Halutaan myydä
Pienimuotoinen pyöräilytarvikkeiden verkkokauppaliiketoiminta varastoineen

Kohdenumero FK54363
Hintapyyntö 4 500
Toimiala Verkkokauppa
Sijainti Etelä-Suomi
*LIIKETOIMINTA MYYNNISSÄ*

Hinta 4 500€ alv. 0% tai liiketoimintakauppana 5 500€ ja toiveissa nopeat kaupat. Loppuvarasto pakattu valmiiksi kuljetusta varten. Kuljetus neuvoteltavissa, mikäli välimatka on inhimillinen (esim. Turku, Tampere ja pk-seutu).

Olemme nyt vuoden mittaisen tauon jälkeen päättäneet luopua kouluprojektina alkaneen PYORATARVIKE.COMin yritystoiminnasta ajan ja mielenkiinnon loppumisen vuoksi. Näin ollen myynnissä on valmis verkkokauppapaketti sisältäen loistavat domainit (www.pyoratarvike.com/-.fi/-.net), nettihotellin, Facebook-tilin, MyCashflow-alustalla olevan verkkokaupan (tuotteet valmiina syötettyinä) ja yrityksen loppuvaraston. Koko paketin ostamalla säästyt paljon aikaa ja rahaa vievältä perustamisvaiheelta.

Sopii loistavasti esimerkiksi aktiivipyöräilijälle oman harrastuksen/kilpailemisen rahoittamiseen tai kivijalkaliikkeelle, joka ei vielä ole siirtynyt nettimaailmaan.

Varasto koostuu pääsääntöisesti itse maahantuodusta tavarasta, joten kate on näitä myydessä erinomainen. Näiden myyminen myös b2b-puolella on järkevää ja mahdollista. Varaston verollinen jälleenmyyntihinta on noin 12 000 euroa. Maahantuontisuhteet olemassa edelleen.

Toimintaa on pyöritetty avoimena yhtiönä, joten itse yritystä ei myydä. Tarvitset siis yrityksen tai toiminimen, jonka nimiin kaikki siirretään siinä kohtaa kun raha vaihtaa omistajaa.

Tavarat sijaitsevat tällä hetkellä fyysisesti Varsinais-Suomessa.

Yhteydenotot:

Harold: [email protected], puhelimitse 040 132 7776 tai https://www.linkedin.com/in/haroldhakkinen/

Joonas: [email protected] tai puhelimitse 040 576 5855


Viesti lähetetty

Kysy lisätietoja kohteesta

Jos olet kiinnostunut tästä kohteesta saat siitä lisätietoja jättämällä yhteystietosi tähän. Kaikki tiedot ovat pakollisia.




Katso myös nämä myytävät yritykset Suomen suurimmalta yritysvälittäjältä - Suomen Yrityskaupat

Työvaatteiden valmistaja ja työvaatteiden vuokrauspalvelun tarjoaja

Yhtiö valmistaa työvaatteita suurille Viron teollisuusyrityksille ja Suomen suurimmille työvaatevalmistajille ja -myyjille. Täysi työvaatteiden vuokrauspalvelu on tarjolla Viron suurille valmistusyrityksille.Vaatteiden vuokrauspalvelu sisältää kokonaisvaltaisen pesu-, huolto ja toimitusprosessin ja palvelu kattaa tekstiilien koko elinkaaren hankinnasta  loppuhävittämiseen asti.Yrityksen yleinen tila on hyvä: 1. Yrityksellä on laaja materiaali- ja valmiiden tuotteiden varasto. 2. Riittävät taloudelliset resu...

Katso lisätiedot

Kansainvälisesti kilpailukykyisten elektroniikkateollisuuden koneiden ja laitteiden valmistus.

Yrityksellä on omaan suunnitteluun pohjautuvia elektroniikkateollisuuden koneita ja laitteita, joita se valmistaa ja markkinoi globaalisti. Valmistus tapahtuu Suomessa ja asiakkaat ovat ympäri maailmaa. Yritys on omassa segmentissään hyvinkin kilpailukykyinen, vaikka se joutuukin kilpailemaan isoja monikansallisia yrityksiä vastaan markkinoilla....

Katso lisätiedot

Viherrakennusyritys, joka suunnittelee sekä rakentaa pihoja pääkaupunkiseudulla

Yhtiö on viherrakentamisen ammattilainen, joka suunnittelee sekä rakentaa piha-alueita pääkaupunkiseudulla. Palvelutarjontaan kuuluvat myös pihojen hoitotyöt.Asiakkaat ovat pääosin pääkaupunkiseudulla toimivia isompia rakennusliikkeitä. Asiakkaina on myös kaupunkien ja kuntien viheryksiköitä. Toimivat ja luottamukselliset suhteet asiakkaisiin sekä muihin yhteistyökumppaneihin ovat olleet tärkeä tekijä yhtiön menestystarinassa.Yhtiöllä on pitkä historia alan hyvämaineisena ja luotettavana toimijana, jota ei ...

Katso lisätiedot

Korkealaatuisten naistenvaatteiden suunnittelu ja valmistus

Korkealaatuisia naistenvaatteita suunnitteleva ja valmistava yritys. Yhtiöllä on kaksi tunnettua EU-rekisteröityä tuotemerkkiä. Kaksi kertaa vuodessa uudistuvat mallistot koostuvat tyylikkäistä ja laadukkaista käyttövaatteista arkeen ja juhlaan. Vaatteita myydään pääasiassa Suomessa, Virossa ja Ruotsissa.Massatuotanto valmistetaan vaatetusteollisuudessa alihankinnan muodossa. Lisäksi yrityksellä on myös muuta vaatealan maahantuontia.Yrityksen perusideana on valmistaa vaatteita, jotka istuvat hyvin, ovat yks...

Katso lisätiedot