Halutaan myydä
Sisustus showroom / mittatilaustuotteet / suunnittelu

Kohdenumero FK1907
Hintapyyntö Neuvotellaan / Tee tarjous
Toimiala Sisustustavaraliike, -rakentaminen
Sijainti Pirkanmaa
Myydään mittatilaustekstiileihin erikoistunut kuluttajille suunnattu liiketoiminta, jonka erittäin laajaan ja laadukkaaseen valikoimaan kuuluu tekstiilien lisäksi myös tapetit, matot ja sisustuspaneelit sekä verhoripustusjärjestelmät. Työhön kuuluu mm. (mittatilaus)tuotteiden sekä niiden muodostamien kokonaisuuksien suunnittelu, tarjousten ja menekkien laskeminen, mallisto-ostot ja malliston ylläpito, ompelija- ja asentajayhteistyö, sekä asiakaspalvelu asiantuntijan roolissa muilla tavoin.

Kyseessä on Tampereen keskustassa yli 30 vuotta toiminut, kannattava sisustuksen erikoisliike. Hyvän maineen ja uskollisia asiakkaita omaava kuluttajaliiketoiminta tarjoaa tällä hetkellä työpaikan yhdelle. Toimintaan on helppo yhdistää esim. sisustussuunnittelu ja/tai ompelu/verhoilu/asennustyö. Tällä hetkellä teemme tuotteiden myynnin lisäksi sisustussuunnittelua, teetämme hyvillä alihankkijoillamme kaikki ompelu-, verhoilu- ja asennustyöt.

Työhön on mahdollista saada koulutus nykyiseltä omistajalta, kunhan tulevalta yrittäjältä löytyy palvelualttiutta, oikea asenne sekä tarvittava visuaalinen silmä.

Liiketoiminnan sijainti on Tampereen keskustassa, katutasossa n. 90 m2 vuokratila. Tila on remontoitu 3 vuotta sitten tätä liiketoimintaa varten (vuokra 1300 € /kk).

Liiketoiminta myydään toisen yrittäjän siirryttyä toisiin tehtäviin. Kauppa toteutetaan liiketoimintakauppana, ja nykyinen omistaja jatkaa samoissa tehtävissä B-to-B-puolella.


Viesti lähetetty

Kysy lisätietoja kohteesta

Jos olet kiinnostunut tästä kohteesta saat siitä lisätietoja jättämällä yhteystietosi tähän. Kaikki tiedot ovat pakollisia.




Katso myös nämä myytävät yritykset Suomen suurimmalta yritysvälittäjältä - Suomen Yrityskaupat

Kappaletavaran kuljetukseen erikoistunut kuljetusalan yritys

Kappaletavaran kuljetusta omalla kalustolla sopimusten mukaan...

Katso lisätiedot

Yrityksille ja yksityishenkilöille täyden palvelun pesulapalvelua ja kuivapesuratkaisua tarjoava yhtiö

Yhtiön päätoimialana on tarjota yrityksille ja yksityishenkilöille täyden palvelun pesulapalvelua ja kuivapesuratkaisua. Yrityksen kannattavuuden parantamiseksi yhtiön tuotantoa on tehostettu, volyymeja lisätty, palveluiden hintoja on sopeutettu (palveluhintojen nostamisen muodossa) ja kustannuksia on leikattu kilpailijoita alhaisempien kustannusten saavuttamiseksi.  Tuotanto on saatettu vastaamaan Euroopan unionin tiukkoja vaatimuksia, jotta pesulapalvelu voidaan tarjota ammattitaidolla oikealla toteutukse...

Katso lisätiedot

Asiakkaiden arvostama ja hyvin hoidettu kiinteistöhuoltoyhtiö Pohjois-Pohjanmaalla

Yhtiöltä saa kaikki kiinteistöjen huoltoon ja hoitoon liittyvät palvelut luotettavasti. Ammattitaitoinen työnjälki on yhtiölle kunnia-asia ja se näkyy pitkäaikaisissa asiakassuhteissa.Toiminta on ollut tasaisessa kasvussa yhtiön perustamisesta lähtien.Yhtiöltä saa taloyhtiöiden ja liikekiinteistöjen: - huoltopalvelut - ulkoalueiden hoito - siivouspalvelutYhtiö tarjoaa erinomaiset tuloksenteko- ja kasvumahdollisuudet innovatiiviselle yrittäjälle....

Katso lisätiedot

Tyylikäs ravintolaliiketoiminta trendikkäällä, suositulla sekä kulttuurihistoriallisesti arvokkaalla Högforsin ruukkialueella Karkkilassa

Tarjolla on tyylikäs, täydessä toimintavalmiudessa oleva, vahvan paikallisen brändin omistava ja suositulla Högforsin ruukin alueella sijaitseva ravintolaliiketoiminta.Ravintola on koko perheelle suunnattu ja se on tarjonnut käsityönä sekä rakkaudella tehtyä bistroruokaa ja street foodia. Teemana on ollut luoda oman kylän olohuone kauniissa tiloissa Högforsin ruukkialueella ja koskireittien ympäröimänä.Liiketoiminta on valmis paketti sisältäen:- vahvan ja edelleen kehityskelpoisen brändin- vetovoimaisen rav...

Katso lisätiedot