Halutaan myydä
Myydään osuus fysioterapiayrityksestä

Kohdenumero FK54430
Hintapyyntö 25 000
Toimiala Terveydenhoito, sosiaaliala
Sijainti Pohjois-Savo
Henkilöluku 1+1
Myydään alueella hyvin tunnetusta fysioterapiayrityksestä 48% osuus. Yritys tarjoaa sekä yksityisille että sopimusasiakkaille fysioterapiaa ja hierontaa. Yrityksen 107 neliön toimitilat sijaitsevat hyvällä paikalla Suonenjoen keskustan läheisyydessä. Yrityksen välittömästä läheisyydestä löytyy hyvin parkkipaikkoja. Yrityksessä toimii toinen yrittäjä sekä hieroja.



Yritys on ollut toiminnassa vuodesta 2001 lähtien. Fysioterapian toimitilat ovat omat ja kiinteistöön/taloyhtiöön on tehty muutama vuosi sitten putki- ja sähköremontti. Nyt oiva mahdollisuus aloittaa omaa toimintaa toisen yrittäjän kanssa. Kysy rohkeasti lisää !


Viesti lähetetty

Kysy lisätietoja kohteesta

Jos olet kiinnostunut tästä kohteesta saat siitä lisätietoja jättämällä yhteystietosi tähän. Kaikki tiedot ovat pakollisia.




Katso myös nämä myytävät yritykset Suomen suurimmalta yritysvälittäjältä - Suomen Yrityskaupat

Myynnissä elektroniikka-, automaatio- ja sähkötarvikkeiden teknisen kaupan liiketoiminta

Myynnissä liiketoiminta, joka tarjoaa laaja-alaisesti elektroniikkaan, automaatioon ja sähkötarvikkeisiin liittyviä tuotteita. Yritys sijaitsee sisäisessä Suomen kasvukeskuksessa, joka luo hyvän ympäristön liiketoiminnan kehittämiselle ja laajentamiselle. Laadukkaat ja monipuoliset tuotteet palvelevat laajaa asiakaskuntaa. Yritys on vakiinnuttanut asemansa alalla johtavien valmistajien luotettavana kumppanina, mikä heijastuu yrityksen vahvaan toimintakykyyn ja luotettavuuteen. Kilpailukykyiset hinnat sekä a...

Katso lisätiedot

Hotellikiinteistö Helsingissä

Hyvällä paikalla sijaitseva keskisuuri hotelli, jossa hyvä käyttöaste. Runsaasti kokous- ym. tiloja....

Katso lisätiedot

Kauppakeskus Espanjassa

Kauppakeskus Espanjassa....

Katso lisätiedot

Itä-Suomessa pitkään toiminut tuottava IV-yritys kaupan

Vuosikymmeniä toiminut hyvämaineinen yritys tekee IV-asennuksia ja -urakointia saneerauskohteissa sekä uudisrakentamisen puolella Itä-Suomessa. Lisäksi yritys tekee IV huoltotöitä sekä valmistaa omalla verstaalla tarvittavia osia kohteisiin. Osavalmistusta myydään myös muille alan toimijoille. Suurin osa asiakkaista on yrityksiä mutta jonkin verran töitä tehdään myös taloyhtiöille ja yksityishenkilöille sekä kaupungeille ja kunnille. Asiakasrekisteri on yrityksen pitkän historian, ammattitaitoisen henkilöst...

Katso lisätiedot