Halutaan myydä
Osakkaaksi uudenlaiseen kansainväliseen verkkokauppaan

Kohdenumero FK58343
Hintapyyntö 5 000
Toimiala Verkkokauppa
Sijainti Koko Suomi
Tutkimusten mukaan kiinnostus yksilölliseen sistustamiseen lisääntyy jatkuvasti. Myös maksuvalmius on kasvanut. Ilmiö on globaali.
Vastaavasti maailmalta puuttuu kauppapaikka, jossa esimerkiksi ammattivalokuvaajien ja digitaalisen taiteen myyjät voisivat tarjota teoksiaan myyntiin.
Kehittämässämme digitaalisessa sisustamisen ratkaisussa kuluttajat voivat itse päättää teoksensa koon, materiaalin ja kehykset, ja sovittaa sitä omalle kotiseinälleen digitaalisesti ennen ostopäätöstä. Tilattu tuote toimitetaan suoraan kotiin. Katso video:
https://drive.google.com/file/d/1z1HXv575LemAityc7qWrv30VV6LzKUTD/view?usp=sharing
Ratkaisu on teknisesti valmis ja testattu. Palvelu on laajennettavissa globaalisti, joka on huomioitu jo kehitysvaiheessa. Haemme ensimmäisessä vaiheessa rahoitusta palvelun käyttöliittymän loppuun saattamiseksi sekä palvelun julkaisemiseksi. Osakeanti 60.000 euroa, josta on koossa lähes 20%. Minimisijoitus 5000 euroa, sijoitusmahdollisuuksia on tarjolla rajoitettu määrä. Arvostamme mikäli osakkaalla on annettavaa ohjelmointiin, markkinointiin tai kansainvälistymiseen.


Viesti lähetetty

Kysy lisätietoja kohteesta

Jos olet kiinnostunut tästä kohteesta saat siitä lisätietoja jättämällä yhteystietosi tähän. Kaikki tiedot ovat pakollisia.




Katso myös nämä myytävät yritykset Suomen suurimmalta yritysvälittäjältä - Suomen Yrityskaupat

Hotellikiinteistö Helsingissä

Hyvällä paikalla sijaitseva keskisuuri hotelli, jossa hyvä käyttöaste. Runsaasti kokous- ym. tiloja....

Katso lisätiedot

Yksi Viron suurimmista ja tunnetuimmista täyden palvelun käännöstoimistoista

Myynnissä on kaksi käännöstoimistoa, jotka työskentelevät saman toimitusjohtajan johdolla ja käyttävät samaa kääntäjien tietokantaa. Suuremman toimiston vuosiliikevaihto on 1,3 miljoonaa ja pienemmän 200 tuhatta. Liikevoitto on noin 20 % liikevaihdosta. Valikoima sisältää kaikki maailman kielisuunnat sekä kirjalliset ja suulliset käännökset....

Katso lisätiedot

Puusepänliiketoiminta, jolla on kymmenien vuosien toimintahistoria

Puusepänliike valmistaa yksilöllisiä puusepäntuotteita vaativiin projekteihin. Puutuotteita valmistetaan asiakkaiden erikoistarpeisiin ja useimmiten arkkitehdin tai sisustussuunnittelijan suunnitelmien mukaan. Tuotteet ovat aina yksilöllisiä, varta vasten kohteeseen valmistettuja.Liiketoiminnan kannattavuus on hyvä ja se tarjoaa uudelle omistajalle vuosikymmenten aikana valmiiksi rakennetun toimivan kokonaisuuden, jolla on valmiiksi hyvä tunnettuus, kassavirta sekä hyvät asiakkaat.Myynnissä oleva puusepänli...

Katso lisätiedot

Myydään menestyvä kahvila

Oletko haaveillut omasta kahvilasta, jossa laadukkaat tuotteet, erinomainen asiakaspalvelu ja viihtyisä ilmapiiri yhdistyvät? Sinulla on nyt mahdollisuus tarttua tilaisuuteen ja astua suositun ja rakastetun kahvilan omistajaksi.Tämä kahvila tarjoaa monipuolisen valikoiman herkullisia tuotteita, jotka valmistetaan huolella valituista raaka-aineista. Valikoimasta löytyy perinteisten kahvituotteiden lisäksi erilaisia ja tuoreita leivonnaisia, kakkuja sekä suolaisia herkkuja. Kahvila tunnetaan ajan tasalla olev...

Katso lisätiedot