Halutaan myydä
Siirrettävissä oleva rakennusmateriaalien valmistusliiketoiminta

Kohdenumero FK57302
Hintapyyntö Neuvotellaan / Tee tarjous
Liikevaihto alle 500 000 euroa
Toimiala Teollisuusyritykset, tuotteiden valmistus
Sijainti Koko Suomi
Henkilöluku 1-10
Yritys on kehittänyt omat tuotteet markkinoille ja liiketoiminta pohjautuu voimakkaasti oman tuotekehityksen tuloksena syntyneisiin uudenlaisiin rakennustuotteisiin, jonka suunnittelu, markkinointi ja myynti ovat yrityksen omassa hallussa. Yrityksellä on hyvät patenttisuojaukset tuotteille.
Liiketoiminnan voi siirtää toiselle paikkakunnalle tai yhdistää olemassa olevaan yhtiöön.
Liiketoiminta ei vaadi omiaa tuotantoa, eikä kone/laiteinvestointitarpeita ole.
Tuotteille on kasvava kysyntä kotimaassa sekä kansainvälisesti. Tuotteiden jakeluketju on mahdollista laajentaa ja markkinat ovat selvästi kasvavat mahdollistaen liiketoiminnan merkittävän kasvun nopeasti ja pienin panostuksin.

Liiketoiminta on vielä nuorta (yritys toiminut alle 10 vuotta), mutta se on joka vuosi kasvattanut markkinoita ja asiakasmääriään. Liiketoiminnalle kasvunäkymät ovat erinomaiset.

Tämä yhtiö sopii liitettäväksi toimivaan yritykseen, sekä tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden yrittäjyydestä kiinnostuneelle.

Kysy rohkeasti lisätietoa!


Viesti lähetetty

Kysy lisätietoja kohteesta

Jos olet kiinnostunut tästä kohteesta saat siitä lisätietoja jättämällä yhteystietosi tähän. Kaikki tiedot ovat pakollisia.




Katso myös nämä myytävät yritykset Suomen suurimmalta yritysvälittäjältä - Suomen Yrityskaupat

Pitkään toiminut autopurkamo hyvällä sijainnilla myynnissä!

Myydään Turun talousalueella pitkään toiminut autopurkamo ja varaosamyyntiin keskittynyt yhtiö.Asiakaskunta koostuu sekä yksityisasiakkaista että yrityksistä (B2B myynnin osuus noin 90 %). Toiminta työllistää tällä hetkellä yrittäjän ja 2 muuta ammattitaitoista työntekijää. Yrityksen työntekijät jatkavat työtä mielellään myös uuden omistajan kanssa.Kauppahinta koostuu lähinnä kiinteistöstä sekä isosta vaihto-omaisuudesta. Lisäksi trukki, vaihtolavat, pumppukärryt, pyöräkuormaaja, työkalut ja muu irtaimisto ...

Katso lisätiedot

Nopeasti kasvava puuntyöstölaitteita ja -työkaluja myyvä yritys

Vuonna 2013 perustettu puuntyöstölaitteita ja-työkaluja myyvä yritys. Myynnin lisäksi yritys tarjoaa käsityökalujen ja -laitteiden huolto- ja korjauspalveluita. Yritys on saavuttanut markkinoilla tunnettuutta juuri myymällä ja pitämällä varastoa vain laadukkaampien tuotteiden segmentissä. Pääasiallinen myyntitoiminta tapahtuu myymälän kautta. Tällä hetkellä kaikki tarvittavat laitteet ovat saatavilla, eikä välitöntä investointitarvetta ole. Yleisvaraston ja muutaman avainbrändin varaston kasvattaminen kaksi...

Katso lisätiedot

Erikoistyökaluihin erikoistunut maahantuontia harjoittava yritys jolla oma toimiva verkkokauppa ja valmis jälleenmyyjäverkosto.

Erikoistyökaluja, jotka osittain maailman uutuuksia. Oma maahantuonti ja jakelu jälleenmyyjäverkostolle ja ammattilaisille....

Katso lisätiedot

Teollisuus- ja työmaaturvallisuuden ohjelmistoliiketoiminta myynnissä

Suomalainen turvallisuuteen keskittynyt ohjelmistotalo, jonka juuret ovat vahvasti rakennusalalla ja teollisuudessa, on myymässä teollisuus- ja työmaaturvallisuuteen rakennettua ohjelmistoa sopivalle ostajalle. Ohjelmisto sopii parhaiten ostajataholle, jolla on omat ohjelmointiresurssit sekä riittävästi myyntivoimaa myynnin kasvattamiseksi.Kassavirta perustuu sekä SaaS-malliin että käyttöönotto- ja laitemaksuihin tai -vuokriin. Lisäksi asiakaskohtaiset räätälöinnit tuovat lisää kassavirtaa epäsäännöllisen s...

Katso lisätiedot