Halutaan myydä
Siirrettävissä oleva rakennusmateriaalien valmistusliiketoiminta

Kohdenumero FK57302
Hintapyyntö Neuvotellaan / Tee tarjous
Liikevaihto alle 500 000 euroa
Toimiala Teollisuusyritykset, tuotteiden valmistus
Sijainti Koko Suomi
Henkilöluku 1-10
Yritys on kehittänyt omat tuotteet markkinoille ja liiketoiminta pohjautuu voimakkaasti oman tuotekehityksen tuloksena syntyneisiin uudenlaisiin rakennustuotteisiin, jonka suunnittelu, markkinointi ja myynti ovat yrityksen omassa hallussa. Yrityksellä on hyvät patenttisuojaukset tuotteille.
Liiketoiminnan voi siirtää toiselle paikkakunnalle tai yhdistää olemassa olevaan yhtiöön.
Liiketoiminta ei vaadi omiaa tuotantoa, eikä kone/laiteinvestointitarpeita ole.
Tuotteille on kasvava kysyntä kotimaassa sekä kansainvälisesti. Tuotteiden jakeluketju on mahdollista laajentaa ja markkinat ovat selvästi kasvavat mahdollistaen liiketoiminnan merkittävän kasvun nopeasti ja pienin panostuksin.

Liiketoiminta on vielä nuorta (yritys toiminut alle 10 vuotta), mutta se on joka vuosi kasvattanut markkinoita ja asiakasmääriään. Liiketoiminnalle kasvunäkymät ovat erinomaiset.

Tämä yhtiö sopii liitettäväksi toimivaan yritykseen, sekä tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden yrittäjyydestä kiinnostuneelle.

Kysy rohkeasti lisätietoa!


Viesti lähetetty

Kysy lisätietoja kohteesta

Jos olet kiinnostunut tästä kohteesta saat siitä lisätietoja jättämällä yhteystietosi tähän. Kaikki tiedot ovat pakollisia.




Katso myös nämä myytävät yritykset Suomen suurimmalta yritysvälittäjältä - Suomen Yrityskaupat

Johtava siivousliike Virossa

Vuonna 1993 perustettu kiinteistönhoidon täyden palvelun ammattiosaaja, johtava siivousliike Virossa....

Katso lisätiedot

Korkealaatuisten naistenvaatteiden suunnittelu ja valmistus

Korkealaatuisia naistenvaatteita suunnitteleva ja valmistava yritys. Yhtiöllä on kaksi tunnettua EU-rekisteröityä tuotemerkkiä. Kaksi kertaa vuodessa uudistuvat mallistot koostuvat tyylikkäistä ja laadukkaista käyttövaatteista arkeen ja juhlaan. Vaatteita myydään pääasiassa Suomessa, Virossa ja Ruotsissa.Massatuotanto valmistetaan vaatetusteollisuudessa alihankinnan muodossa. Lisäksi yrityksellä on myös muuta vaatealan maahantuontia.Yrityksen perusideana on valmistaa vaatteita, jotka istuvat hyvin, ovat yks...

Katso lisätiedot

Kylmälaitealan huoltoyritys

Kannattava, velaton ja monipuolinen kylmälaitehuoltoalan yritys.Toiminta voidaan joustavasti siirtää melkein minne vaan.Perus huoltotoiminnan lisäksi myynyt kylmälaitteita ja lisäksi vuokrannut kylmälaitteita.Paljon erilaisia kannattavia mahdollisuuksia!...

Katso lisätiedot

Menestyvä akku- ja autolasiliiketoiminta etsii uutta omistajaa

Yritys on toiminut useiden vuosikymmenien ajan tarjoten asiakkailleen kokonaisvaltaista palvelua auton akkujen ja tuulilasien korjauksien parissa.Akkualan erikoisliikkeenä yrityksestä löytyy kattava valikoima akkuja eri käyttötarkoituksiin. Lisäksi yritys on sertifioitu Pilkington lasiliike, joten tuulilasin vaihdot ja korjaukset onnistuvat varmalla ammattitaidolla. ...

Katso lisätiedot