Halutaan myydä
Pitkän historian omaava työvaatteiden ja erikoistuotteiden verkkokauppa- ja maahantuontiyritys myytävänä!

Kohdenumero FK61474
Hintapyyntö 37 000
Liikevaihto 150 000
Toimiala Verkkokauppa
Sijainti Koko Suomi
Henkilöluku 1
Myydään Varsinais-Suomessa toimiva pitkän historian omaava työvaatteiden ja erikoistuotteiden verkkokauppa- ja maahantuontiyritys. Yritys on toiminut viimeiset vuodet yhden ulkopuolisen työntekijän ja sivutoimisen yrittäjän toimesta verkkokauppana, sekä pienimuotoisesti myös kivijalkakauppana.

Verkkokauppa-alusta ja koko tiedonhallintajärjestelmä on tehty kokonaan uusiksi keväällä 2020. Valikoimissa on lähinnä keittiö- ja hoitoalan varusteita, jalkineita sekä logomerkkauksiin tarkoitettuja vapaa-ajan vaatteita. Liikevaihto oli päättyneellä tilikaudella alle 200.000 euroa ja ennen kuin HoReCa ala pandemian aikana sulki ovensa, oli lv. vielä yli 300.000 euroa. 

Yrityksessä on uudistusten jälkeen keväällä 2023 järkeistetty toimintaa eli kivijalkamyymälä suljettu ja toiminta nyt lähinnä verkkokauppa-periaatteella. Myynti suoraan varastosta on myös lopetettu, varastoa on pienennetty ja myynti tapahtuu tällä hetkellä enemmän toimitusmyyntinä. Tämä on tuonut merkittäviä kustannussäästöjä. Yrittäjä on ansiotyössään muualla ja pyörittää liiketoimintaa tällä hetkellä osa-aikaisesti yksin ilman työntekijää.

Tässä on mainio paikka uudelle yrittäjälle luoda itselleen työpaikka, josta saa heti palkan. Vaihtoehtoisesti voi kasvattaa olemassa olevaa omaa liiketoimintaa lisäämällä omia tuotteita nykyiselle kauppa-alustalle, tai toisin päin.

Tätä liiketoimintaa on mahdollista kasvattaa monin eri tavoin, mutta ennen kaikkea sillä tavalla mikä nyt puuttuu, eli panostamalla aktiivisempaan myyntiin.

Tarjolla on valmis, toimiva verkkokauppa ja siihen integroidut IT-järjestelmät. Yritys- ja kuluttaja-asiakkaita on useita satoja ja näistä merkittävä osa vakiintuneita asiakkuuksia. Toiminta ei vaadi jatkossa isoja varasto-/toimitiloja, nykyisellään 30-50m2 riittää, Yrityksellä on hyvät päämiessuhteet, joista yhden kanssa toimitaan virallisena maahantuojana.

Nykyinen yrittäjä on valmis sitoutumaan yritykseen riittäväksi siirtymäajaksi ja täten osaltaan varmistamaan toiminnan sujuvan siirtymisen uudelle omistajalle.


Viesti lähetetty

Kysy lisätietoja kohteesta

Jos olet kiinnostunut tästä kohteesta saat siitä lisätietoja jättämällä yhteystietosi tähän. Kaikki tiedot ovat pakollisia.




Katso myös nämä myytävät yritykset Suomen suurimmalta yritysvälittäjältä - Suomen Yrityskaupat

Myydään puutuotteisiin ja piharakennuksiin erikoistunut yritys

Yhtiön päätoimialana on valmistaa puutuotteita vapaa-ajan käyttöön sekä erilaisia piharakennuksia. Yrityksellä on kaiken kaikkiaan kolme liiketoiminta-aluetta, jotka tukevat toinen toistaan. Osa tuotteista myydään Suomessa jälleenmyyjien kautta.Yrityksen tuotantolaitteisto ja oma tuotantohalli mahdollistavat liiketoiminnan merkittävän kasvattamisen. Tämä on tilaisuutesi ostaa yritys, joka on valmis seuraavaan kasvuvaiheeseensa. Valmis yrityskokonaisuus tarjoaa mahdollisuuden aloittaa yrittäjyys tai laajenta...

Katso lisätiedot

Voittoa tavoitteleva hammaslääketieteen yritys

Yhtiö on perustettu vuonna 2006 ja sen päätoimiala on hammaslääketieteen kokonaispalvelujen tuottaminen. Kokeneiden hammaslääkäreiden, potilasystävällisten hintojen ja keskeisen sijainnin ansiosta noussut yhdeksi suosituimmista hammasklinikoista, josta saa apua kaikkiin hammasongelmiin. Kaikki tilat, kalusteet ja koneet ovat tällä hetkellä moitteettomassa kunnossa ja niitä huolletaan jatkuvasti. Työntekijöiden keskuudessa vallitsee myönteinen asenne viime vuosien kehitykseen nähden (työolojen parantaminen s...

Katso lisätiedot

Jännittävä mahdollisuus: tunnettu lemmikkitarvikkeiden verkkokauppa on myynnissä

Yrityksen liiketoiminta on myynnissä, johon kuuluu verkkokauppa, asiakaskunta, toimittajasopimukset, IG- ja FB-tilit. Toiminta tapahtuu WooCommerce-järjestelmässä, joka on paras ja nykyaikaisin verkkokauppa-alusta. Yrityksellä on vahva kokemus, laaja uskollinen asiakaskunta, monipuolinen valikoima ja merkittävä kasvupotentiaali. Se sopii erinomaisesti olemassa olevan yrityksesi laajentamiseen tai uudelle toimialalle siirtymiseen. ...

Katso lisätiedot

Pääkaupunkiseudulla Sports Bar -ravintolan koko osakekanta. Ravintola sijaitsee erittäin keskeisellä paikalla Mall of Triplassa.

Ravintola on osa isompaa ravintolaryhmää ja haluaa ensinnäkin löytää sopivan franchising yrittäjän. Ravintolalla on tunnettu Sports Bar nimi, joka on toiminut Triplassa jo neljä vuotta. Ravintolalla on a-oikeudet. Kauppaan kuuluu sekä irtaimisto että neljä vuotta vanha keittiö kalusteineen. Asiakastiloissa on ilmastointi, valvontakamerat ja kuva- sekä äänentoistolaitteet. Ravintolassa on 209 asiakaspaikkaa sekä kesällä 60 paikkainen terassi. Asiakastila on noin 400 neliötä, keittiö- ja varastotila on noin 2...

Katso lisätiedot