Halutaan myydä
Makramee liiketoiminta, verkkokauppa, varasto

Kohdenumero FK61952
Hintapyyntö 4 500
Toimiala Verkkokauppa
Sijainti Koko Suomi
Liiketoimintani ShinyKnot on nyt jatkajaa vailla. Olen puoli vuotta sitten perustanut toisen yrityksen, joka tällä hetkellä resonoi enemmän, enkä pysty tekemään täysipäiväisesti kahta työtä, joten etsin ShinyKnotille jatkajaa. Ja jatkajan on oltava ihan super tyyppi!
Haluan, että ymmärrät makrameen päälle, olet luova, inspiroitunut, kekseliäs, kohtaat asiakkaat ihmisinä, ystävinä. Olet upea, inspiroiva tyyppi, joka kasvattaa liiketoiminnan uuteen kukoistukseen!

Olen ollut viimeisen 6kk ShinyKnotin puolella hiljainen, mutta asiakkaita riittää siitä huolimatta. Sinulle on mahdollisuus mihin vain:
-levittää myyntiä ulkomaille
-laajentaa valikoimaa, lisätä erilaisia käsitöitä, tehdä ehkä jopa enemmän boheemi sisustuskauppa! Tätä on toivottu ja tälle on ollut kysyntää.
-olen tehnyt jo kaksi kirjaa, joten niitä on mahdollisuus tehdä lisää
-pitää kursseja! Niitä kysytään koko ajan, mutta en ole yhtään pitänyt vielä.
-vain taivas on rajana, ideoin sun kanssa vaikka yhdessä, mutta toivon että sun mielikuvitus lentää! Ja tarvittaessa edes taivas ei ole rajana!

ShinyKnotilla on nimeä ja tunnettavuutta. Kontakteja on moneen suuntaan, ja autan sinua mielelläni. Yhteistyökumppanit on upeita, niitä on paljon, ja lisääkin löytyy, olen itse joutunut monesta kieltäytymään, kun oma aika ei ole enää riittänyt.

Myyn kaiken kerralla:
-liiketoiminta
-tekijänoikeudet kaikkiin malleihini
-somet
-varasto (matskua on PALJON, valmiita töitä jne jne, arvo noin 2000-3000€, jos ei enemmänkin. toki työskentelen tässä koko ajan itse niin kauan, että jatkaja löytyy, joten varastoa ehtii myös myydä tässä koko ajan )
-toimiva verkkokauppa
-ihan kaikki, mikä liiketoimintaan kuuluu. Ainoastaan kirjat pidän itselläni, mutta sinä voit tehdä niitä lisää!

Tässä siis valmis, hyvä paketti sille, joka haluaa rakentaa unelmaansa makrameen parissa. Inspistä jatkajalta vaaditaan, sillä toivon, että laitat kaiken todella toimimaan vielä paremmin, ja kasvatat liiketoimintaa lisää.

Laitathan viestiä, tai sähköpostia, jos olet haaveillut ostavasi valmiin liiketoiminnan, olet luova ja haluat tehdä yrittäjänä töitä. Kerron viestillä mielelläni lisää!

Olen myös valmis myymään varaston, ja verkkokaupan erikseen, mikäli jatkajaa ei löydy. Suurin harmi olisi kuitenkin haudata tämä koko tuotos pöytälaatikkoon, tietäen, että potentiaalia on vaikka mihin. Hinta on täysin neuvoteltavissa, rahaakin parempi on se, että oikea jatkaja löytyy

Jessika Halme / ShinyKnot
www.shinyknot.com
Www.instagram.com/shinyknot
[email protected]


Viesti lähetetty

Kysy lisätietoja kohteesta

Jos olet kiinnostunut tästä kohteesta saat siitä lisätietoja jättämällä yhteystietosi tähän. Kaikki tiedot ovat pakollisia.




Katso myös nämä myytävät yritykset Suomen suurimmalta yritysvälittäjältä - Suomen Yrityskaupat

Myynnissä viihtyisä laivaravintola Turussa

Turussa Aurajoessa hyvällä sijainnilla operoivan viihtyisän laivaravintolan liiketoiminta etsii uutta aktiivista omistajaa liiketoiminnalleen.Uusi yrittäjä pääsee sellaisenaan jatkamaan liiketoimintaa ilman suurempia investointitarpeita. Ruuan osuus myynnistä on noin 25 % mutta on mahdollista nostaa suuremmaksi liiketoimintakonseptia kehittämällä. Nykyisin valtaosa liikevaihdosta tulee kesäsesongin aikana mutta myös tämän osalta on mahdollista kehittää liiketoimintaa paremmin ympärivuotiseen toimintaan sove...

Katso lisätiedot

Yrityksille ja yksityishenkilöille täyden palvelun pesulapalvelua ja kuivapesuratkaisua tarjoava yhtiö

Yhtiön päätoimialana on tarjota yrityksille ja yksityishenkilöille täyden palvelun pesulapalvelua ja kuivapesuratkaisua. Yrityksen kannattavuuden parantamiseksi yhtiön tuotantoa on tehostettu, volyymeja lisätty, palveluiden hintoja on sopeutettu (palveluhintojen nostamisen muodossa) ja kustannuksia on leikattu kilpailijoita alhaisempien kustannusten saavuttamiseksi.  Tuotanto on saatettu vastaamaan Euroopan unionin tiukkoja vaatimuksia, jotta pesulapalvelu voidaan tarjota ammattitaidolla oikealla toteutukse...

Katso lisätiedot

Johtava siivousliike Virossa

Vuonna 1993 perustettu kiinteistönhoidon täyden palvelun ammattiosaaja, johtava siivousliike Virossa....

Katso lisätiedot

Tunnetun, menestyvän brändin maahantuonti ja myyntiyritys

Loistava mahdollisuus brändipohjaista liiketoimintaa hakevalle ostajalle. Tarjolla oman alansa ykkönen, joka kuitenkin vasta menestyksensä alkumetreillä.   Yritys on rakentanut omalla alallaan tunnetun brändin, joka tunnetaan korkeasta laadusta, innovatiivisista tuotteistaan ja ensiluokkaisesta palvelutasosta. Liiketoiminta on selkeässä kasvussa mutta valitettavasti omistajien terveydentilanne pakottaa nyt luopumaan tästä lupaavasta tulevaisuuden kasvuliiketoiminnasta aivan liian aikaisin. Yritys on pitkäjä...

Katso lisätiedot