Halutaan myydä
Sisustus showroom / mittatilaustuotteet / suunnittelu

Kohdenumero FK1907
Hintapyyntö Neuvotellaan / Tee tarjous
Toimiala Sisustustavaraliike, -rakentaminen
Sijainti Pirkanmaa
Myydään mittatilaustekstiileihin erikoistunut kuluttajille suunnattu liiketoiminta, jonka erittäin laajaan ja laadukkaaseen valikoimaan kuuluu tekstiilien lisäksi myös tapetit, matot ja sisustuspaneelit sekä verhoripustusjärjestelmät. Työhön kuuluu mm. (mittatilaus)tuotteiden sekä niiden muodostamien kokonaisuuksien suunnittelu, tarjousten ja menekkien laskeminen, mallisto-ostot ja malliston ylläpito, ompelija- ja asentajayhteistyö, sekä asiakaspalvelu asiantuntijan roolissa muilla tavoin.

Kyseessä on Tampereen keskustassa yli 30 vuotta toiminut, kannattava sisustuksen erikoisliike. Hyvän maineen ja uskollisia asiakkaita omaava kuluttajaliiketoiminta tarjoaa tällä hetkellä työpaikan yhdelle. Toimintaan on helppo yhdistää esim. sisustussuunnittelu ja/tai ompelu/verhoilu/asennustyö. Tällä hetkellä teemme tuotteiden myynnin lisäksi sisustussuunnittelua, teetämme hyvillä alihankkijoillamme kaikki ompelu-, verhoilu- ja asennustyöt.

Työhön on mahdollista saada koulutus nykyiseltä omistajalta, kunhan tulevalta yrittäjältä löytyy palvelualttiutta, oikea asenne sekä tarvittava visuaalinen silmä.

Liiketoiminnan sijainti on Tampereen keskustassa, katutasossa n. 90 m2 vuokratila. Tila on remontoitu 3 vuotta sitten tätä liiketoimintaa varten (vuokra 1300 € /kk).

Liiketoiminta myydään toisen yrittäjän siirryttyä toisiin tehtäviin. Kauppa toteutetaan liiketoimintakauppana, ja nykyinen omistaja jatkaa samoissa tehtävissä B-to-B-puolella.


Viesti lähetetty

Kysy lisätietoja kohteesta

Jos olet kiinnostunut tästä kohteesta saat siitä lisätietoja jättämällä yhteystietosi tähän. Kaikki tiedot ovat pakollisia.




Katso myös nämä myytävät yritykset Suomen suurimmalta yritysvälittäjältä - Suomen Yrityskaupat

Somerolaisen Somertekno Oy:n tuotantotilat ja koneet, laitteet ja kalusto.

Somertekno Oy on valmistanut profilointikoneita oheislaitteineen, rainoitus- ja arkituslinjoja, käärintäkoneita sekä erilaisia kuljettimia. Toiminta on ollut jo muutaman vuoden keskeytyksissä, mutta niin tilat, koneet kuin tarvittava dokumentaatio mahdollistavat toiminnan uudelleen käynnistämisen nopealla aikataululla. Tuotantotilat ja -laitteet mahdollistavat toki myös muunlaisen konepajaliiketoiminnan....

Katso lisätiedot

Yritys, jonka päätoimiala on lasisten rakenteiden tuottaminen ja myynti

Yhtiöllä on kokemusta tällä alalla vuodesta 2008 ja tuotanto on yksilöllistä ja ottaa huomioon asiakkaan toiveet. Yhtiön asiakkaita ovat kaikki suuret ja keskisuuret rakennusurakoitsijat Virossa. Yhtiön liikevaihto on 0,5 miljoonaa euroa vuodessa. Tällä hetkellä kaikki tarvittavat laitteet ovat käytettävissä eikä investointeja tarvita. Yrityksellä on etu kilpailijoihin nähden matriisiensa ja profiiliensa suhteen, sillä useimmat käyttävät jälleenmyyjäprofiileja ja riippuvaisia niiden toimitusajoista. Yrityks...

Katso lisätiedot

Myydään korkealaatuisen erikoispuutavaran käsittelyyn spesialisoitunut sahayritys

Vahvasti kiertotalousperiaatteella toimiva yritys on investoinut voimakkaasti tuotekehitykseen. Se on onnistunut luomaan ainutlaatuiset hankintakanavat raaka-aineilleen sekä solmimaan pitkäaikaisia, luottamuksellisia ja riskittömiä asiakassuhteita. Tällä hetkellä jo puolet tuotannosta suuntautuu vientiin, mutta potentiaalia kasvuun olisi vielä merkittävästi enemmän. Vaikka yritys on jo varsin kannattava, sillä on runsaasti mahdollisuuksia laajentaa tuotantoaan jopa moninkertaiseksi....

Katso lisätiedot

Erikoistunut rakennusalan töitä Turun talousalueella tekevän yrityksen liiketoiminta myynnissä

Rakennusalan erikoistöihin kannattavasti panostanut yritys myy valmiin kasvavan ja hyvätuottoisen liiketoiminnan sopivalle ostajalle. Liiketoiminta pyörii hyvin ja rakennusalan yleinen alamäki ei ole vaikuttanut yrityksen toimintaan. Tällä hetkellä tilauskanta yltää loppuvuoteen asti.Ajanmukainen uudehko ja hyvässä kunnossa oleva kalusto on valmiina ja isompia investointeja ei siis tarvita. Tietysti mahdolliset normaaliin kasvuun tarvittavat investoinnit tulevat eteen kasvun jatkuessa nykyisenlaisena. Asiak...

Katso lisätiedot