Halutaan myydä
MYYDÄÄN MONIMUOTOINEN TEKSTIILIALAN LIIKETOIMINTA LAPPEENRANNASSA

Kohdenumero FK2331
Hintapyyntö Neuvotellaan / Tee tarjous
Toimiala Vaatteiden, tekstiilien myynti
Sijainti Etelä-Karjala
Pitkän uran luonut tekstiili- ja muotitaiteilija myy yrityksensä liiketoiminnan. Kaupan ovat erilaisten tekstiilien ja tekstiilituotteiden käsittelyyn, ompeluun sekä painantaan käytetyt koneet ja kalusto, oma naisten uniikki vaatetuksen mallisto ja sen käyttöoikeudet, opastus itse kehitettyyn, ainutlaatuiseen kankaiden erityispainotekniikkaan sekä vaihto-omaisuusvarasto (valmiit vaatteet, tekstiilituotteet, kankaat yms.) kaupantekohetken inventaarion mukaan.

Yritys toimii vuokralla historiallisessa, suojellussa Tasihinin talossa Lappeenrannan keskustassa kävelykadun varrella. Lähistöllä sijaitsee useita muita mm. käsityöalan yrittäjiä, jotka myytävän yrityksen ohella houkuttelevat asiakkaita erityisesti kesän matkailijavirroista.

Tässä on loistava mahdollisuus alalla jo toimivalle tai alalle pyrkivälle jatkajalle, joka ymmärtää tekstiilialan moninaisuuden ja oivaltaa sen suomat mahdollisuudet. Aktiivinen ja energinen toimija, joka osaa hyödyntää pitkän kokemuksen tuoman tekstiiliosaamisen perustan sekä käyttää sitä hyödykseen uudistaessaan liiketoimintaa vastaamaan nykypäivän vaatimuksia luo helposti itselleen tuottoisan työpaikan.

Liiketoiminta tulee myyntiin yrittäjän siirtyessä viettämään ansaitsemiaan eläkepäiviä.

Lisätietoja ja yhteydenotot
Aino Uski
050 573 5954
[email protected]


Viesti lähetetty

Kysy lisätietoja kohteesta

Jos olet kiinnostunut tästä kohteesta saat siitä lisätietoja jättämällä yhteystietosi tähän. Kaikki tiedot ovat pakollisia.




Katso myös nämä myytävät yritykset Suomen suurimmalta yritysvälittäjältä - Suomen Yrityskaupat

Aktiivisten ja passiivisten RFID järjestelmien valmistus

....

Katso lisätiedot

Hieno pito- ja ruokapalveluyritys, jolla kahviloita/ravintola Pirkanmaalla

Yritys on tunnettu hyvästä laadusta ja luotettavuudesta. ...

Katso lisätiedot

Metalli- ja muovituotteiden valmistaja

Yrityksen tuotteita ovat mm. (ruuvi)korkit, metalliset kierrekorkit, pussit yhdessä suurimmista riippumattomien metallisten ryöstölaatikoiden valmistajista jne. viini-, alkoholi- ja elintarvikepakkausalalle. Yrityksellä on hyvin kehittynyt tuotantolinja, johon on hiljattain lisätty EU-rahoitteisia kokoonpanolinjoja.95 % myynnistä tulee viennistä Ranskaan, Italiaan, Saksaan, Etelä-Amerikkaan jne. Yritys on kasvanut orgaanisesti keskimäärin 25 %:lla, minkä odotetaan jatkuvan myös tulevina vuosina.Äskettäin on...

Katso lisätiedot

Verkko- ja älypuhelinsovellus automaattiseen työajanlaskentaan, joka on kehitysvaiheessa

Verkkopohjainen ajanotto ja Android-alustalle pohjautuva sovellus on valmistunut.Toiminta Internet-pohjaista, eli rajattomat markkinat. Yrityksen fyysisellä sijainnilla ei ole strategista merkitystä.Valitettavasti omistajilla ei ollut tarpeeksi rahoitusta projektin loppuun saattamiseen voidakseen aloittaa tuotteen markkinoinnin.Tärkeimmät keskeneräiset työt: Androidin modernisointi, iOS:n loppukehitys, markkinointi....

Katso lisätiedot