Halutaan myydä
Osakkaaksi uudenlaiseen kansainväliseen verkkokauppaan

Kohdenumero FK58343
Hintapyyntö 5 000
Toimiala Verkkokauppa
Sijainti Koko Suomi
Tutkimusten mukaan kiinnostus yksilölliseen sistustamiseen lisääntyy jatkuvasti. Myös maksuvalmius on kasvanut. Ilmiö on globaali.
Vastaavasti maailmalta puuttuu kauppapaikka, jossa esimerkiksi ammattivalokuvaajien ja digitaalisen taiteen myyjät voisivat tarjota teoksiaan myyntiin.
Kehittämässämme digitaalisessa sisustamisen ratkaisussa kuluttajat voivat itse päättää teoksensa koon, materiaalin ja kehykset, ja sovittaa sitä omalle kotiseinälleen digitaalisesti ennen ostopäätöstä. Tilattu tuote toimitetaan suoraan kotiin. Katso video:
https://drive.google.com/file/d/1z1HXv575LemAityc7qWrv30VV6LzKUTD/view?usp=sharing
Ratkaisu on teknisesti valmis ja testattu. Palvelu on laajennettavissa globaalisti, joka on huomioitu jo kehitysvaiheessa. Haemme ensimmäisessä vaiheessa rahoitusta palvelun käyttöliittymän loppuun saattamiseksi sekä palvelun julkaisemiseksi. Osakeanti 60.000 euroa, josta on koossa lähes 20%. Minimisijoitus 5000 euroa, sijoitusmahdollisuuksia on tarjolla rajoitettu määrä. Arvostamme mikäli osakkaalla on annettavaa ohjelmointiin, markkinointiin tai kansainvälistymiseen.


Viesti lähetetty

Kysy lisätietoja kohteesta

Jos olet kiinnostunut tästä kohteesta saat siitä lisätietoja jättämällä yhteystietosi tähän. Kaikki tiedot ovat pakollisia.




Katso myös nämä myytävät yritykset Suomen suurimmalta yritysvälittäjältä - Suomen Yrityskaupat

ICT-alan konsultoiva ohjelmistokehitysyhtiö

ICT-alan huippuasiantuntijoiden luottamukselliset ohjelmistokehitysprojektit asiakasyrityksille joustavasti....

Katso lisätiedot

Ikiruusujen tuonti- ja jakeluyhtiö

Brändin ovat luoneet kaksi yrityksen päivittäistä työtä tekevää sisarusta. Kaikki ruusulaatikot ja koostumukset ovat ainutlaatuisia ja käsintehtyjä. Tuotteiden pääraaka-aineena olevat ruusut tulevat Ecuadorista ja ne on jo käsitelty niin, että ne säilyvät olosuhteista riippuen 1-3 vuotta. Asiakkaita on kaiken ikäisiä, pääkohderyhmänä ovat 20-60-vuotiaat, sekä miehet että naiset, jotka haluavat lahjoittaa kauniita kukkia itselleen tai läheisilleen. Tuotteita myyvät myös Prisma-ketjun myymälät, ja tämän ketj...

Katso lisätiedot

Menestyvä autokorjaamo ja -pesula Pohjanmaalla

Jo vakiintunut autokorjaamo ja -pesula on perustettu 2014. Pienimuotoinen rengashotelli toimii myös samoissa tiloissa - tätä osaa voisi laajentaa. Yrittäjä ei ole itse työskennellyt yhtiössä vaan pelkästään nostanut osinkoa. Tämä antaa tulevalle yrittäjälle oivan mahdollisuuden nostaa itsellensä sekä palkkaa että osinkotuottoa. Korjaamopalveluista tulee noin 40 % liikevaihdosta, rengashotellista 10 % ja loput, noin puolet, pesulasta....

Katso lisätiedot

Vahvasti kasvu-uralla oleva kannattavasti toimiva maanrakennus/paalutus alan yritys

Yrityksellä on vuosien mittainen kokemus omalta erikoisalaltaan ja yhtiö on panostanut voimakkaasti niin henkilöstönsä osaamiseen kuin tekniseen resurssiinsa. Näin yritys on saavuttanut todella vahvan markkina-aseman ja omalla segmentillään sen voidaan todeta olevan merkittävä toimija Suomen markkinoilla.Markkina-alueena voidaan pitää koko Suomea.Yrityksen liikevaihto on kasvanut jatkuvasti ja kasvulle odotetaan myös jatkoa. Kuluva tilikausi on lähtenyt liikkeelle mukavasti ja toteutuma osoittaa kasvutavoit...

Katso lisätiedot