Halutaan myydä
Fillaristi.fi -blogi

Tämä kohde on myyty tai poistettu myynnistä. Katso vastaavat kohteet myytävät yritykset sivulta.
Kohdenumero FK65561
Hintapyyntö 2 000
Toimiala Verkkokauppa
Sijainti Koko Suomi
Myydään fillaristi.fi -blogi

Etsitkö intohimoista pyöräilyyn liittyvää verkkosivustoa? Nyt sinulla on mahdollisuus hankkia fillaristi.fi, monipuolinen ja vakiintunut sivusto, joka on omistettu pyöräilyn maailmaan.

Miksi fillaristi.fi:

-Monipuolinen Sisältö: fillaristi.fi tarjoaa laajan kirjon sisältöä pyöräilystä iloon ja muotiin, varusteisiin, matkailuun sekä vinkkeihin ja oppaisiin.
-Pitkä Historia: Perustettu keväällä 2014, sivustomme on ollut alusta asti osa pyöräilyyhteisöä ja rakentanut vahvan seuraajakunnan.
-Affiliate-yhteistyö: Sivusto generoi tuloja affiliate-markkinoinnilla, tarjoten mahdollisuuksia lisätuloihin uudelle omistajalle.
-Linkkien ja sisällön myynti: Voit myydä linkkejä ja mainospaikkoja pyöräilyaiheisille sivustoille.
-Kattava sisältö: Blogi sisältää yli 70 artikkelia ja pääsee näin nappaamaan kattavasti orgaanisia hakutuloksia.


Tilastot:

Kävijämäärät: Vakaa kävijämäärä ja kasvava yhteisö.
Liikenteen Lähde: Orgaaninen liikenne. Sivustoa ei ole markkinointu laisinkaan.
Ansaintamallit: Luotettavat affiliate-markkinointikanavat.

Myyntitiedot:

Hinta: 2000e, mutta hinta on neuvoteltavissa. Tee tarjous!


Viesti lähetetty

Katso myös nämä myytävät yritykset Suomen suurimmalta yritysvälittäjältä - Suomen Yrityskaupat

Myynnissä Keski-Suomen Koneistamo Oy

Keski-Suomen Koneistamo Oy on vuonna 1987 perustettu lastuavaan työstöön erikoistunut vahvan osaamisen konepaja.Toimialana ovat teollisuuden ja kunnossapidon metallialihankintatyöt, dynaamiset tasapainotukset, termiset pinnoitukset ja kuljetuskaluston moottorikoneistukset. Yritys tekee autopuolen moottorikoneistuksia, raskaan kaluston koneistuksia sekä moottoripyörien koneistuksia.Yritys on erikoistunut tasapainotuksiin ja tekee kardaanien, nivelakseleiden, kampiakseleiden sekä erilaisten puhaltimien tasapa...

Katso lisätiedot

Pääkaupunkiseudulla Sports Bar -ravintolan koko osakekanta. Ravintola sijaitsee erittäin keskeisellä paikalla Mall of Triplassa.

Ravintola on osa isompaa ravintolaryhmää ja haluaa ensinnäkin löytää sopivan franchising yrittäjän. Ravintolalla on tunnettu Sports Bar nimi, joka on toiminut Triplassa jo neljä vuotta. Ravintolalla on a-oikeudet. Kauppaan kuuluu sekä irtaimisto että neljä vuotta vanha keittiö kalusteineen. Asiakastiloissa on ilmastointi, valvontakamerat ja kuva- sekä äänentoistolaitteet. Ravintolassa on 209 asiakaspaikkaa sekä kesällä 60 paikkainen terassi. Asiakastila on noin 400 neliötä, keittiö- ja varastotila on noin 2...

Katso lisätiedot

Kannattava metallirakenteiden valmistaja, jolla omat tuoteet ja omat toimitilat.

Kannattava metallirakenteiden valmistaja, jolla omat tuoteet ja omat toimitilat....

Katso lisätiedot

Vapaa-ajan merkkivaatteita ja -jalkineita myyvän yhtiön liiketoiminta

Yhtiö myy omissa myymälöissä sekä verkkokaupassa ajattomia ja laadukkaita aikuisille suunnattuja vapaa-ajan merkkivaatteita sekä -jalkineita. Liikebrändi on huolella rakennettu ja erittäin vahva sekä arvostettu.Valikoimassa on yhdysvaltalaisia, eurooppalaisia ja pohjoismaisia brändejä. Tuotetarjonnassa ovat erikseen kevät-, kesä-, syys- ja talvimallistot.Tuotteista valtaosa on itse maahantuotuja (agentuurien kautta). Täysin omaa maahantuontia on 1 tuotemerkki ja valikoimassa on 1 vain omaan jakeluun itse te...

Katso lisätiedot