Halutaan myydä
Fysikaalinen hoitolaitos etsii liiketoiminnalle jatkajaa

Kohdenumero FK59152
Hintapyyntö 55 000
Liikevaihto 150000
Toimiala Terveydenhoito, sosiaaliala
Sijainti Varsinais-Suomi
Henkilöluku 5
Pienellä paikkakunnalla Varsinais-Suomessa toimiva asemansa vakiinnuttanut fysikaalinen hoitolaitos etsii liiketoiminnalleen jatkajaa. Yritys toimii hyvällä paikalla omissa noin 130 neliön tiloissa, jotka soveltuvat hyvin liiketoiminnan käyttötarpeeseen sellaisenaan. Tilat myydään erikseen 120.000 euron hintaan.

Lähes 40 vuotta toiminut yritys on alueellaan tunnettu hyvämaineinen palveluntarjoaja, jonka asiakkaista noin puolet ovat yksityishenkilöitä ja loput yrityksiä sekä organisaatioita (ml. myös KELA ja sairaalat sekä vanhusten hoitolaitokset).

Palveluvalikoima on kattava käsittäen mm. hieronnat, fysioterapian sekä erilaiset fysikaaliset hoidot. Lisäksi tarjotaan liikunnallista kuntoutusta ja kuntotestausta sekä vaativaa lääkinnällistä kuntoutusta KELA:n asiakkaille (sopimus vuoteen 2022 mutta jatkunut jo vuosikymmeniä).

Vuosittaiset asiakaskäyntien määrät ovat viime vuosina vaihdelleet 2500 – 4000 asiakaskäynnin välillä.

Liiketoiminta soveltuu hyvin alan osaavalle kokeneelle tai kokemattomammallekin henkilölle mutta myös toiminnan laajentamista suunnittelevalle yritykselle. Nykyiset omistajat ja ammattitaitoinen henkilökunta auttavat uutta omistajaa alkuvaiheessa tarpeen mukaan. Tarvittaessa vanhat omistajat voivat olla osa-aikaisesti mukana toiminnassa jopa pari vuotta, vaikkakin eläkeikä jo painaakin päälle.

Kysy siis rohkeasti tästä mahdollisuudesta lisää!


Viesti lähetetty

Kysy lisätietoja kohteesta

Jos olet kiinnostunut tästä kohteesta saat siitä lisätietoja jättämällä yhteystietosi tähän. Kaikki tiedot ovat pakollisia.




Katso myös nämä myytävät yritykset Suomen suurimmalta yritysvälittäjältä - Suomen Yrityskaupat

Upean merinäköalan ja upeita auringonlaskuja tarjoava ravintola yksityissatamassa lähellä Tallinnaa

Pieneltä näyttävä talo kätkee ravintolan lisäksi yksityistilaisuuksiin tarkoitetun salin jopa 40 hengelle, saunaosaston, 4 hotellihuonetta enintään 8 hengelle ja sikarihuone herroille.Vuokrasopimus on voimassa tammikuuhun 2024 asti.Vuokra on 30 000 euroa vuodessa. Hoitokulut yhteensä 30 000 euroa vuodessa....

Katso lisätiedot

ICT-palveluiden integrointi

IT-palvelujen tarjoaja. Pääasiassa ICT-ratkaisujen integrointiin ja liiketoiminnan muutokseen liittyvien palvelujen alalla...

Katso lisätiedot

Erinomaisen tuottava ja hyvin hoidettu muovituotteiden valmistaja Pirkanmaalla

Yritys on tunnettu hyvästä laadusta, nopeasta toiminnasta, joustavuudesta ja luotettavuudesta....

Katso lisätiedot

Pääkaupunkiseudulla tasaista tulosta tekevä, kannattava ja hyvämaineinen venetarvikkeiden liiketoiminta. Jos sinulla on kova into toimia venealalla ja haluaisit laajentaa toimintaasi verkossa, tässä olisi sinulle valmis, toimiva ja kannattava alusta. Tästä uuden yrittäjän on helppo jatkaa tai kehittää toimintaa edelleen.

Yrityksen toiminta on myydä venevalmistajille ja venetarvikkeiden jälleenmyyjille sekä veneilyn harrastajille korkealaatuisia vene ja veneilytarvikkeita kattavasta valikoimasta. Yrityksellä on erittäin hyvä maine pääkaupunkiseudulla ja yrityksen brändi on veneilijöille tuttu. Yrityksen myynti tapahtuu perinteisen tukkumyynnin lisäksi omissa myymälöissä ja verkkokaupassa. Myymälöiden määrää voi supistaa koska osa myynnistä voidaan siirtää verkkokauppaan. Oikealle ostajalle tämä on sekä kannattava business et...

Katso lisätiedot