Halutaan myydä
Myynnissä koiratarvikebrändi ja omiin koiratarvikkeisiin erikoistunut verkkokauppa

Kohdenumero FK64636
Hintapyyntö 56 000
Liikevaihto 3 000
Toimiala Verkkokauppa
Sijainti Koko Suomi

Myynnissä koiratarvikebrändi ja omiin koiratarvikkeisiin erikoistunut verkkokauppa

Suomalainen yritys, joka on omistautunut suunnittelemaan, valmistuttamaan ja myymään laadukkaita sekä ekologisia koiratarvikkeita.


Tällä hetkellä valikoimaan kuuluvat viilennettävä koirankuppi, sisustukselliset koiranpedit ja käytännölliset koirien asusteet. Lisäksi yritys lanseeraa pian uusia tuotteita kuten nahkataluttimen, nahkapannan, pentulaatikon ja koiran matkapedin. Suunnitteilla on myös pohjavillaa poistava koiranharja sekä mielenkiintoinen opetuksellinen lastenkirja. Kaikki yrityksen tuotteet suunnitellaan ja valmistetaan Suomessa. Osalle tuotteista on saatu Avainlippu-merkki.


Asiakkaat ovat sekä yksityiset koiranomistajat että yritykset (B2C- ja B2B-sektori).
- B2C-asiakkaille tuotteita tarjotaan yrityksen omassa verkkokaupassa
- B2B-asiakkaisiin kuuluvat laadukkaita koiratarvikkeita myyvät verkkokaupat
- Tulevaisuudessa B2B-asiakkaisiin voivat kuulua myös erilaiset lemmikkitarvikkeiden kivijalkaliikkeet, sisustuskaupat, koirakylpylät tms.


Yrityksen tuotteiden suunnittelussa yhdistyvät eettisyys, turvallisuus, ekologisuus ja tyylikäs design.
Tuotteet soveltuvat kaikille koiraroduille ja sopivat erityisen hyvin vientituotteiksi.


Tässä on loistava tilaisuus yrittäjälle, toimivalle verkkokaupalle tai yrittäjän uraa suunnittelevalle, joka haluaa jatkaa kehittyvää ja kasvavaa lemmikkieläintarvikkeiden verkkokauppaa.


Hintapyyntö 56.000 € (sisältää valmiit tuotteet, tuotekuvat, tuoteoikeudet, tuotesuunnitelmat, mahdolliset protot, varaston, verkkokaupan (FI/EN).
Ostajalla on mahdollisuus neuvotella nykyisten yrittäjien jatkamisesta yrityksen palveluksessa


Viesti lähetetty

Kysy lisätietoja kohteesta

Jos olet kiinnostunut tästä kohteesta saat siitä lisätietoja jättämällä yhteystietosi tähän. Kaikki tiedot ovat pakollisia.




Katso myös nämä myytävät yritykset Suomen suurimmalta yritysvälittäjältä - Suomen Yrityskaupat

Chicagowood - Kannattava puunjalostuskoneita myyvä yritys Pohjanmaalla (toiminta siirrettävissä minne tahansa)

- Yritys on erikoistunut puuntyöstökoneiden ja -linjojen hankintaan (esim. huutokauppojen kautta), niiden kunnostamiseen ja myyntiin.- Koneet myydään erittäin hyvällä voittomarginaalilla eri Internet-portaalien kautta....

Katso lisätiedot

Myydään huippuluokan liimapuutehdas. Erikoispilarit, -aihiot ja -hirret. Yritys on merkittävästi vientipainotteinen.

Myydään huippuluokan liimapuutehdas. Vahvasti vientipainotteinen yritys.Tarjolla perheyrityksen pyörittämä tehdas, joka on erikoistunut kotimaisen männyn ja kuusen jalostukseen. Laatu, joustavuus ja perinne yhdistyvät tässä ainutlaatuisessa liimapuutehtaassa. Olipa kyse erikoispilareista, -aihioista tai mastoista purjelaivoille, tämä tehdas vastaa monenlaisiin tarpeisiin, taaten samalla korkean laadun ja kestävät tuotantoperiaatteet....

Katso lisätiedot

Nuohousalan yritys hyvällä asiakaskunnalla ja loistavalla logolla!

Nuohousalan yrityksen liiketoiminta  jolla hyvä asiakasrekisteri ja maine, sekä mainio toiminimi!Liiketoiminta sisältää kaiken toimintaan tarvittavan työvälineistön sekä vuosimallin 2019 pakettiauton (ajettu 69 000 km). Tästä alalla jo toimivalle hyvä lisäansainta mahdollisuus tai alalle tulossa olevalle valmis paketti aloittaa hommat yrittäjänä.Myyjä sitoutuu kilpailukieltoon. ...

Katso lisätiedot

Vuosikymmeniä menestyksekkäästi toiminut työkaluvalmistaja

Yrityksellä on oman tuotekehityksen kautta rakennettu tuoteperhe erilaisista työkaluista, joiden suunnittelu ja valmistus on kokonaan sen omissa käsissä. Merkittävä osa tuotteista kohdistuu kiinteistöhoidon sekä puutarhan tarpeisiin. Yrityksellä on tarvittavat toimitilat, koneet ja laitteet sekä ammattitaitoinen henkilöstö, jonka varassa toimintaa on voitu pitkäjännitteisesti kehittää. Yritys onkin saavuttanut vakaan markkina-aseman laajan sitoutuneen kanta-asiakaskannan piirissä....

Katso lisätiedot