Halutaan myydä
Siirrettävissä oleva rakennusmateriaalien valmistusliiketoiminta

Kohdenumero FK57302
Hintapyyntö Neuvotellaan / Tee tarjous
Liikevaihto alle 500 000 euroa
Toimiala Teollisuusyritykset, tuotteiden valmistus
Sijainti Koko Suomi
Henkilöluku 1-10
Yritys on kehittänyt omat tuotteet markkinoille ja liiketoiminta pohjautuu voimakkaasti oman tuotekehityksen tuloksena syntyneisiin uudenlaisiin rakennustuotteisiin, jonka suunnittelu, markkinointi ja myynti ovat yrityksen omassa hallussa. Yrityksellä on hyvät patenttisuojaukset tuotteille.
Liiketoiminnan voi siirtää toiselle paikkakunnalle tai yhdistää olemassa olevaan yhtiöön.
Liiketoiminta ei vaadi omiaa tuotantoa, eikä kone/laiteinvestointitarpeita ole.
Tuotteille on kasvava kysyntä kotimaassa sekä kansainvälisesti. Tuotteiden jakeluketju on mahdollista laajentaa ja markkinat ovat selvästi kasvavat mahdollistaen liiketoiminnan merkittävän kasvun nopeasti ja pienin panostuksin.

Liiketoiminta on vielä nuorta (yritys toiminut alle 10 vuotta), mutta se on joka vuosi kasvattanut markkinoita ja asiakasmääriään. Liiketoiminnalle kasvunäkymät ovat erinomaiset.

Tämä yhtiö sopii liitettäväksi toimivaan yritykseen, sekä tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden yrittäjyydestä kiinnostuneelle.

Kysy rohkeasti lisätietoa!


Viesti lähetetty

Kysy lisätietoja kohteesta

Jos olet kiinnostunut tästä kohteesta saat siitä lisätietoja jättämällä yhteystietosi tähän. Kaikki tiedot ovat pakollisia.




Katso myös nämä myytävät yritykset Suomen suurimmalta yritysvälittäjältä - Suomen Yrityskaupat

Myynnissä koiratarvikebrändi ja omiin koiratarvikkeisiin erikoistunut verkkokauppa

Myynnissä koiratarvikebrändi ja omiin koiratarvikkeisiin erikoistunut verkkokauppaSuomalainen yritys, joka on omistautunut suunnittelemaan, valmistuttamaan ja myymään laadukkaita sekä ekologisia koiratarvikkeita.Tällä hetkellä valikoimaan kuuluvat viilennettävä koirankuppi, sisustukselliset koiranpedit ja käytännölliset koirien asusteet. Lisäksi yritys lanseeraa pian uusia tuotteita kuten nahkataluttimen, nahkapannan, pentulaatikon ja koiran matkapedin. Suunnitteilla on myös pohjavillaa poistava koiranharja...

Katso lisätiedot

Kannattava autokorjaamo Varsinais-Suomessa

Myydään kannattava ja pitkään toiminut autokorjaamo Varsinais-Suomalaisessa pikkukaupungissa. Vakiintunut asiakaskunta ja erinomainen liikepaikka. Myydään eläköitymisen takia....

Katso lisätiedot

Uudellamaalla tasaisessa kasvussa oleva, kannattava ja hyvämaineinen erikoisvaraosien verkkokaupan liiketoiminta. Myös osakekauppa voi tulla kyseeksi. Jos sinulla on kivijalkakauppa ja haluaisit laajentaa toimintaasi verkossa tai aloittaa verkkoliiketoiminnan, tässä olisi sinulle valmis, toimiva ja kannattava pohja, jota uuden yrittäjän on helppo toimia tai lähteä kehittää lisää.

Yhtiön päätoiminta on myydä varaosia innokkaille elämäntapa harrastajille. Yhtiö on käytännössä ainut toimija Suomessa omalla tuotealalla. Yhtiön myynnistä yli 90 % tapahtuu oman nykyaikaisen verkkokaupan kautta. Koska suurin osan myynnistä tapahtuu verkkokaupan kautta, liiketoiminta on täysin siirrettävissä. Oikealle ostajalle tämä on sekä kannattava business että mahdollisuus elää erittäin innokkaiden harrastajien kanssa. Pääsyy myyntiin on yrittäjän halu löytää osaavan jatkajan, joka varmistaa, että hän...

Katso lisätiedot

Kotimaassa ja vientimarkkinoilla toimiva optisten tuotteiden valmistaja

Yrityksellä on oman tuotekehittelyn kautta muodostunut tuoteryhmä, jota se valmistaa omassa ajanmukaisessa tuotannossaan osaavan henkilöstön tukemana.Toimintaa on harjoitettu jo pitkään ja yrityksellä on sen kautta muotoutunut merkittävä vakiintunut kanta-asiakaskenttä niin kotimaassa kuin vientimarkkinoillakin.Yrityksellä ei ole merkittäviä ydinkilpailijoita lainkaan Suomessa vaan sen merkittävimmän kilpailijat ovat ulkolaisia toimijoita....

Katso lisätiedot