Halutaan myydä
Myydään Multi Vendor Marketplace -verkkokauppa

Kohdenumero FK58195
Hintapyyntö 7 000
Toimiala Verkkokauppa
Sijainti Koko Suomi
Henkilöluku 2
Gearme.fi - Multi Vendor Marketplace -verkkokauppa

Myydään valmis monikauppiasalusta. Multi Vendor -laajennukselle rakennettu Woocommerce sivusto on valmis ja tällähetkellä täydessä toiminnassa.

Mitä tarkoittaa monikauppiasalusta?
-Verkkokauppa, jossa myyntimahdollisuudet eivät ole vain sivuston ylläpitäjällä, vaan myyjät voivat helposti rekisteröityä ja aloittaa tuotteidensa myynnin. Tämäntyyppinen alusta on todella tehokas pienemmille toimijoille, joilla ei ole tarvetta omalle nettikaupalle, mutta tarvitsevat tehokkaan kanavan tuotteilleen ja palveluilleen. Sivuston ylläpitäjä voi määritellä sivuston myyjille välityspalkkioita sekä rakentaa maksullisia käyttäjäryhmiä. Yhdistetty markkinointi ja yhteisön kasvatus kiihdyttävät myyntiä ja tämän takia alusta on täynnä potenttiaalia. Maailmalla kuuluisia monikauppiasalustoja on mm. Alibaba ja Ebay.

Tällä hetkellä sivusto pyörii ja on avoinna yksilöille ja yrityksille. Sivustoon on integroitu Stripe-maksupalvelu ja se on aktiivisessa katalogi-yhteydessä Googleen, Facebookiin ja Instagramiin (Kun alustaan julkaistaan tuotteita, ne näkyvät automaattisesti hakukoneissa ja somealustoilla.) Sivustoon on myös tuotu customoitu lisäosa, jolla helpotetaan kauppanteon postitusta. Lisäosa tuo realiaikaiset tiedot kuriireilta postitushinnoista.

Sivusto on ohjattu käytetyn esitystekniikan myyntiin, mutta se voidaan uuden omistajan toimesta muokata lisäkorvausta vastaan mille alalle vain. Tässä siis oiva tilaisuus tuoda alusta sivulle alalle jossa näet potenttiaalin, eikä muutostyöt ole pitkä prosessi.

Myynnin syynä on muiden projektien priorisointi.

Sivusto sisältää kaikki lisäosat, mukaanlukien Multi Vendor Marketplace -lisäosan, jossa lisenssi kolmeen sivustoon. Tässä siis potenttiaalia luoda sivustot kolmelle eri markkinalle.

Mahdollisuus myös koko yrityksen ostoon, jolloin mukaan tulee It-palveluita myyvän yrityksen oma verkkosivu.

Lisätiedustelut hinnasta ja sivuston mahdollisista customoinneista yhteydenotolla sähköpostitse ja puhelimitse.


Viesti lähetetty

Kysy lisätietoja kohteesta

Jos olet kiinnostunut tästä kohteesta saat siitä lisätietoja jättämällä yhteystietosi tähän. Kaikki tiedot ovat pakollisia.




Katso myös nämä myytävät yritykset Suomen suurimmalta yritysvälittäjältä - Suomen Yrityskaupat

Oulun keskustassa myyntiään kasvattava Kino Grilli. Keskustan ainoa perinteinen grilli.

Kino Grilli on uniikki, Oulun keskustan paras ja ainoa grillikioski.  Grilli sijaitsee Oulun keskustassa olevan uuden tapahtumapuiston laidalla, uuden Rotuaarin päässä. Se on yksityisomisteinen, omalla konseptillaan ja nimellään toimiva.Halutessasi saat kehittyvän ja vahvasti laajentuvan Scanburger ketjun tuen. Myynti sisältää rakennuksen, vuokraoikeuden (jatkaminen pitkällekin onnistuu), kaikki laitteet, eli koko toiminta. Käyttökatteen ollessa tasolla 55 000 € vuodessa on kohteen hinta varsin edullinen  L...

Katso lisätiedot

Vahvasti kasvu-uralla oleva kannattavasti toimiva maanrakennus/paalutus alan yritys

Yrityksellä on vuosien mittainen kokemus omalta erikoisalaltaan ja yhtiö on panostanut voimakkaasti niin henkilöstönsä osaamiseen kuin tekniseen resurssiinsa. Näin yritys on saavuttanut todella vahvan markkina-aseman ja omalla segmentillään sen voidaan todeta olevan merkittävä toimija Suomen markkinoilla.Markkina-alueena voidaan pitää koko Suomea.Yrityksen liikevaihto on kasvanut jatkuvasti ja kasvulle odotetaan myös jatkoa. Kuluva tilikausi on lähtenyt liikkeelle mukavasti ja toteutuma osoittaa kasvutavoit...

Katso lisätiedot

Alueellisesti tunnettu pienpanimo

Yrityksellä on tarvittava kone- ja laitekanta ammattimaisen pienpanimotoiminnan harjoittamiseen.Yrityksellä on vuosien aikana kehitetty monipuolinen tuotevalikoima, josta se on saanut runsaasti myönteistä palautetta. Lisäksi yritys on kehittänyt ja kehittää uusia tuotteita saadun asiakaspalautteen pohjalta.Tällä hetkellä toiminta ei ole kokoaikaista, mutta mahdollisuudet volyymin kasvattamiseen ovat olemassa....

Katso lisätiedot

Menestyksekäs tuoremarjaliiketoiminta Pohjois-Suomesta etsii jatkajaa

Rekisteröity tuoremarjabrändi Pohjois-Suomesta 33 vuotisella historialla etsii uutta omistajaa. Liiketoimintaan kuuluu 10 vakiintunutta myyntipistettä, asianmukainen kuljetuskalusto, kylmäkontteja, tarvikevarasto sekä sopimukset. Uusi yrittäjä saa vahvan pohjan, jonka varaan on tukeva rakentaa ja kehittää liiketoimintaa edelleen. Tässä on tilaisuus makean tulevaisuuden tahtovalle....

Katso lisätiedot