Halutaan myydä
Uniikki skandinaavinen sisustusmyymälä Kuopiossa

Kohdenumero FK63389
Hintapyyntö Neuvotellaan / Tee tarjous
Liikevaihto 150-200 000
Toimiala Vähittäis- ja tukkukaupat, maahantuojat, edustukset
Sijainti Pohjois-Savo
Henkilöluku 2
Ainutlaatuinen sisustusliikkeemme Live4 nyt myynnissä! Liike sijaitsee Kuopion keskustassa kaupungin parhaalla paikalla. Meiltä löytyy myös oma verkkokauppa, johon meillä on kaikki muokkausoikeudet. Liikkeemme on toiminut menestyksekkäästi jo viiden vuoden ajan tarjoten kauniita, ekologisia sisustus- ja lifestyletuotteita Skandinaviasta, jotka on tarkoin valittu.

Live4:stä löydät laajan valikoiman vastuullisia ja luonnonläheisiä tuotteita. Meillä on hyvät suhteet tavarantoimittajiin ja valikoimassamme on uniikkeja brändejä, joita ei löydy lähialueilta. Asiakaskuntamme tulee pääasiassa Kuopiosta ja lähialueilta, mutta brändillämme on tunnettuutta myös muualla Suomessa. Toimimme edullisissa vuokratiloissa Kuopion torin laidalla kaupungin parhaalla sijainnilla.
Tällä hetkellä suurin osa liikevaihdostamme tulee myymälän kautta, mutta verkkokaupan kehittäminen tarjoaa suuren potentiaalin kasvattaa liiketoimintaa. Ostajalla on mahdollisuus kehittää myös omaa maahantuontia ja valikoimaa. Oma asiakasrekisteri on valmiina ja nykyiset omistajat perehdyttävät kaikessa. Hinta muodostuu ostohetkellä sen hetken vaihto-omaisuudesta + 5000e:n myyntihinnasta. (Arvio 40-45t)

Liiketila on täysin valmiina jatkajalle ja tarjoamme hyvän perehdytyksen uudelle yrittäjälle. Myydään yrityksen koko osakekanta.

Yhteenvetona:
- Huippu sijainti Kuopion keskustassa
- Edullinen vuokra
- Uniikki, erilainen ja erottuva myymälä
- Verkkokauppa
- Hyvä tavarantoimittajaverkosto
- Valmis asiakasrekisteri
- Varasto 40-45t
- Perehdytys kuuluu kauppaan


Viesti lähetetty

Kysy lisätietoja kohteesta

Jos olet kiinnostunut tästä kohteesta saat siitä lisätietoja jättämällä yhteystietosi tähän. Kaikki tiedot ovat pakollisia.




Katso myös nämä myytävät yritykset Suomen suurimmalta yritysvälittäjältä - Suomen Yrityskaupat

Myydään Lauhansarven Luontomatkailukeskus

Liiketoiminnat muodostuvat ravintolan toiminnasta, huviloiden vuokraustoiminnasta sekä Kangasjärven leirintäalueen liiketoiminnasta Tärkeä osa liiketoimintaa on majoitusmyynti, vuokraus ja hoito. Alueella on kahdeksan lomahuvilaa, joissa noin 50 vuodepaikkaa. Huvilat ovat ympärivuotisessa käytössä. Varaukset onnistuvat helposti verkkokaupan kautta.Ravintola valmistaa tilauksen mukaisia herkkuja juhliin, kokouksiin ja muihin ruokailuretkiin. Ravintolapalveluun kuuluu mm. sauna- ja mökkiruokailu, maastoruokai...

Katso lisätiedot

Myydään tarjouksen perusteella suosittu viihdekeskus Merisärkkä Kalajoella sekä ravintolat Stage ja Kultakala

Pitkään toiminut ja "legendaarinen" Viihdekeskus Merisärkkä Kalajoen hiekkasärkillä sekä vieressä toimiva Ravintola Stage tarjotaan myyntiin. Myös Ravintola Kultakala Kalajoen keskustassa kuuluu optiona kauppaan. Kultakala annetaan ns. kaupan päälle. Merisärkkä on tunnettu huippuartisteista ja keskuksen ja vieressä toimivan Stagen kapasiteetti on huikea.Suosittu viihdekeskus ja ravintolakokonaisuus myydään eniten tarjoavalle. Kauppaan kuuluu kaiken kaikkiaan kolme kiinteistöä; lounas- ja viihderavintola kes...

Katso lisätiedot

Hieno pito- ja ruokapalveluyritys, jolla kahviloita/ravintola Pirkanmaalla

Yritys on tunnettu hyvästä laadusta ja luotettavuudesta. ...

Katso lisätiedot

Kiinteistöosakeyhtiön enemmistö osakkeet Etelä-Pohjanmaan maakunnassa

Kiinteistöyhtiöllä on takanaan 20 vuoden historia. Yhtiön toimenkuvaan kuuluu asuntojen vuokraustoiminta sekä kahdeksan rivitalon yht. 48 asuinhuoneiston ammattimaisen tehokas hallinnointi. Vuokrausaste on ollut jatkuvasti yli 90 %.Yhtiö tunnetaan yhtenä suurimmista yksityisistä vuokranantajista paikkakunnalla. Yhtiöllä on vakiintuneet toimintatavat ja yhteistyökumppanit. Paikkakunnan vuokrahinnat ovat lähes Etelä-Pohjanmaan maakuntakeskuksen tasolla. Yhtiötä on kehitetty vuosittain toimintaympäristön mu...

Katso lisätiedot