Halutaan myydä
Perheyritys, joka on erikoistunut ompelutuotteiden valmistukseen alihankkijana

Kohdenumero FK56352
Hintapyyntö 180 000
Liikevaihto 170 000
Toimiala Tekstiileiden tai vaatteiden valmistus
Sijainti Viro
Henkilöluku 11
Yritys tarjoaa tekstiilituotteiden (naisten ja lasten vaatteet, tyynyt, kasvonmaskit) valmistuspalveluja asiakkaille - näytetuotteen valmistamisesta lopputuotteen lähettämiseen vastaanottajalle. Yhtiöllä ei ole rekisteröityä tavaramerkkiä. 
Yritys on löytänyt asemansa markkinoilla tarjoamalla keskisuurille asiakkaille laatua, nopeutta, tarkkuutta, joustavuutta, tuotantoa Euroopassa ja kykyä tilata keskisuuria/pieniä määriä, joita muut suuret yritykset tai pienet studiot eivät salli. 
Asiakaskunta ei ole suuri, mutta vakiintunut ja antaa yritykselle mahdollisuuden suunnitella tuotantoprosessi asiakkaiden tarpeiden mukaan. Viennin osuus yrityksen myyntituotoista on 56 % ja Viroon suuntautuvan myynnin osuus 44 %.
Yritys on ihanteellinen henkilölle, joka haluaa tulla yrittäjäksi ja olla työnantaja, tai suuremmalle sijoittajalle/yritykselle, joka haluaa laajentaa liiketoimintaansa. 



Viesti lähetetty

Kysy lisätietoja kohteesta

Jos olet kiinnostunut tästä kohteesta saat siitä lisätietoja jättämällä yhteystietosi tähän. Kaikki tiedot ovat pakollisia.




Katso myös nämä myytävät yritykset Suomen suurimmalta yritysvälittäjältä - Suomen Yrityskaupat

Myydään eristysliikkeen liiketoiminta

Yhtiön päätoimialana on eristysliike sekä lvi-alan työt, peltityöt ja pellit.Yhtiö työllistää 30 eristysalan ammattihenkilöä ja lisäksi kolme henkilöä toimii hallintotehtävissä.Teollisuuseristysalan asiakkaita ovat perinteisesti eri toimialojen prosessiteollisuuslaitokset ja energian tuotantolaitokset.LVI-eristyksiä urakoivat yhtiöt tarjoavat palveluja perinteisesti rakennusalalle. Yhtiön asiakkaina ovat Suomen suurimmat teollisuuseristysalan toimijat, kuten Kafer, Arme ja Kymsol.Yhtiön kotipaikkaunta on He...

Katso lisätiedot

Loistavalla paikalla Vammalan keskustassa 548 m2 liiketila katutasossa, esim ravintolaksi

Rakennus on rakennettu 1985, se on tältä osalta yksikerroksinen liiketalo ja sijaitsee omalla tontilla Vammalan keskustassa. Huoneistossa on aiemmin toiminut monipuolinen iltaravintola ja baari, tiloissa on hieno esiintymislava ja -kalustus (valaistus, äänentoisto). Kiinteistökaupan yhteydessä on mahdollisuus saada veloituksetta muutakin ravintolatoimeen liittyvää kalustusta. Aloittavaa ravintolayrittäjää autetaan mahdollisuuksien mukaan tarvittaessa, kohtuullisessa määrin (n. 20 tuntia) esim. toimittaja- j...

Katso lisätiedot

Erinomaisen tuottava ja hyvin hoidettu muovituotteiden valmistaja Pirkanmaalla

Yritys on tunnettu hyvästä laadusta, nopeasta toiminnasta, joustavuudesta ja luotettavuudesta....

Katso lisätiedot

Erikoiskalustevalmistaja, jolla vuosien osaaminen ja jatkuva kannattava liiketoiminta

Yrityksellä on monipuolinen kone- ja laitekanta sekä osaava henkilöstö, joka mahdollistaa sen toteuttaa asiakkaittensa vaativimmatkin toiveet kalusteiden suhteen. Valmistettavat tuotteet ovat pääsääntöisesti asiakaskohtaisesti räätälöityjä ja ne vaativat aina erikoisosaamista ja/tai erikoiskoneita ja laitteita. Toimintaa on harjoitettu jo pitkään ja kannattavasti. Nyt omistaja on siirtymässä eläkkeelle ja toiminnalle etsitään jatkajaa. Kohde sopii erinomaisesti kalustealan osaajalle ja alan muulle toimijall...

Katso lisätiedot