Halutaan myydä
Pitkän historian omaava työvaatteiden ja erikoistuotteiden verkkokauppa- ja maahantuontiyritys myytävänä!

Kohdenumero FK61474
Hintapyyntö 37 000
Liikevaihto 150 000
Toimiala Verkkokauppa
Sijainti Koko Suomi
Henkilöluku 1
Myydään Varsinais-Suomessa toimiva pitkän historian omaava työvaatteiden ja erikoistuotteiden verkkokauppa- ja maahantuontiyritys. Yritys on toiminut viimeiset vuodet yhden ulkopuolisen työntekijän ja sivutoimisen yrittäjän toimesta verkkokauppana, sekä pienimuotoisesti myös kivijalkakauppana.

Verkkokauppa-alusta ja koko tiedonhallintajärjestelmä on tehty kokonaan uusiksi keväällä 2020. Valikoimissa on lähinnä keittiö- ja hoitoalan varusteita, jalkineita sekä logomerkkauksiin tarkoitettuja vapaa-ajan vaatteita. Liikevaihto oli päättyneellä tilikaudella alle 200.000 euroa ja ennen kuin HoReCa ala pandemian aikana sulki ovensa, oli lv. vielä yli 300.000 euroa. 

Yrityksessä on uudistusten jälkeen keväällä 2023 järkeistetty toimintaa eli kivijalkamyymälä suljettu ja toiminta nyt lähinnä verkkokauppa-periaatteella. Myynti suoraan varastosta on myös lopetettu, varastoa on pienennetty ja myynti tapahtuu tällä hetkellä enemmän toimitusmyyntinä. Tämä on tuonut merkittäviä kustannussäästöjä. Yrittäjä on ansiotyössään muualla ja pyörittää liiketoimintaa tällä hetkellä osa-aikaisesti yksin ilman työntekijää.

Tässä on mainio paikka uudelle yrittäjälle luoda itselleen työpaikka, josta saa heti palkan. Vaihtoehtoisesti voi kasvattaa olemassa olevaa omaa liiketoimintaa lisäämällä omia tuotteita nykyiselle kauppa-alustalle, tai toisin päin.

Tätä liiketoimintaa on mahdollista kasvattaa monin eri tavoin, mutta ennen kaikkea sillä tavalla mikä nyt puuttuu, eli panostamalla aktiivisempaan myyntiin.

Tarjolla on valmis, toimiva verkkokauppa ja siihen integroidut IT-järjestelmät. Yritys- ja kuluttaja-asiakkaita on useita satoja ja näistä merkittävä osa vakiintuneita asiakkuuksia. Toiminta ei vaadi jatkossa isoja varasto-/toimitiloja, nykyisellään 30-50m2 riittää, Yrityksellä on hyvät päämiessuhteet, joista yhden kanssa toimitaan virallisena maahantuojana.

Nykyinen yrittäjä on valmis sitoutumaan yritykseen riittäväksi siirtymäajaksi ja täten osaltaan varmistamaan toiminnan sujuvan siirtymisen uudelle omistajalle.


Viesti lähetetty

Kysy lisätietoja kohteesta

Jos olet kiinnostunut tästä kohteesta saat siitä lisätietoja jättämällä yhteystietosi tähän. Kaikki tiedot ovat pakollisia.




Katso myös nämä myytävät yritykset Suomen suurimmalta yritysvälittäjältä - Suomen Yrityskaupat

Varsinais-Suomessa todella pitkään toimineen tunnetun rengasliikkeen liiketoiminta myynnissä

Vuosikymmenten saatossa asiakkaiden luottamuksen saanut rengasliike hyvällä sijainnilla etsii liiketoiminnalle uutta jatkajaa. Yritys myy, huoltaa ja korjaa renkaita sekä lisäksi yrityksellä on useita satoja vakituisia rengashotelliasiakkaita. Asiakkaina on sekä yksityishenkilöitä että yritysasiakkaita.Yritys sopii hyvin uudelle yrittäjälle tai laajentamista tavoittelevalle yritykselle. Liiketoiminta myydään eläköitymisen ja sairauden vuoksi....

Katso lisätiedot

Huipputuottoisen lounasravintolan osakekanta myynnissä!

Myytävänä todella hyvätuottoinen menestyvä iso lounasravintola Eteläisestä Suomesta loistavalla sijainnilla. Sisustus ja ravintolan koneet sekä kalusto ovat modernit ja hyvässä kunnossa. Päivittäin tarjottavien lounasannosten määrä on noin 700 kpl.Nykymuodossaan erinomaisessa kunnossa oleva lounasravintola tarjoaa uudelle omistajalle sellaisenaan toimivan ja tuottoisan liiketoiminnan mutta halutessaan toimintaa voi myös laajentaa esim. aukioloaikoja pidentämällä tai catering ja noutoruoka-palveluiden avulla...

Katso lisätiedot

Myynnissä koiratarvikebrändi ja omiin koiratarvikkeisiin erikoistunut verkkokauppa

Myynnissä koiratarvikebrändi ja omiin koiratarvikkeisiin erikoistunut verkkokauppaSuomalainen yritys, joka on omistautunut suunnittelemaan, valmistuttamaan ja myymään laadukkaita sekä ekologisia koiratarvikkeita.Tällä hetkellä valikoimaan kuuluvat viilennettävä koirankuppi, sisustukselliset koiranpedit ja käytännölliset koirien asusteet. Lisäksi yritys lanseeraa pian uusia tuotteita kuten nahkataluttimen, nahkapannan, pentulaatikon ja koiran matkapedin. Suunnitteilla on myös pohjavillaa poistava koiranharja...

Katso lisätiedot

Perinteikäs ja arvostettu puurotalkkunaliiketoiminta

Loistava mahdollisuus uudelle yrittäjälle jatkaa arvostetun tuotteen liiketoimintaa perinteitä kunnioittaen.Tarjolla on siis valmis konsepti sisältäen tuotemerkin, valmistusprosessin laitteineen ja olemassa olevat jakelukanavat.Tarjoaa hyvän mahdollisuuden uudelle innovatiiviselle liiketoiminnan jatkajalle vaikkapa laajentaa tai täydentää omaa tarjontaansa....

Katso lisätiedot