Halutaan myydä
Verho- ja kangaskauppa

Kohdenumero FK61405
Hintapyyntö Neuvotellaan / Tee tarjous
Liikevaihto 46 000
Taseen loppusumma 88 000
Toimiala Vaatteiden, tekstiilien myynti
Sijainti Etelä-Pohjanmaa
Henkilöluku 1
Yrittäjä/ompelija!

Onko sinulla silmää väreille ja kauneudelle ja haluat auttaa ihmisiä. Jos olet myös ompelutaitoinen eli lanka ja neula tottelevat sinua, niin olet etsimämme henkilö. Toimialamme on verho-, vaate- ja sisustuskankaiden sekä ompelutarvikkeiden vähittäismyynti. Lisäksi pukine- ja korjausompelupalvelut. Työtä on runsaasti. Erityisesti korjaustöitä. Edellä mainittujen lisäksi yritys tekee myös pesulavälitystä.

Kurikan keskustassa sijaitseva liikkeemme palvelee asiakkaita lähes 60 km säteellä. Liikkeestämme asiakkaat löytävät runsaan valikoiman verhokankaita, nauhoja, vetoketjuja ja sisustustuotteita. Myyntiä voidaan kehittää ja lisätä hyödyntämällä somekanavia, joita yrityksellä ei vielä ole käytössä.

Eläkkeelle siirtymisen vuoksi haemme nyt jatkajaa yli 30 vuotta jatkuneelle toiminnalle. Liike on alallaan ainoita maakunnassa ja sen toiminta kannattavaa. Yrityksen liikevaihto on lähes 50 000 €. Varastossa olevan vaihto-omaisuuden arvo on yli 60 000 €. Yrityksen käytössä on noin 60 k-m2 suuruinen liiketila. Tilan vuokra on 475 €/kk, alv 0 %, sis. lämmityksen, mutta ei sähköä. Liiketilan on siisti ja toimiva. Merkittävä asiakas on viereisessä liiketilassa. Lisäksi työtä antavat myös muut alueen erikoisliikkeet. Liikevaihto on tasaista. Tänä vuonna kasvua edelliseen vuoteen.

Yrityksen toiminta myydään liiketoimintakauppana. Ostat siis vain vaihtovaraston, kalusteet, ompelukoneet (3 kpl) ja brändin. Nykyinen yrittäjä auttaa alkuun ja opettaa ammatin niksit tarvittavan ajan. Voit tutustua yritykseen ja sen asiakkaisiin halutessasi myös työharjoittelun kautta.


Viesti lähetetty

Kysy lisätietoja kohteesta

Jos olet kiinnostunut tästä kohteesta saat siitä lisätietoja jättämällä yhteystietosi tähän. Kaikki tiedot ovat pakollisia.




Katso myös nämä myytävät yritykset Suomen suurimmalta yritysvälittäjältä - Suomen Yrityskaupat

Hyvin kannattava matkailu- ja majoitusalan yritys, jonka fokus on lyhytaikaisessa vuokrauksessa. Yritys sopii sijoituskohteeksi.

Hyvin varusteltujen lomakiinteistöjen lyhytaikaista vuokrausta. Suurin osa vuokraukseen ja vuokrattaviin kiinteistöihin kohdistuvista töistä teetetään paikallisilla alihankkijoilla. Kohde sopii myös sijoituskohteeksi tai majoituspalveluja tarjoavan suuremman yrityksen yhdeksi toimintahaaraksi. ...

Katso lisätiedot

Myytävänä menestyksekkään teknisten työstökoneiden maahantuojan ja tukkukaupan liiketoiminta.

Yhtiö on menestynyt teknisten työstökoneiden maahantuoja, joka toimittaa laadukkaita työstökoneita teollisuuden eri toimialojen tarpeisiin.Asiakaskunta on laaja isoista pörssiyhtiöistä PK-yhtiöihin sekä erilaisiin toimipisteisiin ja oppilaitoksiin. Työstökoneet ja tuotannon tarvikkeet tulevat alan johtavilta eurooppalaisilta valmistajilta. Yhteistyö työstökoneiden valmistajien kanssa on mittavaa ja heiltä on saatavissa uudelle yrittäjälle merkittävä apu toiminnan kehittämiseen.Pakettiin kuuluu laadukas uude...

Katso lisätiedot

Myydään rekkapesula

TeKar Oy:n pesuhallissa on harjakoneella varustettu raskaankaluston pesulinjasto ajoneuvoyhdistelmiä, kuorma-autoja ja linja-autoja varten.Pesuhallissa pestään myös pakettiautot, asuntoautot, traktorit, kaivinkoneet, moottorit, veneet ja paljon muutaPesukone/laite uudehko, takuuaika vielä voimassa. Ei vaadi lisäinvestointeja lähiaikoina.Pesulinja toimii 24h, eikä vaadi henkilökunnan paikalla oloa. Näitä palveluita tällä laajuudella ei montaa suomessa, sijainti hyvä ja helppo raskaalle kalustolle.  Sijainti ...

Katso lisätiedot

Todellinen tilaisuus! Live Club Loimaa etsii uutta yrittäjää. Valmis paketti alan osaajalle.

Yrityksellä on käytössään toimitila (vuokrattu), jossa sillä on ravintolatilat yli 500 asiakkaalle. Toimitiloissa kaksi baaria, biljardisali, ravintolasali sekä tarvittavat sosiaali- ja wc-tilat sekä varastotilat.Tilat vuokrataan nykyisellään ja niissä oleva käyttöomaisuus sekä vaihto-omaisuus myydään erillisellä kaupalla....

Katso lisätiedot