Halutaan myydä
Savonlinnassa sijaitseva naistenvaatteiden erikoisliike

Kohdenumero FK60463
Hintapyyntö Neuvotellaan / Tee tarjous
Toimiala Vaatteiden, tekstiilien myynti
Sijainti Etelä-Savo
Erinomaisella liikepaikalla, aivan Savonlinnan pääkadun varrella katutasossa sijaitseva naistenvaatteiden erikoisliike.

Yritys toimii vuokratiloissa ja yrityksessä työskentelee tällä hetkellä yksi kokoaikainen ja yksi osa-aikainen työntekijä.

Laadukkaat tuotteet, henkilökohtainen ja asiantunteva palvelu ovat olleet avainasemassa yritystoiminnan kannalta, sillä tämä on mahdollistanut vakiintuneen ja laajan asiakaskunnan niin paikallisesta väestöstä kuin ulkopaikkakuntalaisistakin. Lähellä sijaitsevat asiakaspysäköintipaikat myös takaavat vaivattoman asioinnin liikkeessä.

Yritys myydään liiketoimintakauppana, johon kuuluu varasto, kalusteet, kassajärjestelmä sekä liikkeen puhelinnumero. Toiminnalla on hyvät mahdollisuudet myös laajenemiseen esimerkiksi toiseen kivijalkaliikkeeseen sekä kehittymiseen, sillä yrityksen liikevaihto on ollut tasaisessa nousussa.

Asusteliikkeelle haetaan yrittäjähenkistä, asiakaspalvelusta nauttivaa sekä yksilölliseen palveluun pyrkivää, iloista jatkajaa. Yritysosto auttaa yrittäjää pääsemään alkuun helposti valmiin kassavirran sekä konseptin avulla.

Lisätiedot:

Yritysvalmentaja Katja Remes, puh. 044 417 4960 / [email protected]


Viesti lähetetty

Kysy lisätietoja kohteesta

Jos olet kiinnostunut tästä kohteesta saat siitä lisätietoja jättämällä yhteystietosi tähän. Kaikki tiedot ovat pakollisia.




Katso myös nämä myytävät yritykset Suomen suurimmalta yritysvälittäjältä - Suomen Yrityskaupat

Perinteikäs pitopalveluyritys jolla oma myymälä ja juhlatila.

Juhla- ja pitopalvelu Vikströmin pitopalvelu sekä oma myymälä, lisäksi omat juhlatilat joissa mahdollisuus järjestää juhlat ja tilaisuudet. Hyvä verkosto mm. hautaustoimistojen ja kukkakauppojen kanssa. Omat tilat mahdollistavat tilaisuuksien järjestämisen tehokkaasti ja laadukkaasti.Valttina on perinteikäs ruuanvalmistus aitona kotiruokana omalla reseptiikalla. Juhla- ja Pitopalvelu Vikströmin tarina alkaa vuodesta 1949, jolloin Irja Vikström perusti yrityksen. Yritys tarjoaa edeltäjiensä tavoin laadukka...

Katso lisätiedot

Myydään PC-palveluihin erikoistuneen yhtiön liiketoiminta

Tietotekniikka-alan monitoimiyritys. Yritys tarjoaa palveluita aina mobiiliyhteyksistä kiinteisiin yritysverkkoihin sekä monipuolisia palveluita tietotekniikan tarpeisiin ja ongelmiin. Yritys on Dna ja Elisa jälleenmyyjiä. Valikoimaan kuuluvat tietokoneet ja oheislaitteet sekä käytetyt yrityskannettavat! Muita palveluita ovat tietokonehuolto, tietoturvaratkaisut, Dna-jälleenmyynti, Elisa-jälleenmyynti, tietoliikennelaitteet, 4G-reitittimet, WLAN-reitittimet ja muut tuotteet. Yritys tarjoaa lisäksi yrityks...

Katso lisätiedot

ICT-alan konsultoiva ohjelmistokehitysyhtiö

ICT-alan huippuasiantuntijoiden luottamukselliset ohjelmistokehitysprojektit asiakasyrityksille joustavasti....

Katso lisätiedot

Huoltoasema myynnissä

Tarjoamme ainutlaatuisen mahdollisuuden omistaa vuosikymmeniä autoilijoita ja matkailijoita palvellut huoltoasema. Yritys on osa laajaa suomalaista huoltoasemaketjua, mikä tuo mukanaan vahvan brändin ja tukiverkoston. Samalla avautuu mahdollisuus hyödyntää ketjun tarjoamia etuja ja yhteistyömahdollisuuksia.Huoltoasema sijaitsee omalla 4.000 m2 tontilla, ja toimitilat ovat hyväkuntoiset. Tämä yritys tarjoaa mahdollisuuden monipuoliseen liiketoimintaan ja lisäpalveluiden tarjoamiseen.Tule mukaan autoilun tule...

Katso lisätiedot