Halutaan myydä
Perinteikäs Taidetarvikeliike

Kohdenumero FK65672
Hintapyyntö 75 000
Toimiala Taide, askartelu, kehystämöt
Sijainti Pirkanmaa
Henkilöluku 1
Melkein sata vuotta toiminut taidetarvikekauppa vakiintuneella asiakaskunnalla etsii uutta yrittäjää. Kauppaan kuuluu perinteinen kivijalkakauppa vuokratilassa irtaimistoineen ja vaihto-omaisuuksineen sekä nettikauppa ja sen domaini. Lisäksi kauppaan kuuluu 2 kuukauden perehdytys alaan ja opastaminen hankintoihin ja muuhun alaan liittyvään.
Erinomainen mahdollisuus aktiiviselle toimijalle. Nykyinen pyörittäjä on vaihtamassa alaa. Ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää! Puh. 040 138 5772 (arkisin 10-19)


Viesti lähetetty

Kysy lisätietoja kohteesta

Jos olet kiinnostunut tästä kohteesta saat siitä lisätietoja jättämällä yhteystietosi tähän. Kaikki tiedot ovat pakollisia.




Katso myös nämä myytävät yritykset Suomen suurimmalta yritysvälittäjältä - Suomen Yrityskaupat

Kauppakeskus Espanjassa

Kauppakeskus Espanjassa....

Katso lisätiedot

Länsi-Suomessa huikea hiekkarantainen virkistyskeskus huomattavalla majoituskapasiteetilla ja mahdollisuuksilla

Mökkimajoitusta erilaisissa ja erikokoisissa mökeissä, caravan-alue, isot monipuoliset kokoustilat, lounasravintola, uimarantaa, saunoja huikeassa ympäristössä hyvien kulkuyhteyksien varrella. ...

Katso lisätiedot

Hyvätuottoinen erikoisalojen sisustussuunnitteluun ja toteutuksiin erikoistunut yritys myynnissä!

Vuosikymmeniä toiminut erikoisalojen sisustussuunnitteluun, konsultointiin sekä ”avaimet käteen” -toteutuksiin erikoistunut asiantuntijayritys Etelä-Suomesta myytävänä. Yrityksen pitkän menestyksekkään historian, laadukkaiden palveluiden sekä asiakaspalveluhenkisyyden ansiosta asiakaspohja on erittäin laaja. Lähes kaikki asiakassegmentin yritykset tuntevat ja käyttävät ko. yhtiön palveluja.Ammattitaitoinen ja osaava henkilökunta helpottaa uuden omistajan alkutaivalta yhdessä nykyisen omistajan tarjoaman rii...

Katso lisätiedot

Tuottava tamperelainen ruokaravintola nyt edullisesti

Yritys on tunnettu hyvästä laadusta, herkullisista tuotteista ja ystävällisestä asiakaspalvelusta....

Katso lisätiedot