Halutaan myydä
Koiratarvike verkkokauppa

Kohdenumero FK58948
Hintapyyntö 70 000
Liikevaihto 100000
Taseen loppusumma 6000
Toimiala Verkkokauppa
Sijainti Koko Suomi
Henkilöluku 1
Myydään koiratarvike verkkokauppa ajanpuutteen vuoksi. Yrittäjä siirtyy uusiin tehtäviin, ja tämän vuoksi verkkokaupalle etsitään jatkajaa.

Myynnissä oleva verkkokauppa on Bobbi.fi. Verkkokauppa on perustettu vuonna 2019, ja vuotuinen kasvu on ollut hyvää: 2019: 10 000€, 2020: 50 000€ ja 2021: 100 000 €. Verkkokaupassa on panostettu tarkasti optimointiin ja tehty työtä orgaanisen näkyvyyden kanssa.

Verkkokaupassa on muutama brändi, jotka ovat omassa maahantuonnissa, ja joilla on myös jälleenmyyjiä Suomessa. Lisäksi myynnissä laajasti eri brändejä joita muilla Suomessa ei ole myynnissä. Maahantuonti jää myös jatkajalle.

Kaupassa siirtyy myös kaikki some-tilit, ja verkkokaupan koko varasto. Varaston arvo on noin 50 000 €. Tarkemmat luvut käydään läpi kiinnostuneiden kanssa.

Tässä on mahdollisuus rakentaa menestyvä alan brändi, jossa pohjatyöt on tehty hyvin. Ja jonka brändille löytyy kysyntää myös Euroopasta, tilauksia lähetetään satunnaisesti ympäri Eurooppaa. Viimeiset kolme kuukautta (syyskuusta 2021 lähtien) verkkokauppa on toiminut täysin orgaanisen näkyvyyden varassa ilman mitään maksettua mainontaa.

Verkkokauppaa ei tulla sulkemaan välissä vaan toiminta jatkuu normaalisti kunnes sopiva jatkaja löytyy.


Viesti lähetetty

Kysy lisätietoja kohteesta

Jos olet kiinnostunut tästä kohteesta saat siitä lisätietoja jättämällä yhteystietosi tähän. Kaikki tiedot ovat pakollisia.




Katso myös nämä myytävät yritykset Suomen suurimmalta yritysvälittäjältä - Suomen Yrityskaupat

Kahden ajoneuvon menestyvä taksiyritys kehittyvässä kaupunkikeskuksessa

Yrityksellä on kaksi taksiajoneuvoa, joilla se palvelee asiakaskuntaansa sen toiminta-alueella. Asiakkuudet perustuvat perinteiseen tilausjärjestelmään, mutta myös sopimusasiakkuuksiin. Yrityksen omistaja, yrittäjä, ei enää osallistu ajotehtäviin kokoaikaisesti vaan kuljettajaresurssi muodostuu kolmesta työntekijästä, joiden kunkin osalta on sovittu yksilöllinen työskentelymäärä. Yritys on alueellisesti hyvin tunnettu ja sille on vuosien mittaan kertynyt hyvänkokoinen joukko "kanta-asiakkaita", joista joide...

Katso lisätiedot

Maahantuontiyrityksen liiketoiminta, jolla on omia tuotemerkkejä sekä muita globaaleja tuotemerkkiedustuksia

Maahantuontiyritys, jolla on omia tuotemerkkejä sekä muita globaaleja tuotemerkkiedustuksia.Liiketoimintaa on harjoitettu jo useiden kymmenien vuosien ajan ja yhtiöllä sekä tuotemerkeillä on pitkän ajan kuluessa rakennettu vahva markkina-asema Suomessa.Asiakaskunta koostuu yritysasiakkaista ympäri Suomen ja oma organisaatio vastaa tuotemyynnistä maan laajuisesti. Kokonaisuuteen kuuluu myös verkkokauppa ja myyntiä on jonkin verran ulkomaillekin.Liiketoiminnan kilpailuetuja ovat:- omat tuotemerkit - laaja ja ...

Katso lisätiedot

Myydään pitkän historian omaava lihanjalostusteollisuusyritys Pohjois-Italiasta

Yritys on keskittynyt salamin ja makkaran tuotantoon. Toinen tärkeä toimiala on tyypillisten italialaisten liha- ja kalaruokien tuotanto.Nykyään italialaiselle ruoalle ja "valmiille aterioille" on suuri kansainvälinen kysyntä.Vahvuudet:- Suuri tuotantokapasiteetti- Yrityksellä on pitkä historia (yli 50 vuotta)- Hyvä maine markkinoilla- Toimiva kokenut organisaatio...

Katso lisätiedot

Myydään vuosikymmeniä samalla paikalla toiminut suosittu iltaravintola

Vuosikymmeniä samalla paikalla toiminut suosittu iltaravintola.Ravintola sijaitsee hotellikiinteistön toisessa kerroksessa ja tarjoaa tilaa jopa 350 hengelle nykyisten anniskelulupien rajoissa.  Konseptiin kuuluu olennaisena osana tanssittava musiikki, jota tarjoillaan DJ:den, artistien ja livebändien esittämänä. Tilat sisältävät kaksi baaritiskiä sekä suuren esiintymislavan, ja tanssilattia on yksi kaupungin suurimmista. Asiakaskunta on monipuolinen, ulottuen kaupunkilaisista myös ympäryskuntien asukkaisii...

Katso lisätiedot