Halutaan myydä
Valmis verkkokauppa alkavalle yrittäjälle

Kohdenumero FK58623
Hintapyyntö 1 500
Toimiala Vähittäis- ja tukkukaupat, maahantuojat, edustukset
Sijainti Koko Suomi
Myydään verkkokauppapaketti alkavalle yrittäjälle, jonka avulla pääset alkuun ripeästi ja vältät useita kompastuskiviä. Pakettiin sisältyy valmis verkkokaupparatkaisu ja koulutusta Verkkokauppa yrittäjäksi haluavalle. Verkkokaupan alan voit valita itse ja autan alkuun myös ensimmäisten tuotteiden ja toimittajien löytämisessä. Tarvittaessa avusta myös yrityksen perustamiseen liittyvissä asioissa.

Koulutukseen sisältyy:

- Verkkokauppa alustan läpikäynti
- Yleistä hyvä tietää informaatiota verkkokaupasta alana ja busineksena
- Facebook ja Google markkinoinnin perusteet
- Logistiikkaan ja tarvittaessa maahantuontiin liittyvää koulutusta
- Yritykselle sopivien logististen ratkaisujen löytämisessä avustaminen.

Kouluttajalla on pitkä kokemus eri johtotason positioista kansainvälisessä verkkokaupassa. Olen toiminut tuotepäällikkönä, logistiikka johtajana ja hankinta päällikkönä, joten verkkokauppa on hyvin tuttua kokonaisvaltaisesti aina markkinoinnista taustaprosesseihin, hankintaan, toimittajavalintaan, maahantuontiin ja teknisiin toteutuksiinkin asti. Lisäksi olen itse yrittäjä, jonka ansiosta kokemusta löytyy myös useista omista verkkokaupoista. Aiempi kokemukseni antaa vahvan kokonaisvaltaisen ymmärryksen verkkokauppojen prosesseista, haasteista ja mahdollisuuksista.


Viesti lähetetty

Kysy lisätietoja kohteesta

Jos olet kiinnostunut tästä kohteesta saat siitä lisätietoja jättämällä yhteystietosi tähän. Kaikki tiedot ovat pakollisia.




Katso myös nämä myytävät yritykset Suomen suurimmalta yritysvälittäjältä - Suomen Yrityskaupat

Hotelli Pellonhovi kiinteistöineen

Myydään tarjousten perusteella: Vilkkaan tien varrella näyttävä hotelli. Sijainti lohenkalastuksen pääkaupunki Pellossa. Hotelli 4 100 neliötä, 82 huonetta, 3 kabinettia. 200 henkilön ravintola, 60 henkilön yökerho ja 100 henkilön pubitilat. Uima-allas ja auditorio 180 henkilölle. Liiketilat 1 370 neliötä, joissa vapaana n 400 neliötä. ...

Katso lisätiedot

Kasvava ja perinteikäs ICT-alan yritys Pohjanmaalla

Internet-, tuki- ylläpitopalveluita tarjoava yritys, jolla on myös laite- ja ohjelmistomyyntiä....

Katso lisätiedot

Perhehotelli suositussa matkailukaupungissa

Yrityksellä on aivan kaupungin sydämessä perhehotelli, jossa se palvelee asiakkaitaan kaikissa majoituspalveluihin liittyvissä kysymyksissä. Yritys on auki kautta vuoden vaikka erityisesti kesäaika on paikkakunnalla matkailun huippusesonkia. Hotellissa on 14 kpl 2-4 hengen huoneita, jotka ovat yksilöllisesti sisustettuja. Osaan huoneista mahtuu lisävuoteita. Huoneissa on oma wc, suihku ja tv. Lisäksi hotellissa on maksuton Wi-Fi. Yrittäjän lisäksi apuna on yksi vakituinen työntekijä sekä huippusesongin aika...

Katso lisätiedot

Kauppakeskus Espanjassa

Kauppakeskus Espanjassa....

Katso lisätiedot