Halutaan myydä
Uniikki skandinaavinen sisustusmyymälä Kuopiossa

Kohdenumero FK63389
Hintapyyntö Neuvotellaan / Tee tarjous
Liikevaihto 150-200 000
Toimiala Vähittäis- ja tukkukaupat, maahantuojat, edustukset
Sijainti Pohjois-Savo
Henkilöluku 2
Ainutlaatuinen sisustusliikkeemme Live4 nyt myynnissä! Liike sijaitsee Kuopion keskustassa kaupungin parhaalla paikalla. Meiltä löytyy myös oma verkkokauppa, johon meillä on kaikki muokkausoikeudet. Liikkeemme on toiminut menestyksekkäästi jo viiden vuoden ajan tarjoten kauniita, ekologisia sisustus- ja lifestyletuotteita Skandinaviasta, jotka on tarkoin valittu.

Live4:stä löydät laajan valikoiman vastuullisia ja luonnonläheisiä tuotteita. Meillä on hyvät suhteet tavarantoimittajiin ja valikoimassamme on uniikkeja brändejä, joita ei löydy lähialueilta. Asiakaskuntamme tulee pääasiassa Kuopiosta ja lähialueilta, mutta brändillämme on tunnettuutta myös muualla Suomessa. Toimimme edullisissa vuokratiloissa Kuopion torin laidalla kaupungin parhaalla sijainnilla.
Tällä hetkellä suurin osa liikevaihdostamme tulee myymälän kautta, mutta verkkokaupan kehittäminen tarjoaa suuren potentiaalin kasvattaa liiketoimintaa. Ostajalla on mahdollisuus kehittää myös omaa maahantuontia ja valikoimaa. Oma asiakasrekisteri on valmiina ja nykyiset omistajat perehdyttävät kaikessa. Hinta muodostuu ostohetkellä sen hetken vaihto-omaisuudesta + 5000e:n myyntihinnasta. (Arvio 40-45t)

Liiketila on täysin valmiina jatkajalle ja tarjoamme hyvän perehdytyksen uudelle yrittäjälle. Myydään yrityksen koko osakekanta.

Yhteenvetona:
- Huippu sijainti Kuopion keskustassa
- Edullinen vuokra
- Uniikki, erilainen ja erottuva myymälä
- Verkkokauppa
- Hyvä tavarantoimittajaverkosto
- Valmis asiakasrekisteri
- Varasto 40-45t
- Perehdytys kuuluu kauppaan


Viesti lähetetty

Kysy lisätietoja kohteesta

Jos olet kiinnostunut tästä kohteesta saat siitä lisätietoja jättämällä yhteystietosi tähän. Kaikki tiedot ovat pakollisia.




Katso myös nämä myytävät yritykset Suomen suurimmalta yritysvälittäjältä - Suomen Yrityskaupat

Suomalaisten keskuudessa arvostettuja laadukkaita meikkipöytiä ja meikkivaloja myyvä verkkokauppa.

Yritys suunnittelee, valmistaa ja myy koti- ja kauneushoitolan tuotteita - meikkivaloja, meikkipeilejä, rengasvaloja, meikkipöytää ja kauneustarvikkeita verkkokaupan kautta. Yhtiö on tällä alalla monopoliasemassa Virossa ja Suomessa.Päämyyntituote on meikkilamput, jotka yritys on itse suunnitellut ja valmistanut. Tuotteella on rekisteröity tuotesuunnittelupatentti ja se on voimassa kaikissa EU-maissa.Yritys on ollut voitollinen ensimmäisestä vuodesta lähtien.Yrityksen asiakkaita ovat kauneudesta kiinnostune...

Katso lisätiedot

Sähköpotkulautat 105 kpl

Myynnissä on yhteensä 105 käytettyä sähköspotkulautaa, jotka ovat olleet vuokra-alalla käytössä noin 15 kuukautta. Lisäksi latureita ja varaosia. 90 pyörää hyvässä kunnossa. ...

Katso lisätiedot

Myynnissä on viljanviljelyyn ja metsäalan palveluita tuottavan yrityksen 49% osakepääomasta.

Myynnissä on viljanviljelyyn ja metsäalan palveluita tuottavan yrityksen 49% osakepääomasta....

Katso lisätiedot

Menestyvän ja pitkän historian omaavan nykyaikaisen tilitoimiston liiketoiminta

Tilitoimisto palvelee eri kokoisia yrityksiä monipuolisesti ja joustavasti.Asiakkaat tulevat pääsääntöisesti Uudenmaan alueelta, mutta varsinkin sähköisen taloushallinnon valinneita asiakkaita pystytään palvelemaan helposti koko maan laajuisesti.Asiakaskunnan vaihtuvuus on ollut hyvin pientä kautta liiketoiminnan toimintahistorian ja toimiston ammattilaiset tuntevat yritysasiakkaidensa tilanteet hyvin jo entuudestaan.Asiakasyritysten taloushallinto on kokeneissa ja osaavissa käsissä. Toimistossa työskentele...

Katso lisätiedot