Halutaan myydä
Myydään naisten vaate verkkokauppa emilyfashion.fi varaston hinnalla

Kohdenumero FK63119
Hintapyyntö Neuvotellaan / Tee tarjous
Toimiala Verkkokauppa
Sijainti Koko Suomi
Henkilöluku 1
Myydään naisten vaate verkkokauppa (osakeyhtiö). Varaston arvo (vaatteita) n. 1800 € + pakkaus materiaali. Vaatteiden myynti hinta n. 3 500 - 4 000 €.

Tuotteet tilataan Puolasta, jotka valmistettu Puolassa, Italiassa, Turkissa (voin suositella tavarantoimittajat) ja tavaratnoiminttajat kanssa ei oli ongelmat.

Yrityksellä on pankkitili Säästöpankissa ja on kirjanpitaja kanssa sopimus.

Yrityksellä on laina (Säästöpanki), tällä hetkellä n. 9 000e, Finvera takkaus. Jos kiinnostaa yrityksen ostaminen, sinun täytyy maksaa koko laina, että pääsette jatkamaan yrityksen kanssa puhtaalta pöydältä.

Kauppaan kuuluu verkkokauppa - webnodilla Premium paketti (voimassa 14.12.2023 asti), domain (voimassa 24.06.2023 asti, voi uudistaa), valmis Logo, Facebook sivu (184 seuraajaa ja 160 tykkäystä) , Instagram tili (365 seuraajaa), asiakkaan tiedot (n. 150 asiakkaat), tavaran toimittajan tiedot.

www.emilyfashion.fi


Viesti lähetetty

Kysy lisätietoja kohteesta

Jos olet kiinnostunut tästä kohteesta saat siitä lisätietoja jättämällä yhteystietosi tähän. Kaikki tiedot ovat pakollisia.




Katso myös nämä myytävät yritykset Suomen suurimmalta yritysvälittäjältä - Suomen Yrityskaupat

Myytävänä menestyvän kodinkonekauppaa harjoittavan yrityksen osakekanta

Myytävänä pitkään toimineen menestyvän kodinkonekauppaa harjoittavan yrityksen osakekanta.Yhtiö toimii muutamalla paikkakunnalla harjoittaen lähinnä kodintekniikan vähittäismyyntiä.Yrityksen toiminta ja talous ovat vahvalla pohjalla sekä yhtiön tulevaisuuden näkymät ovat hyvät.Yritys myydään pääomistajan eläköitymisen vuoksi mutta osa pienosakkaista jatkaa mielellään työntekoa uuden omistajan apuna, samoin kuin koko muu ammattitaitoinen henkilöstä.Tässä siis mielenkiintoinen mahdollisuus kodintekniikasta ki...

Katso lisätiedot

Nimekäs autovarustelualan yritys

Autovarustelua ja muutostöitä asiakkaan toiveiden mukaan...

Katso lisätiedot

Käytettyjen konttien, konttitoimistojen ja väliaikaisrakennusten välitys

Yritys ostaa kuljetusliikkeiltä merikontteja, erilaisilta työmailta purettavia työmaaparakkeja sekä väliaikaisrakennusten osia ja myy niitä edelleen niitä tarvitseville asiakkaille. Kaupat sovitaan pääosin puhelimessa tai sähköpostilla. Tavarat liikkuvat ja niitä säilytetään pääosin ulkopuolisten toimijoiden toimesta. Useimmiten kaupat toteutuvat niin, että yritys ei fyysisesti edes näe toimitettavia tuotteita....

Katso lisätiedot

Sähköpotkulautat 105 kpl

Myynnissä on yhteensä 105 käytettyä sähköspotkulautaa, jotka ovat olleet vuokra-alalla käytössä noin 15 kuukautta. Lisäksi latureita ja varaosia. 90 pyörää hyvässä kunnossa. ...

Katso lisätiedot