Halutaan myydä
Myynnissä koiratarvikebrändi ja omiin koiratarvikkeisiin erikoistunut verkkokauppa

Kohdenumero FK64636
Hintapyyntö 56 000
Liikevaihto 3 000
Toimiala Verkkokauppa
Sijainti Koko Suomi

Myynnissä koiratarvikebrändi ja omiin koiratarvikkeisiin erikoistunut verkkokauppa

Suomalainen yritys, joka on omistautunut suunnittelemaan, valmistuttamaan ja myymään laadukkaita sekä ekologisia koiratarvikkeita.


Tällä hetkellä valikoimaan kuuluvat viilennettävä koirankuppi, sisustukselliset koiranpedit ja käytännölliset koirien asusteet. Lisäksi yritys lanseeraa pian uusia tuotteita kuten nahkataluttimen, nahkapannan, pentulaatikon ja koiran matkapedin. Suunnitteilla on myös pohjavillaa poistava koiranharja sekä mielenkiintoinen opetuksellinen lastenkirja. Kaikki yrityksen tuotteet suunnitellaan ja valmistetaan Suomessa. Osalle tuotteista on saatu Avainlippu-merkki.


Asiakkaat ovat sekä yksityiset koiranomistajat että yritykset (B2C- ja B2B-sektori).
- B2C-asiakkaille tuotteita tarjotaan yrityksen omassa verkkokaupassa
- B2B-asiakkaisiin kuuluvat laadukkaita koiratarvikkeita myyvät verkkokaupat
- Tulevaisuudessa B2B-asiakkaisiin voivat kuulua myös erilaiset lemmikkitarvikkeiden kivijalkaliikkeet, sisustuskaupat, koirakylpylät tms.


Yrityksen tuotteiden suunnittelussa yhdistyvät eettisyys, turvallisuus, ekologisuus ja tyylikäs design.
Tuotteet soveltuvat kaikille koiraroduille ja sopivat erityisen hyvin vientituotteiksi.


Tässä on loistava tilaisuus yrittäjälle, toimivalle verkkokaupalle tai yrittäjän uraa suunnittelevalle, joka haluaa jatkaa kehittyvää ja kasvavaa lemmikkieläintarvikkeiden verkkokauppaa.


Hintapyyntö 56.000 € (sisältää valmiit tuotteet, tuotekuvat, tuoteoikeudet, tuotesuunnitelmat, mahdolliset protot, varaston, verkkokaupan (FI/EN).
Ostajalla on mahdollisuus neuvotella nykyisten yrittäjien jatkamisesta yrityksen palveluksessa


Viesti lähetetty

Kysy lisätietoja kohteesta

Jos olet kiinnostunut tästä kohteesta saat siitä lisätietoja jättämällä yhteystietosi tähän. Kaikki tiedot ovat pakollisia.




Katso myös nämä myytävät yritykset Suomen suurimmalta yritysvälittäjältä - Suomen Yrityskaupat

Täyden palvelun autohuoltokorjaamo Keski-Suomen alueella

Yritys on palveleva pitkän historian omaava autokorjaamo Keski-Suomessa. Yritys kuuluu korjaamo- ja kolarikorjaamoketjuun, eli huolto ja korjaus onnistuu kaikille automerkeille ja malleille niin yksityis- että yritysasiakkaille.Auton huolto tapahtuu aina kokeneiden alan ammattilaisten toimesta sekä nykyaikaisia työkaluja, välineitä ja ohjelmistoja käyttäen. Yrityksessä noudatetaan tehtaiden omia huolto-ohjeita, jotta auton takuu pysyy voimassa. Yrityksessä myydään myös alkuperäisvaraosia lähes kaikkiin merk...

Katso lisätiedot

Huikeiden mahdollisuuksien vapaa-ajankeskus, majoitus-, ravintola- ja liikuntamahdollisuuksin!

Tässä yrityksessä on viimevuosien aikana fiksattu puitteita aktiivisesti ja ympäristö tekemiselle on nyt kunnossa. Kaikenlaisia mahdollisuuksia on ympäristö täynnä. On maastopyöräreitit, on SUP-lautailua on saunat, majoitus ja ruuat. Lisäksi naapuritontille on työn alla uusi golfkenttä! Golfin sisäharjoitteluhalli vieressä jo on, samoin jäähalli, pesiskenttä ja yleisurheilukenttä. Tilauskirja jatkuvasti käytännössä täynnä…Katso kohteen esittelyvideo täällä...

Katso lisätiedot

Perhehotelli suositussa matkailukaupungissa

Yrityksellä on aivan kaupungin sydämessä perhehotelli, jossa se palvelee asiakkaitaan kaikissa majoituspalveluihin liittyvissä kysymyksissä. Yritys on auki kautta vuoden vaikka erityisesti kesäaika on paikkakunnalla matkailun huippusesonkia. Hotellissa on 14 kpl 2-4 hengen huoneita, jotka ovat yksilöllisesti sisustettuja. Osaan huoneista mahtuu lisävuoteita. Huoneissa on oma wc, suihku ja tv. Lisäksi hotellissa on maksuton Wi-Fi. Yrittäjän lisäksi apuna on yksi vakituinen työntekijä sekä huippusesongin aika...

Katso lisätiedot

Myynnissä kalakauppa ja kalanjalostuslaitos yhdessä Lapin suosituimmista lomakohteissa

Kalakauppaa sijaitsee yhdessä Lapin suosituimmista lomakohteissa. Kalakaupasta löytää kaikki yrityksen itse valmistetut savukalaherkut, mutta myös tuoretta kalaa, erilaisia säilyketuotteita sekä kattavan lounastarjoilun. Lounaaksi tarjoillaankin aina kalakeittoa sekä muuta kotiruokalounasta. Yritys onkin tunnettu hyvästä laadusta, tuotteista sekä tuoreudesta. Yrityksen asiakkaita ovat kaupat, ravintolat, pitopalveluyrittäjät sekä yksityiset kuluttajat.Kalan valmistus tapahtuu omalla tuotantolaitoksella. Vuo...

Katso lisätiedot