Halutaan myydä
Siirrettävissä oleva rakennusmateriaalien valmistusliiketoiminta

Kohdenumero FK57302
Hintapyyntö Neuvotellaan / Tee tarjous
Liikevaihto alle 500 000 euroa
Toimiala Teollisuusyritykset, tuotteiden valmistus
Sijainti Koko Suomi
Henkilöluku 1-10
Yritys on kehittänyt omat tuotteet markkinoille ja liiketoiminta pohjautuu voimakkaasti oman tuotekehityksen tuloksena syntyneisiin uudenlaisiin rakennustuotteisiin, jonka suunnittelu, markkinointi ja myynti ovat yrityksen omassa hallussa. Yrityksellä on hyvät patenttisuojaukset tuotteille.
Liiketoiminnan voi siirtää toiselle paikkakunnalle tai yhdistää olemassa olevaan yhtiöön.
Liiketoiminta ei vaadi omiaa tuotantoa, eikä kone/laiteinvestointitarpeita ole.
Tuotteille on kasvava kysyntä kotimaassa sekä kansainvälisesti. Tuotteiden jakeluketju on mahdollista laajentaa ja markkinat ovat selvästi kasvavat mahdollistaen liiketoiminnan merkittävän kasvun nopeasti ja pienin panostuksin.

Liiketoiminta on vielä nuorta (yritys toiminut alle 10 vuotta), mutta se on joka vuosi kasvattanut markkinoita ja asiakasmääriään. Liiketoiminnalle kasvunäkymät ovat erinomaiset.

Tämä yhtiö sopii liitettäväksi toimivaan yritykseen, sekä tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden yrittäjyydestä kiinnostuneelle.

Kysy rohkeasti lisätietoa!


Viesti lähetetty

Kysy lisätietoja kohteesta

Jos olet kiinnostunut tästä kohteesta saat siitä lisätietoja jättämällä yhteystietosi tähän. Kaikki tiedot ovat pakollisia.




Katso myös nämä myytävät yritykset Suomen suurimmalta yritysvälittäjältä - Suomen Yrityskaupat

Pitkään toiminut seurusteluravintola myynnissä loistosijainnilla!

Loistosijainnilla pitkään toimineen seurusteluravintolan liiketoiminta myynnissä Turussa. Ravintola on tunnettu hyvästä olutvalikoimasta ja viihtyisästä ilmapiiristä. Liiketoimintaa on pyöritetty lähinnä ammattitaitoisen palkatun henkilöstön avulla eli kohde sopii sekä uudelle aloittavalle yrittäjälle sekä jo pidempään toimineelle kasvuhakuiselle yritykselle. ...

Katso lisätiedot

Arvometallien ja arvotuotteiden kaupankäynnin verkkopohjainen palveluntarjoaja

Yhtiö myy, ostaa ja jalostaa erilaisia arvometallituotteita. Tarjonta kattaa jalometallialan laajan palvelukokonaisuuden.Liiketoimintaa harjoitetaan erilaisia palvelukonsepteja sekä digitaalisia ratkaisuja laaja-alaisesti hyödyntäen. Liiketoimintamalli on kustannustehokas, digitaaliseen konseptiin perustuva ja pitkälle automatisoitu.Asiakkaita ovat pääosin kuluttajat, mutta myös kuolinpesät sekä yritykset.Yhtiö markkinoi päämäärätietoisesti sekä juuri oikeissa markkinakanavissa ja sovelletut markkinointikäy...

Katso lisätiedot

Myynnissä on viljanviljelyyn ja metsäalan palveluita tuottavan yrityksen 49% osakepääomasta.

Myynnissä on viljanviljelyyn ja metsäalan palveluita tuottavan yrityksen 49% osakepääomasta....

Katso lisätiedot

Myydään pitkän historian omaava lihanjalostusteollisuusyritys Pohjois-Italiasta

Yritys on keskittynyt salamin ja makkaran tuotantoon. Toinen tärkeä toimiala on tyypillisten italialaisten liha- ja kalaruokien tuotanto.Nykyään italialaiselle ruoalle ja "valmiille aterioille" on suuri kansainvälinen kysyntä.Vahvuudet:- Suuri tuotantokapasiteetti- Yrityksellä on pitkä historia (yli 50 vuotta)- Hyvä maine markkinoilla- Toimiva kokenut organisaatio...

Katso lisätiedot