Halutaan myydä
Myydään tunnettu sisustus- ja puutarhasomisteidenkauppa hyvällä liikepaikalla.

Kohdenumero FK63713
Hintapyyntö 149 000
Toimiala Vähittäis- ja tukkukaupat, maahantuojat, edustukset
Sijainti Etelä-Savo
Pikkirillin patsaspihan tuntenevat kaikki Viitostietä Juvan kohdalla ajaneet. Patsaspihalla on esillä satoja toinen toistaan näyttävämpiä patsaita, suihkulähteitä ja somisteita, joiden joukosta löytyy suosikki joka pihaan. Patsaskaupan yhteydessä toimii kesäkahvio, jonka valikoimassa on makeita ja suolaisia leivonnaisia sekä belgialaisia vohveleita. Pikkirillin verkkokaupassa on myös laaja valikoima mukeja, huonetuoksuja ja muita sisustustuotteita.

Yrityksellä on maahantuontia jo vuodesta 1996 lähtien, kuten Euroopan suurin betonipatsaiden ja suihkulähteiden valmistaja Stor, Euroopan suurin posliinimukien valmistaja Könitz sekä lasikuitu- ja muovipatsaiden valmistaja Kis, jonka asiakkaita ovat mm. McDonalds.
Tukkumyyntiasiakkaita tällä hetkellä aktiivisia noin 15

Pikkirilli kahvila on laajuudeltaan 180 m2, mistä 16 asiakaspaikkaa sisällä ja 48 asiakaspaikkaa ulkona. Sisälle on mahdollista laittaa 24 asiakaspaikkaa lisää. Sisällä koneellinen ilmastointi, mikä mahdollistaa esim. grillikioskitoiminnan. Lämmitys: sähkö sekä ilmalämpöpumppu.
Tontilla rakennusoikeutta on jäljellä noin 1530 m2. Laaja ulkoalue mikä mahdollistaa ottaa myyntiin muita edustuksia esim. ulkorakennuksien myymisen tai vaikka taimimyymälän. Asvaltoitu alue noin 500 m2.

Yrityksellä on myös verkkokauppa, jossa on noin 500 erilaista tuotetta. Verkkokauppa on helposti laajennettavissa ympärivuotisilla tuotteilla.
Erinomainen näkyvyys 5-tielle, missä kulkee noin 13 000 ajoneuvoa vuorokaudessa. Pikkirilliin on muodostunut paljon kanta-asiakkaita, jotka ostavat vuosittain. Tällä hetkellä Pikkirilli on avoinna huhtikuusta lokakuuhun.

Yritys etsii uutta omistajaa. Yrityskauppa sisältää varaston, kaluston, verkkokaupan ja kumppanuudet, hinta 149 000 € (ilman tonttia). Tontin ja kiinteistön hinta on 189 000 €.


Viesti lähetetty

Kysy lisätietoja kohteesta

Jos olet kiinnostunut tästä kohteesta saat siitä lisätietoja jättämällä yhteystietosi tähän. Kaikki tiedot ovat pakollisia.




Katso myös nämä myytävät yritykset Suomen suurimmalta yritysvälittäjältä - Suomen Yrityskaupat

Sahateollisuuslaitteiden valmistus ja huolto

Yhtiö  omistaa kiinteistöjä ja tuotantorakennuksia, joissa se suunnittelee, valmistaa, myy ja huoltaa metsä- ja sahateollisuuslaitteita. Yrityksellä on kanta-asiakasverkosto: saha- ja puuteollisuusyrityksiä.Hyvän kokemuksen ja tunnustuksen ansiosta tällä toimialalla on mahdollisuus kasvaa sahateollisuuslaitteiden myynnissä vientimarkkinoilla ja/tai siirtyä siirtyä puun jälkikäsittelykoneiden tuotannon alalle.Myös biopolttoainekattilarakennusten rakentaminen on mahdollista aloittaa uudelleen yrityksen pitkäj...

Katso lisätiedot

Tuottava tamperelainen ruokaravintola nyt edullisesti

Yritys on tunnettu hyvästä laadusta, herkullisista tuotteista ja ystävällisestä asiakaspalvelusta....

Katso lisätiedot

Euroopassa ja muuallakin tunnettu laadukkaiden puutarhamökkien valmistaja

Yhtiö on vakaa, toimialansa keskitasoa paremmalla kannattavuudella toimiva puutarhamökkien valmistaja. Yhtiö kehittää, valmistaa ja markkinoi tuotteita omalla tavaramerkillä. Yhtiö valmistaa 28 mm, 40 mm ja 70 mm jyrsinpalkeista puutarhamökkejä, saunoja ja kylpytynnyreitä, Yritys on viime vuosina sijoittanut valmistustehon parantamiseen ja siirtynyt uusille markkinoille (Kanada). Valmistusprosessit on järjestetty lähinnä yhdessä vuorossa. Joissakin työvaiheissa toimitaan huippukausina 1,5 vuorossa. Työvoi...

Katso lisätiedot

Hanki kannattava hyvinvointi- ja liikuntastudio ja jatka menestystarinaa!

Tarjolla on jo nyt erittäin kannattava liiketoiminta, jossa on hyvät mahdollisuudet vauhdikkaaseenkin kasvuun.Yhtiö on erikoistunut tarjoamaan palveluita, jotka tukevat kuntoutumista, treenaamista, rasvanpolttoa, selluliitin poistoa ja palautumista modernissa ja inspiroivassa ympäristössä. Kyseessä on tehokas ja terveyttä edistävä patentoitu HYPOXI- menetelmä. Menetelmässä yhdistyy kevyt liikunta, ilmanpaine ja lisänä rasvanpolttoa tukeva ruokavalio. Menetelmä on maailmanlaajuisesti tunnustettu ja todistet...

Katso lisätiedot