Halutaan myydä
Osakkaaksi uudenlaiseen kansainväliseen verkkokauppaan

Kohdenumero FK58343
Hintapyyntö 5 000
Toimiala Verkkokauppa
Sijainti Koko Suomi
Tutkimusten mukaan kiinnostus yksilölliseen sistustamiseen lisääntyy jatkuvasti. Myös maksuvalmius on kasvanut. Ilmiö on globaali.
Vastaavasti maailmalta puuttuu kauppapaikka, jossa esimerkiksi ammattivalokuvaajien ja digitaalisen taiteen myyjät voisivat tarjota teoksiaan myyntiin.
Kehittämässämme digitaalisessa sisustamisen ratkaisussa kuluttajat voivat itse päättää teoksensa koon, materiaalin ja kehykset, ja sovittaa sitä omalle kotiseinälleen digitaalisesti ennen ostopäätöstä. Tilattu tuote toimitetaan suoraan kotiin. Katso video:
https://drive.google.com/file/d/1z1HXv575LemAityc7qWrv30VV6LzKUTD/view?usp=sharing
Ratkaisu on teknisesti valmis ja testattu. Palvelu on laajennettavissa globaalisti, joka on huomioitu jo kehitysvaiheessa. Haemme ensimmäisessä vaiheessa rahoitusta palvelun käyttöliittymän loppuun saattamiseksi sekä palvelun julkaisemiseksi. Osakeanti 60.000 euroa, josta on koossa lähes 20%. Minimisijoitus 5000 euroa, sijoitusmahdollisuuksia on tarjolla rajoitettu määrä. Arvostamme mikäli osakkaalla on annettavaa ohjelmointiin, markkinointiin tai kansainvälistymiseen.


Viesti lähetetty

Kysy lisätietoja kohteesta

Jos olet kiinnostunut tästä kohteesta saat siitä lisätietoja jättämällä yhteystietosi tähän. Kaikki tiedot ovat pakollisia.




Katso myös nämä myytävät yritykset Suomen suurimmalta yritysvälittäjältä - Suomen Yrityskaupat

Kahden ajoneuvon menestyvä taksiyritys kehittyvässä kaupunkikeskuksessa

Yrityksellä on kaksi taksiajoneuvoa, joilla se palvelee asiakaskuntaansa sen toiminta-alueella. Asiakkuudet perustuvat perinteiseen tilausjärjestelmään, mutta myös sopimusasiakkuuksiin. Yrityksen omistaja, yrittäjä, ei enää osallistu ajotehtäviin kokoaikaisesti vaan kuljettajaresurssi muodostuu kolmesta työntekijästä, joiden kunkin osalta on sovittu yksilöllinen työskentelymäärä. Yritys on alueellisesti hyvin tunnettu ja sille on vuosien mittaan kertynyt hyvänkokoinen joukko "kanta-asiakkaita", joista joide...

Katso lisätiedot

Tunnettu ja menestyksekäs kaihdinalan myyntiyhtiö Kaihdin Sampo Oy Tampereella

Tunnetut tuotemerkit, myös suunnittelu ja asennus....

Katso lisätiedot

Huonekalutehdas Etelä-Virossa

Vuonna 1996 perustettu yritys. Yrityksen toimialana on huonekalujen valmistus: massiivipuuhuonekalut, pehmeät huonekalut. Tuotannossa käytettävät perusmateriaalit ovat mänty, kaski, pyökki, tammi ja saari. Suurin osa tuotannosta realisoituu Virossa. Tuotantoon samassa osoitteessa on kauppa, jossa oman tuotannon lisäksi myydään ostostavaraa. Liikevaihto 1,2 M €....

Katso lisätiedot

Suomalaisten keskuudessa arvostettuja laadukkaita meikkipöytiä ja meikkivaloja myyvä verkkokauppa.

Yritys suunnittelee, valmistaa ja myy koti- ja kauneushoitolan tuotteita - meikkivaloja, meikkipeilejä, rengasvaloja, meikkipöytää ja kauneustarvikkeita verkkokaupan kautta. Yhtiö on tällä alalla monopoliasemassa Virossa ja Suomessa.Päämyyntituote on meikkilamput, jotka yritys on itse suunnitellut ja valmistanut. Tuotteella on rekisteröity tuotesuunnittelupatentti ja se on voimassa kaikissa EU-maissa.Yritys on ollut voitollinen ensimmäisestä vuodesta lähtien.Yrityksen asiakkaita ovat kauneudesta kiinnostune...

Katso lisätiedot