Halutaan myydä
Sisustus showroom / mittatilaustuotteet / suunnittelu

Kohdenumero FK1907
Hintapyyntö Neuvotellaan / Tee tarjous
Toimiala Sisustustavaraliike, -rakentaminen
Sijainti Pirkanmaa
Myydään mittatilaustekstiileihin erikoistunut kuluttajille suunnattu liiketoiminta, jonka erittäin laajaan ja laadukkaaseen valikoimaan kuuluu tekstiilien lisäksi myös tapetit, matot ja sisustuspaneelit sekä verhoripustusjärjestelmät. Työhön kuuluu mm. (mittatilaus)tuotteiden sekä niiden muodostamien kokonaisuuksien suunnittelu, tarjousten ja menekkien laskeminen, mallisto-ostot ja malliston ylläpito, ompelija- ja asentajayhteistyö, sekä asiakaspalvelu asiantuntijan roolissa muilla tavoin.

Kyseessä on Tampereen keskustassa yli 30 vuotta toiminut, kannattava sisustuksen erikoisliike. Hyvän maineen ja uskollisia asiakkaita omaava kuluttajaliiketoiminta tarjoaa tällä hetkellä työpaikan yhdelle. Toimintaan on helppo yhdistää esim. sisustussuunnittelu ja/tai ompelu/verhoilu/asennustyö. Tällä hetkellä teemme tuotteiden myynnin lisäksi sisustussuunnittelua, teetämme hyvillä alihankkijoillamme kaikki ompelu-, verhoilu- ja asennustyöt.

Työhön on mahdollista saada koulutus nykyiseltä omistajalta, kunhan tulevalta yrittäjältä löytyy palvelualttiutta, oikea asenne sekä tarvittava visuaalinen silmä.

Liiketoiminnan sijainti on Tampereen keskustassa, katutasossa n. 90 m2 vuokratila. Tila on remontoitu 3 vuotta sitten tätä liiketoimintaa varten (vuokra 1300 € /kk).

Liiketoiminta myydään toisen yrittäjän siirryttyä toisiin tehtäviin. Kauppa toteutetaan liiketoimintakauppana, ja nykyinen omistaja jatkaa samoissa tehtävissä B-to-B-puolella.


Viesti lähetetty

Kysy lisätietoja kohteesta

Jos olet kiinnostunut tästä kohteesta saat siitä lisätietoja jättämällä yhteystietosi tähän. Kaikki tiedot ovat pakollisia.




Katso myös nämä myytävät yritykset Suomen suurimmalta yritysvälittäjältä - Suomen Yrityskaupat

Huonekalutehdas Etelä-Virossa

Vuonna 1996 perustettu yritys. Yrityksen toimialana on huonekalujen valmistus: massiivipuuhuonekalut, pehmeät huonekalut. Tuotannossa käytettävät perusmateriaalit ovat mänty, kaski, pyökki, tammi ja saari. Suurin osa tuotannosta realisoituu Virossa. Tuotantoon samassa osoitteessa on kauppa, jossa oman tuotannon lisäksi myydään ostostavaraa. Liikevaihto 1,2 M €....

Katso lisätiedot

Työvaatteiden valmistaja ja työvaatteiden vuokrauspalvelun tarjoaja

Yhtiö valmistaa työvaatteita suurille Viron teollisuusyrityksille ja Suomen suurimmille työvaatevalmistajille ja -myyjille. Täysi työvaatteiden vuokrauspalvelu on tarjolla Viron suurille valmistusyrityksille.Vaatteiden vuokrauspalvelu sisältää kokonaisvaltaisen pesu-, huolto ja toimitusprosessin ja palvelu kattaa tekstiilien koko elinkaaren hankinnasta  loppuhävittämiseen asti.Yrityksen yleinen tila on hyvä: 1. Yrityksellä on laaja materiaali- ja valmiiden tuotteiden varasto. 2. Riittävät taloudelliset resu...

Katso lisätiedot

Ikiruusujen tuonti- ja jakeluyhtiö

Brändin ovat luoneet kaksi yrityksen päivittäistä työtä tekevää sisarusta. Kaikki ruusulaatikot ja koostumukset ovat ainutlaatuisia ja käsintehtyjä. Tuotteiden pääraaka-aineena olevat ruusut tulevat Ecuadorista ja ne on jo käsitelty niin, että ne säilyvät olosuhteista riippuen 1-3 vuotta. Asiakkaita on kaiken ikäisiä, pääkohderyhmänä ovat 20-60-vuotiaat, sekä miehet että naiset, jotka haluavat lahjoittaa kauniita kukkia itselleen tai läheisilleen. Tuotteita myyvät myös Prisma-ketjun myymälät, ja tämän ketj...

Katso lisätiedot

Hyvin kannattava matkailu- ja majoitusalan yritys, jonka fokus on lyhytaikaisessa vuokrauksessa. Yritys sopii sijoituskohteeksi.

Hyvin varusteltujen lomakiinteistöjen lyhytaikaista vuokrausta. Suurin osa vuokraukseen ja vuokrattaviin kiinteistöihin kohdistuvista töistä teetetään paikallisilla alihankkijoilla. Kohde sopii myös sijoituskohteeksi tai majoituspalveluja tarjoavan suuremman yrityksen yhdeksi toimintahaaraksi. ...

Katso lisätiedot