Halutaan myydä
Myynnissä koiratarvikebrändi ja omiin koiratarvikkeisiin erikoistunut verkkokauppa

Kohdenumero FK64636
Hintapyyntö 56 000
Liikevaihto 3 000
Toimiala Verkkokauppa
Sijainti Koko Suomi

Myynnissä koiratarvikebrändi ja omiin koiratarvikkeisiin erikoistunut verkkokauppa

Suomalainen yritys, joka on omistautunut suunnittelemaan, valmistuttamaan ja myymään laadukkaita sekä ekologisia koiratarvikkeita.


Tällä hetkellä valikoimaan kuuluvat viilennettävä koirankuppi, sisustukselliset koiranpedit ja käytännölliset koirien asusteet. Lisäksi yritys lanseeraa pian uusia tuotteita kuten nahkataluttimen, nahkapannan, pentulaatikon ja koiran matkapedin. Suunnitteilla on myös pohjavillaa poistava koiranharja sekä mielenkiintoinen opetuksellinen lastenkirja. Kaikki yrityksen tuotteet suunnitellaan ja valmistetaan Suomessa. Osalle tuotteista on saatu Avainlippu-merkki.


Asiakkaat ovat sekä yksityiset koiranomistajat että yritykset (B2C- ja B2B-sektori).
- B2C-asiakkaille tuotteita tarjotaan yrityksen omassa verkkokaupassa
- B2B-asiakkaisiin kuuluvat laadukkaita koiratarvikkeita myyvät verkkokaupat
- Tulevaisuudessa B2B-asiakkaisiin voivat kuulua myös erilaiset lemmikkitarvikkeiden kivijalkaliikkeet, sisustuskaupat, koirakylpylät tms.


Yrityksen tuotteiden suunnittelussa yhdistyvät eettisyys, turvallisuus, ekologisuus ja tyylikäs design.
Tuotteet soveltuvat kaikille koiraroduille ja sopivat erityisen hyvin vientituotteiksi.


Tässä on loistava tilaisuus yrittäjälle, toimivalle verkkokaupalle tai yrittäjän uraa suunnittelevalle, joka haluaa jatkaa kehittyvää ja kasvavaa lemmikkieläintarvikkeiden verkkokauppaa.


Hintapyyntö 56.000 € (sisältää valmiit tuotteet, tuotekuvat, tuoteoikeudet, tuotesuunnitelmat, mahdolliset protot, varaston, verkkokaupan (FI/EN).
Ostajalla on mahdollisuus neuvotella nykyisten yrittäjien jatkamisesta yrityksen palveluksessa


Viesti lähetetty

Kysy lisätietoja kohteesta

Jos olet kiinnostunut tästä kohteesta saat siitä lisätietoja jättämällä yhteystietosi tähän. Kaikki tiedot ovat pakollisia.




Katso myös nämä myytävät yritykset Suomen suurimmalta yritysvälittäjältä - Suomen Yrityskaupat

Myydään tunnettu auto- ja konekorjaamo Länsi-Lapista

Auto- ja konekorjaamo tarjoaa laajan valikoiman palveluita niin henkilöautoille, työkoneille kuin moottorikelkoillekin. Yrityksen toimiala kattaa ajoneuvot ja koneet, mukaan lukien traktorit ja suuremmat maatalouskoneet. Pienkoneiden korjausta ei juurikaan tehdä.Yrityksen palvelutarjonta sisältää kaiken määräaikaishuolloista ja korjauksista vian etsintään ja varaosamyyntiin. Autojen osalta korjaamo huoltaa ja korjaa useita eri merkkejä ja malleja, mukaan lukien henkilö- ja pakettiautot sekä matkailuautot. P...

Katso lisätiedot

Euroopassa ja muuallakin tunnettu laadukkaiden puutarhamökkien valmistaja

Yhtiö on vakaa, toimialansa keskitasoa paremmalla kannattavuudella toimiva puutarhamökkien valmistaja. Yhtiö kehittää, valmistaa ja markkinoi tuotteita omalla tavaramerkillä. Yhtiö valmistaa 28 mm, 40 mm ja 70 mm jyrsinpalkeista puutarhamökkejä, saunoja ja kylpytynnyreitä, Yritys on viime vuosina sijoittanut valmistustehon parantamiseen ja siirtynyt uusille markkinoille (Kanada). Valmistusprosessit on järjestetty lähinnä yhdessä vuorossa. Joissakin työvaiheissa toimitaan huippukausina 1,5 vuorossa. Työvoi...

Katso lisätiedot

Lelupuoti Nallukka etsii uutta omistajaa

Myynnissä täydenpalvelun Lelupuoti Nallukan liiketoiminta Pieksamäellä.Lelupuoti Nallukka on yksi Suomen vanhimmista lelukaupoista, jonka tunnelmassa on jotain taianomaista. Ilo ja hyvä mieli tarttuvat mukaasi heti, kun astut ovesta sisään. Vierailu lelukaupassa on elämys niin lapselle kuin aikuiselle.Lelupuodin valikoima on vertaansa vailla. Valikoimasta löytyvät lelut, pelit, askartelu- ja taidetarvikkeet. Edustettuna on kaikki tunnetuimmat tuotemerkit. Sopisiko tämä liiketoiminta juuri sinulle! Nykyinen...

Katso lisätiedot

Viroon rekisteröity ilmailuyritys, joka tarjoaa erilaisia ​​lentotöitä helikoptereilla

Yhtiö omistaa Robinson 44 Raven I -helikopterin.Viron liikennelautakunta on myöntänyt yhtiölle EASA AOC -lentoluvat (matkustajakuljetukset) ja erityistyöluvat SPO (korkean riskin lennot). Yhtiön AOC-, SPO-luvat ovat myös Suomen, Latvian ja Liettuan ilmailuviranomaisten hyväksymiä.SPO:n suunnassa päätehtävät ovat voimalinjojen tarkastukset, puiden oksien sahauslennot voimalinjojen läheltä, erilaiset ripustusmuovin nostotoimenpiteet, hätälennot, valokuva- ja kuvauslennot. AOC:n suunnan päätyöt ovat taksi- ja ...

Katso lisätiedot