Halutaan myydä
Sisustus showroom / mittatilaustuotteet / suunnittelu

Kohdenumero FK1907
Hintapyyntö Neuvotellaan / Tee tarjous
Toimiala Sisustustavaraliike, -rakentaminen
Sijainti Pirkanmaa
Myydään mittatilaustekstiileihin erikoistunut kuluttajille suunnattu liiketoiminta, jonka erittäin laajaan ja laadukkaaseen valikoimaan kuuluu tekstiilien lisäksi myös tapetit, matot ja sisustuspaneelit sekä verhoripustusjärjestelmät. Työhön kuuluu mm. (mittatilaus)tuotteiden sekä niiden muodostamien kokonaisuuksien suunnittelu, tarjousten ja menekkien laskeminen, mallisto-ostot ja malliston ylläpito, ompelija- ja asentajayhteistyö, sekä asiakaspalvelu asiantuntijan roolissa muilla tavoin.

Kyseessä on Tampereen keskustassa yli 30 vuotta toiminut, kannattava sisustuksen erikoisliike. Hyvän maineen ja uskollisia asiakkaita omaava kuluttajaliiketoiminta tarjoaa tällä hetkellä työpaikan yhdelle. Toimintaan on helppo yhdistää esim. sisustussuunnittelu ja/tai ompelu/verhoilu/asennustyö. Tällä hetkellä teemme tuotteiden myynnin lisäksi sisustussuunnittelua, teetämme hyvillä alihankkijoillamme kaikki ompelu-, verhoilu- ja asennustyöt.

Työhön on mahdollista saada koulutus nykyiseltä omistajalta, kunhan tulevalta yrittäjältä löytyy palvelualttiutta, oikea asenne sekä tarvittava visuaalinen silmä.

Liiketoiminnan sijainti on Tampereen keskustassa, katutasossa n. 90 m2 vuokratila. Tila on remontoitu 3 vuotta sitten tätä liiketoimintaa varten (vuokra 1300 € /kk).

Liiketoiminta myydään toisen yrittäjän siirryttyä toisiin tehtäviin. Kauppa toteutetaan liiketoimintakauppana, ja nykyinen omistaja jatkaa samoissa tehtävissä B-to-B-puolella.


Viesti lähetetty

Kysy lisätietoja kohteesta

Jos olet kiinnostunut tästä kohteesta saat siitä lisätietoja jättämällä yhteystietosi tähän. Kaikki tiedot ovat pakollisia.




Katso myös nämä myytävät yritykset Suomen suurimmalta yritysvälittäjältä - Suomen Yrityskaupat

Vierasvenesatama palveluineen myytävänä Turun saaristossa!

Vuosikymmeniä veneilijöitä ja matkailijoita Turun Saaristossa Kustavissa palvellut Vuosnaisten Meriaseman liiketoiminta myynnissä (www.vuosnaistenmeriasema.com). Liiketoiminta on ollut hyvässä kasvussa viimeiset vuodet ja Vuosnaisten Meriasema ja sen toimintaa onkin palkittu viime vuosina eri organisaatioiden tahoilta. Mainetta ovat niittäneet erityisesti laadukas, kaloistaan tunnettu saaristolaispöytä sekä runsaat ja maukkaat burgeriannokset. Liiketoimintakauppaan kuuluvat kunnan vuokratontilla (maa-alue n...

Katso lisätiedot

Myynnissä veneiden, moottoreiden ja varusteiden kasvava erikoisliike

Yritys on keskittynyt uusien kalastusveneiden ja moottoreiden myyntiin sekä toimittamaan asiakkaiden toiveiden mukaisia valmiiksi varusteltuja kokonaisvenepaketteja. Yritys tarjoaa myös vaihtoveneitä sekä huoltopalveluja.Yritys on viime vuodet panostanut paljon liiketoimintansa kehittämiseen ja onkin poistanut turhat tuotteet valikoimastaan. Yritys on hyvässä kasvu ja tuloskunnossa. Kasvua tukee vahva brändi, erinomaiset yhteistyökumppanit sekä ammattitaitoinen henkilöstö. Yritys saa asiakkailtaan paljon po...

Katso lisätiedot

Upean merinäköalan ja upeita auringonlaskuja tarjoava ravintola yksityissatamassa lähellä Tallinnaa

Pieneltä näyttävä talo kätkee ravintolan lisäksi yksityistilaisuuksiin tarkoitetun salin jopa 40 hengelle, saunaosaston, 4 hotellihuonetta enintään 8 hengelle ja sikarihuone herroille.Vuokrasopimus on voimassa tammikuuhun 2024 asti.Vuokra on 30 000 euroa vuodessa. Hoitokulut yhteensä 30 000 euroa vuodessa....

Katso lisätiedot

Erikoistyökaluihin erikoistunut maahantuontia harjoittava yritys jolla oma toimiva verkkokauppa ja valmis jälleenmyyjäverkosto.

Erikoistyökaluja, jotka osittain maailman uutuuksia. Oma maahantuonti ja jakelu jälleenmyyjäverkostolle ja ammattilaisille....

Katso lisätiedot