Halutaan myydä
Myynnissä koiratarvikebrändi ja omiin koiratarvikkeisiin erikoistunut verkkokauppa

Kohdenumero FK64636
Hintapyyntö 56 000
Liikevaihto 3 000
Toimiala Verkkokauppa
Sijainti Koko Suomi

Myynnissä koiratarvikebrändi ja omiin koiratarvikkeisiin erikoistunut verkkokauppa

Suomalainen yritys, joka on omistautunut suunnittelemaan, valmistuttamaan ja myymään laadukkaita sekä ekologisia koiratarvikkeita.


Tällä hetkellä valikoimaan kuuluvat viilennettävä koirankuppi, sisustukselliset koiranpedit ja käytännölliset koirien asusteet. Lisäksi yritys lanseeraa pian uusia tuotteita kuten nahkataluttimen, nahkapannan, pentulaatikon ja koiran matkapedin. Suunnitteilla on myös pohjavillaa poistava koiranharja sekä mielenkiintoinen opetuksellinen lastenkirja. Kaikki yrityksen tuotteet suunnitellaan ja valmistetaan Suomessa. Osalle tuotteista on saatu Avainlippu-merkki.


Asiakkaat ovat sekä yksityiset koiranomistajat että yritykset (B2C- ja B2B-sektori).
- B2C-asiakkaille tuotteita tarjotaan yrityksen omassa verkkokaupassa
- B2B-asiakkaisiin kuuluvat laadukkaita koiratarvikkeita myyvät verkkokaupat
- Tulevaisuudessa B2B-asiakkaisiin voivat kuulua myös erilaiset lemmikkitarvikkeiden kivijalkaliikkeet, sisustuskaupat, koirakylpylät tms.


Yrityksen tuotteiden suunnittelussa yhdistyvät eettisyys, turvallisuus, ekologisuus ja tyylikäs design.
Tuotteet soveltuvat kaikille koiraroduille ja sopivat erityisen hyvin vientituotteiksi.


Tässä on loistava tilaisuus yrittäjälle, toimivalle verkkokaupalle tai yrittäjän uraa suunnittelevalle, joka haluaa jatkaa kehittyvää ja kasvavaa lemmikkieläintarvikkeiden verkkokauppaa.


Hintapyyntö 56.000 € (sisältää valmiit tuotteet, tuotekuvat, tuoteoikeudet, tuotesuunnitelmat, mahdolliset protot, varaston, verkkokaupan (FI/EN).
Ostajalla on mahdollisuus neuvotella nykyisten yrittäjien jatkamisesta yrityksen palveluksessa


Viesti lähetetty

Kysy lisätietoja kohteesta

Jos olet kiinnostunut tästä kohteesta saat siitä lisätietoja jättämällä yhteystietosi tähän. Kaikki tiedot ovat pakollisia.




Katso myös nämä myytävät yritykset Suomen suurimmalta yritysvälittäjältä - Suomen Yrityskaupat

Myydään pitkään toiminut kuljetus ja kuorman käsittelyä tarjoava yhtiö

Myydään erinomaisen maineen omaava yhtiö.Yrityksellä on luotettavan toimijan maine asiakkaiden keskuudessa sekä pitkät yhteistyökumppanuudet.Yritys palvelee asiakkaitaan kuljetus- ja nostopalveluissa sekä maansiirto ja puhtaanapitotöissä.Käytössään yrityksellä on monipuolinen ja uudehko kalusto.Yritys myydään eläköitymisen johdosta.Tässä on hyvä mahdollisuus uudelle yrittäjälle tai toimivalle yritykselle laajentaa omaa toimintaansa.Mahdollisuus neuvotella kaluston tai kiinteistön ostamisesta erikseen. ...

Katso lisätiedot

Myynnissä viihtyisä seurusteluravintola Jyväskylän keskustassa

Jyväskylän keskustassa hyvällä sijainnilla olevan viihtyisän seurusteluravintolan liiketoiminta etsii uutta aktiivista omistajaa liiketoiminnalleen.Uusi yrittäjä pääsee sellaisenaan jatkamaan liiketoimintaa ilman investointitarvetta. Paikasta voi helposti myös kehittää omaan liiketoimintakonseptiin soveltuvan version pienillä kustannuksilla. Paikka sopii hyvin niin uudelle yrittäjälle kuin yritystoimintaa jo harjoittavalle kokeneemmalle alan toimijalle. Liiketoiminta myydään tarjousten perusteella! ...

Katso lisätiedot

Megazone-lasertaisteluja tarjoava yhtiö Kuopiossa

Myydään Adrenaliinia ja jännitystä tarjoava Megazone, joka sijaitsee Kuopiossa.Megazone on Megahauska futuristinen lasertaistelupeli. Pelaajat varustetaan huipputeknologiaan perustuvilla peliliiveillä ja vaarattomilla, mutta upeilla laseraseilla. Pelialueena toimii labyrinttimainen, UV-valoin valaistu hämärä kaupunkitaistelurata, jossa pelaajat keräävät pisteitä vastustajien liiveihin ja tukikohtiin ampumalla. Pelin tunnelmaa nostavat ympärillä leijuva usva, pimeyttä halkovat vihreät lasersäteet sekä tausta...

Katso lisätiedot

Myynnissä kalakauppa ja kalanjalostuslaitos yhdessä Lapin suosituimmista lomakohteissa

Kalakauppaa sijaitsee yhdessä Lapin suosituimmista lomakohteissa. Kalakaupasta löytää kaikki yrityksen itse valmistetut savukalaherkut, mutta myös tuoretta kalaa, erilaisia säilyketuotteita sekä kattavan lounastarjoilun. Lounaaksi tarjoillaankin aina kalakeittoa sekä muuta kotiruokalounasta. Yritys onkin tunnettu hyvästä laadusta, tuotteista sekä tuoreudesta. Yrityksen asiakkaita ovat kaupat, ravintolat, pitopalveluyrittäjät sekä yksityiset kuluttajat.Kalan valmistus tapahtuu omalla tuotantolaitoksella. Vuo...

Katso lisätiedot