Halutaan myydä
Uniikki skandinaavinen sisustusmyymälä Kuopiossa

Kohdenumero FK63389
Hintapyyntö Neuvotellaan / Tee tarjous
Liikevaihto 150-200 000
Toimiala Vähittäis- ja tukkukaupat, maahantuojat, edustukset
Sijainti Pohjois-Savo
Henkilöluku 2
Ainutlaatuinen sisustusliikkeemme Live4 nyt myynnissä! Liike sijaitsee Kuopion keskustassa kaupungin parhaalla paikalla. Meiltä löytyy myös oma verkkokauppa, johon meillä on kaikki muokkausoikeudet. Liikkeemme on toiminut menestyksekkäästi jo viiden vuoden ajan tarjoten kauniita, ekologisia sisustus- ja lifestyletuotteita Skandinaviasta, jotka on tarkoin valittu.

Live4:stä löydät laajan valikoiman vastuullisia ja luonnonläheisiä tuotteita. Meillä on hyvät suhteet tavarantoimittajiin ja valikoimassamme on uniikkeja brändejä, joita ei löydy lähialueilta. Asiakaskuntamme tulee pääasiassa Kuopiosta ja lähialueilta, mutta brändillämme on tunnettuutta myös muualla Suomessa. Toimimme edullisissa vuokratiloissa Kuopion torin laidalla kaupungin parhaalla sijainnilla.
Tällä hetkellä suurin osa liikevaihdostamme tulee myymälän kautta, mutta verkkokaupan kehittäminen tarjoaa suuren potentiaalin kasvattaa liiketoimintaa. Ostajalla on mahdollisuus kehittää myös omaa maahantuontia ja valikoimaa. Oma asiakasrekisteri on valmiina ja nykyiset omistajat perehdyttävät kaikessa. Hinta muodostuu ostohetkellä sen hetken vaihto-omaisuudesta + 5000e:n myyntihinnasta. (Arvio 40-45t)

Liiketila on täysin valmiina jatkajalle ja tarjoamme hyvän perehdytyksen uudelle yrittäjälle. Myydään yrityksen koko osakekanta.

Yhteenvetona:
- Huippu sijainti Kuopion keskustassa
- Edullinen vuokra
- Uniikki, erilainen ja erottuva myymälä
- Verkkokauppa
- Hyvä tavarantoimittajaverkosto
- Valmis asiakasrekisteri
- Varasto 40-45t
- Perehdytys kuuluu kauppaan


Viesti lähetetty

Kysy lisätietoja kohteesta

Jos olet kiinnostunut tästä kohteesta saat siitä lisätietoja jättämällä yhteystietosi tähän. Kaikki tiedot ovat pakollisia.




Katso myös nämä myytävät yritykset Suomen suurimmalta yritysvälittäjältä - Suomen Yrityskaupat

Perinteikäs pitopalveluyritys jolla oma myymälä ja juhlatila.

Juhla- ja pitopalvelu Vikströmin pitopalvelu sekä oma myymälä, lisäksi omat juhlatilat joissa mahdollisuus järjestää juhlat ja tilaisuudet. Hyvä verkosto mm. hautaustoimistojen ja kukkakauppojen kanssa. Omat tilat mahdollistavat tilaisuuksien järjestämisen tehokkaasti ja laadukkaasti.Valttina on perinteikäs ruuanvalmistus aitona kotiruokana omalla reseptiikalla. Juhla- ja Pitopalvelu Vikströmin tarina alkaa vuodesta 1949, jolloin Irja Vikström perusti yrityksen. Yritys tarjoaa edeltäjiensä tavoin laadukka...

Katso lisätiedot

Hyvin kannattava matkailu- ja majoitusalan yritys, jonka fokus on lyhytaikaisessa vuokrauksessa. Yritys sopii sijoituskohteeksi.

Hyvin varusteltujen lomakiinteistöjen lyhytaikaista vuokrausta. Suurin osa vuokraukseen ja vuokrattaviin kiinteistöihin kohdistuvista töistä teetetään paikallisilla alihankkijoilla. Kohde sopii myös sijoituskohteeksi tai majoituspalveluja tarjoavan suuremman yrityksen yhdeksi toimintahaaraksi. ...

Katso lisätiedot

Rakennussuunnittelun ja valvonnan hyvämaineinen asiantuntijayritys

Rakennus- ja rakennesuunnittelua ja valvontaa, rakennuttamista ja sopimusvalvontaa, vastaavan mestarin palvelut, kuntotarkastukset ja -tutkimukset sekä haitta-ainetutkimukset....

Katso lisätiedot

Pitkään toiminut autopurkamo hyvällä sijainnilla myynnissä!

Myydään Turun talousalueella pitkään toiminut autopurkamo ja varaosamyyntiin keskittynyt yhtiö.Asiakaskunta koostuu sekä yksityisasiakkaista että yrityksistä (B2B myynnin osuus noin 90 %). Toiminta työllistää tällä hetkellä yrittäjän ja 2 muuta ammattitaitoista työntekijää. Yrityksen työntekijät jatkavat työtä mielellään myös uuden omistajan kanssa.Kauppahinta koostuu lähinnä kiinteistöstä sekä isosta vaihto-omaisuudesta. Lisäksi trukki, vaihtolavat, pumppukärryt, pyöräkuormaaja, työkalut ja muu irtaimisto ...

Katso lisätiedot