa on oma wc, suihku ja tv. Lisäksi hotellissa on maksuton Wi-Fi. Yrittäjän lisäksi apuna on yksi vakituinen työntekijä sekä huippusesongin aika...

Katso lisätiedot