Halutaan myydä
Pitkän historian omaava työvaatteiden ja erikoistuotteiden verkkokauppa- ja maahantuontiyritys myytävänä!

Kohdenumero FK61474
Hintapyyntö 37 000
Liikevaihto 150 000
Toimiala Verkkokauppa
Sijainti Koko Suomi
Henkilöluku 1
Myydään Varsinais-Suomessa toimiva pitkän historian omaava työvaatteiden ja erikoistuotteiden verkkokauppa- ja maahantuontiyritys. Yritys on toiminut viimeiset vuodet yhden ulkopuolisen työntekijän ja sivutoimisen yrittäjän toimesta verkkokauppana, sekä pienimuotoisesti myös kivijalkakauppana.

Verkkokauppa-alusta ja koko tiedonhallintajärjestelmä on tehty kokonaan uusiksi keväällä 2020. Valikoimissa on lähinnä keittiö- ja hoitoalan varusteita, jalkineita sekä logomerkkauksiin tarkoitettuja vapaa-ajan vaatteita. Liikevaihto oli päättyneellä tilikaudella alle 200.000 euroa ja ennen kuin HoReCa ala pandemian aikana sulki ovensa, oli lv. vielä yli 300.000 euroa. 

Yrityksessä on uudistusten jälkeen keväällä 2023 järkeistetty toimintaa eli kivijalkamyymälä suljettu ja toiminta nyt lähinnä verkkokauppa-periaatteella. Myynti suoraan varastosta on myös lopetettu, varastoa on pienennetty ja myynti tapahtuu tällä hetkellä enemmän toimitusmyyntinä. Tämä on tuonut merkittäviä kustannussäästöjä. Yrittäjä on ansiotyössään muualla ja pyörittää liiketoimintaa tällä hetkellä osa-aikaisesti yksin ilman työntekijää.

Tässä on mainio paikka uudelle yrittäjälle luoda itselleen työpaikka, josta saa heti palkan. Vaihtoehtoisesti voi kasvattaa olemassa olevaa omaa liiketoimintaa lisäämällä omia tuotteita nykyiselle kauppa-alustalle, tai toisin päin.

Tätä liiketoimintaa on mahdollista kasvattaa monin eri tavoin, mutta ennen kaikkea sillä tavalla mikä nyt puuttuu, eli panostamalla aktiivisempaan myyntiin.

Tarjolla on valmis, toimiva verkkokauppa ja siihen integroidut IT-järjestelmät. Yritys- ja kuluttaja-asiakkaita on useita satoja ja näistä merkittävä osa vakiintuneita asiakkuuksia. Toiminta ei vaadi jatkossa isoja varasto-/toimitiloja, nykyisellään 30-50m2 riittää, Yrityksellä on hyvät päämiessuhteet, joista yhden kanssa toimitaan virallisena maahantuojana.

Nykyinen yrittäjä on valmis sitoutumaan yritykseen riittäväksi siirtymäajaksi ja täten osaltaan varmistamaan toiminnan sujuvan siirtymisen uudelle omistajalle.


Viesti lähetetty

Kysy lisätietoja kohteesta

Jos olet kiinnostunut tästä kohteesta saat siitä lisätietoja jättämällä yhteystietosi tähän. Kaikki tiedot ovat pakollisia.




Katso myös nämä myytävät yritykset Suomen suurimmalta yritysvälittäjältä - Suomen Yrityskaupat

Parturi-kampaamo-valohoito Tuiskutukka sekä liikehuoneisto!!

Yli 30 vuotta toiminut, hyvän asiakaskunnan hankkinut parturi/kampaamo sekä erikoisuutena Valohoitoon erikoistunut yritys. Valohoitolaitteisto uusittu 10/2022, Ensimmäinen ja ainoa Suomessa LuxuraX7. Valohoitohuone erillinen jossa viilennyskone ja kaukosäädettävä käynnistys, mahdollistaa kampaamopuolen käytön samaan aikaan, eli asiakkaita molemmissa yhtä aikaa. Liikehuoneisto on oma ja remontoitu sekä pidetty todella hyvässä kunnossa. Asiakkaille varattu 3 parkkipaikkaa aivan liikehuoneiston vierestä. Tässä...

Katso lisätiedot

Myynnissä teollisuuden kunnossapito- ja huoltopalveluja tekevä liiketoiminta

Yritys on erikoistunut tarjoamaan korkealaatuisia huolto- ja mekaanisen kunnossapidon palveluita teollisuuden asiakkaille. Yritys toimii myös tilauskonepajana, jossa se toteuttaa asiakkaiden tarvitsemia teräsrakenteita sekä hitsaus- ja korjaustyöt sertifioidulla ammattitaidolla.Yrityksen asiakkaina on merkittäviä suuryrityksiä eri puolella Suomea. Yrityksen palvelut kattavat laajan kirjon teollisuuden kunnossapitotöitä, ja yritys on erityisen vahva ennakoivan kunnossapidon alalla. Yrityksessä panostetaan ja...

Katso lisätiedot

Kannattava padel-liiketoiminta, joka sijaitsee keskeisellä paikalla Uudellamaalla

Yhtiö tarjoaa Uudenmaan alueella puitteet padelin pelaamiseen sekä mahdollisuuden lajin valmennukseen.Hallin sijainti keskusta-alueella mahdollistaa helpon saapumisen niin omilla, kuin julkisilla kulkuvälineilläkin.Toimintaa harjoitetaan vuokratiloissa, joihin on investoitu merkittävästi luotaessa toiminnan harjoittamiseen soveltuvat tasokkaat puitteet.Palveluihin kuuluvat myös golf-simulaattorit, A-oikeudellinen kahvio, välinemyynti, valmennus, tapahtumat ja seurayhteistyö.Uusi omistaja voi pyörittää liike...

Katso lisätiedot

Kotimaassa ja vientimarkkinoilla toimiva optisten tuotteiden valmistaja

Yrityksellä on oman tuotekehittelyn kautta muodostunut tuoteryhmä, jota se valmistaa omassa ajanmukaisessa tuotannossaan osaavan henkilöstön tukemana.Toimintaa on harjoitettu jo pitkään ja yrityksellä on sen kautta muotoutunut merkittävä vakiintunut kanta-asiakaskenttä niin kotimaassa kuin vientimarkkinoillakin.Yrityksellä ei ole merkittäviä ydinkilpailijoita lainkaan Suomessa vaan sen merkittävimmän kilpailijat ovat ulkolaisia toimijoita....

Katso lisätiedot