Halutaan myydä
Pienimuotoinen pyöräilytarvikkeiden verkkokauppaliiketoiminta varastoineen

Kohdenumero FK54363
Hintapyyntö 4 500
Toimiala Verkkokauppa
Sijainti Etelä-Suomi
*LIIKETOIMINTA MYYNNISSÄ*

Hinta 4 500€ alv. 0% tai liiketoimintakauppana 5 500€ ja toiveissa nopeat kaupat. Loppuvarasto pakattu valmiiksi kuljetusta varten. Kuljetus neuvoteltavissa, mikäli välimatka on inhimillinen (esim. Turku, Tampere ja pk-seutu).

Olemme nyt vuoden mittaisen tauon jälkeen päättäneet luopua kouluprojektina alkaneen PYORATARVIKE.COMin yritystoiminnasta ajan ja mielenkiinnon loppumisen vuoksi. Näin ollen myynnissä on valmis verkkokauppapaketti sisältäen loistavat domainit (www.pyoratarvike.com/-.fi/-.net), nettihotellin, Facebook-tilin, MyCashflow-alustalla olevan verkkokaupan (tuotteet valmiina syötettyinä) ja yrityksen loppuvaraston. Koko paketin ostamalla säästyt paljon aikaa ja rahaa vievältä perustamisvaiheelta.

Sopii loistavasti esimerkiksi aktiivipyöräilijälle oman harrastuksen/kilpailemisen rahoittamiseen tai kivijalkaliikkeelle, joka ei vielä ole siirtynyt nettimaailmaan.

Varasto koostuu pääsääntöisesti itse maahantuodusta tavarasta, joten kate on näitä myydessä erinomainen. Näiden myyminen myös b2b-puolella on järkevää ja mahdollista. Varaston verollinen jälleenmyyntihinta on noin 12 000 euroa. Maahantuontisuhteet olemassa edelleen.

Toimintaa on pyöritetty avoimena yhtiönä, joten itse yritystä ei myydä. Tarvitset siis yrityksen tai toiminimen, jonka nimiin kaikki siirretään siinä kohtaa kun raha vaihtaa omistajaa.

Tavarat sijaitsevat tällä hetkellä fyysisesti Varsinais-Suomessa.

Yhteydenotot:

Harold: [email protected], puhelimitse 040 132 7776 tai https://www.linkedin.com/in/haroldhakkinen/

Joonas: [email protected] tai puhelimitse 040 576 5855


Viesti lähetetty

Kysy lisätietoja kohteesta

Jos olet kiinnostunut tästä kohteesta saat siitä lisätietoja jättämällä yhteystietosi tähän. Kaikki tiedot ovat pakollisia.




Katso myös nämä myytävät yritykset Suomen suurimmalta yritysvälittäjältä - Suomen Yrityskaupat

Pitkään menestyksekkäästi toiminut turkulainen LVI-alan perheyritys

Yritys tarjoaa monipuolisesti LVI-asennukset ja -korjaukset Turun talousalueella. Se on vakiinnuttanut asemansa markkinoilla ja pitkän toimintahistoriansa kautta sillä on runsaasti kanta-asiakkuuksia. Yritys toteuttaa alan asennuksia ja korjauksia pienistä yksityistalouksien tarpeista aina isoihin linjasaneerausprojekteihin. Yrityksellä on erittäin ammattitaitoinen ja sitoutunut henkilöstö. ...

Katso lisätiedot

Pellettien polttokattiloiden suunnittelu ja valmistus

Yritys suunnittelee, valmistaa ja myy 5KW-30KW pellettiuuneja. Yrityksen tuotanto tapahtuu Bulgariassa....

Katso lisätiedot

Myynnissä veneiden, moottoreiden ja varusteiden kasvava erikoisliike

Yritys on keskittynyt uusien kalastusveneiden ja moottoreiden myyntiin sekä toimittamaan asiakkaiden toiveiden mukaisia valmiiksi varusteltuja kokonaisvenepaketteja. Yritys tarjoaa myös vaihtoveneitä sekä huoltopalveluja.Yritys on viime vuodet panostanut paljon liiketoimintansa kehittämiseen ja onkin poistanut turhat tuotteet valikoimastaan. Yritys on hyvässä kasvu ja tuloskunnossa. Kasvua tukee vahva brändi, erinomaiset yhteistyökumppanit sekä ammattitaitoinen henkilöstö. Yritys saa asiakkailtaan paljon po...

Katso lisätiedot

Yritys myy omia patentoituja metallituotteita kasvavaan markkinatarpeeseen

Yritys myy omia talotekniikkatuotteita rakennus-, LVIS- ja sähköteollisuuden tarpeisiin. Yritys on saanut hyvän tunnettavuuden ammattilaisten keskuudessa tuotteidensa ja toimitusvarmuuden ansiosta. Tuotteet ovat ohutlevy-/metallituotteita, helppokäyttöisiä ja asentajien suosimia.Markkinoiden koko on kasvava linjasaneerauksien, putki- ja sähköremonttien sekä energiasaneerauksien mukaisesti. Asiakkaita yrityksellä on laaja-alaisesti ympäri Suomea. Pääasialliset asiakkaat ovat suuret ja pienet urakointialan yr...

Katso lisätiedot