Halutaan myydä
Myydään tunnettu sisustus- ja puutarhasomisteidenkauppa hyvällä liikepaikalla.

Kohdenumero FK63713
Hintapyyntö 149 000
Toimiala Vähittäis- ja tukkukaupat, maahantuojat, edustukset
Sijainti Etelä-Savo
Pikkirillin patsaspihan tuntenevat kaikki Viitostietä Juvan kohdalla ajaneet. Patsaspihalla on esillä satoja toinen toistaan näyttävämpiä patsaita, suihkulähteitä ja somisteita, joiden joukosta löytyy suosikki joka pihaan. Patsaskaupan yhteydessä toimii kesäkahvio, jonka valikoimassa on makeita ja suolaisia leivonnaisia sekä belgialaisia vohveleita. Pikkirillin verkkokaupassa on myös laaja valikoima mukeja, huonetuoksuja ja muita sisustustuotteita.

Yrityksellä on maahantuontia jo vuodesta 1996 lähtien, kuten Euroopan suurin betonipatsaiden ja suihkulähteiden valmistaja Stor, Euroopan suurin posliinimukien valmistaja Könitz sekä lasikuitu- ja muovipatsaiden valmistaja Kis, jonka asiakkaita ovat mm. McDonalds.
Tukkumyyntiasiakkaita tällä hetkellä aktiivisia noin 15

Pikkirilli kahvila on laajuudeltaan 180 m2, mistä 16 asiakaspaikkaa sisällä ja 48 asiakaspaikkaa ulkona. Sisälle on mahdollista laittaa 24 asiakaspaikkaa lisää. Sisällä koneellinen ilmastointi, mikä mahdollistaa esim. grillikioskitoiminnan. Lämmitys: sähkö sekä ilmalämpöpumppu.
Tontilla rakennusoikeutta on jäljellä noin 1530 m2. Laaja ulkoalue mikä mahdollistaa ottaa myyntiin muita edustuksia esim. ulkorakennuksien myymisen tai vaikka taimimyymälän. Asvaltoitu alue noin 500 m2.

Yrityksellä on myös verkkokauppa, jossa on noin 500 erilaista tuotetta. Verkkokauppa on helposti laajennettavissa ympärivuotisilla tuotteilla.
Erinomainen näkyvyys 5-tielle, missä kulkee noin 13 000 ajoneuvoa vuorokaudessa. Pikkirilliin on muodostunut paljon kanta-asiakkaita, jotka ostavat vuosittain. Tällä hetkellä Pikkirilli on avoinna huhtikuusta lokakuuhun.

Yritys etsii uutta omistajaa. Yrityskauppa sisältää varaston, kaluston, verkkokaupan ja kumppanuudet, hinta 149 000 € (ilman tonttia). Tontin ja kiinteistön hinta on 189 000 €.


Viesti lähetetty

Kysy lisätietoja kohteesta

Jos olet kiinnostunut tästä kohteesta saat siitä lisätietoja jättämällä yhteystietosi tähän. Kaikki tiedot ovat pakollisia.




Katso myös nämä myytävät yritykset Suomen suurimmalta yritysvälittäjältä - Suomen Yrityskaupat

Myynnissä teollisuuden kunnossapito- ja huoltopalveluja tekevä liiketoiminta

Yritys on erikoistunut tarjoamaan korkealaatuisia huolto- ja mekaanisen kunnossapidon palveluita teollisuuden asiakkaille. Yritys toimii myös tilauskonepajana, jossa se toteuttaa asiakkaiden tarvitsemia teräsrakenteita sekä hitsaus- ja korjaustyöt sertifioidulla ammattitaidolla.Yrityksen asiakkaina on merkittäviä suuryrityksiä eri puolella Suomea. Yrityksen palvelut kattavat laajan kirjon teollisuuden kunnossapitotöitä, ja yritys on erityisen vahva ennakoivan kunnossapidon alalla. Yrityksessä panostetaan ja...

Katso lisätiedot

Yksilöllistä rakennus- ja huoltopalvelua

Rakennusalan osaajien tekemänä pienimuotoisia remontointitöitä niin sisällä, kuin ulkonakin.Maalauksia, terasseja, portaita, laitureita, piharakennusten kokoamisia ja myös puutarhatöitä....

Katso lisätiedot

Käytettyjen konttien, konttitoimistojen ja väliaikaisrakennusten välitys

Yritys ostaa kuljetusliikkeiltä merikontteja, erilaisilta työmailta purettavia työmaaparakkeja sekä väliaikaisrakennusten osia ja myy niitä edelleen niitä tarvitseville asiakkaille. Kaupat sovitaan pääosin puhelimessa tai sähköpostilla. Tavarat liikkuvat ja niitä säilytetään pääosin ulkopuolisten toimijoiden toimesta. Useimmiten kaupat toteutuvat niin, että yritys ei fyysisesti edes näe toimitettavia tuotteita....

Katso lisätiedot

Tunnettu Kauppapuutarha Hagelberg Oy, Kirkkonummi

Yrityksellä on pitkä vuosien mittainen historia ja sillä on käytössään toimintaansa varten hyvin soveltuvat ja ajantasaiset tuotantotilat sekä tarvittavat koneet ja laitteet.Yritys omistaa kiinteistön, jossa on vielä runsaasti rakennusoikeutta ja siten mahdollisuus laajentaa liiketoimintaa.Yrityksellä on vakiintunut henkilöstö, jonka ammattitaito on hyvä ja sitoutuminen yritykseen erinomainen.Asiakkaat muodostuvat pääosin vähittäiskaupoista, joihin yritys toimittaa suoraan tuotteensa omalla kuljetuskalustol...

Katso lisätiedot