Halutaan myydä
Menestyksekäs Kylmä- ja Sähköalan Yritys Myytävänä Pääkaupunkiseudulla

Kohdenumero FK64948
Hintapyyntö 99 000
Liikevaihto 250 000
Toimiala Sähköasennus, -huolto, -suunnittelu
Sijainti Uusimaa - Pääkaupunkiseutu
Henkilöluku 2
Menestyksekäs Kylmä- ja Sähköalan Yritys Myytävänä Pääkaupunkiseudulla

Etsitkö liiketoimintamahdollisuutta pääkaupunkiseudulta, joka tarjoaa vankan liikevaihdon, valmiit asiakassuhteet ja kasvupotentiaalia? Nyt on tilaisuus omistaa ja laajentaa menestyksekästä kylmä- ja sähköalan yritystä, joka toimii pääkaupunkiseudulla, noin 40 kilometrin säteellä Herttoniemestä.

Yrityksen Tiedot:

Perustamisvuosi: 2021
Toiminnan aloitusvuosi: 2022
Liikevaihto (2022): Noin 250 000 euroa, voitto 25 000 euroa
Nykyinen liikevaihto: Vakaa ja lähellä 250 000 euroa
Tulevaisuuden näkymät: Lupaava, vähintään nykyisen liikevaihdon säilyttäminen
Asiakassopimukset: Valmiina, mukaan lukien mahdollisuus jopa 150 000 euron vuosittaiseen sopimustuloon
Resurssit:

Henkilöstö: 1 työntekijä ja 1 alihankkija (osakkaiden lisäksi)
Ajoneuvot: 3 pakettiautoa mukaan lukien
Varasto: Strategisesti sijaitsee Herttoniemellä (Helsinki)
Velat: ei ole
Verkkosivut: Ammattimaiset ja responsiiviset, osamaksuvaihtoehto saatavilla
Sosiaalisen median kanavat: Aktiivisessa käytössä
Myyntihinta: 99 000 euroa
Tämä on loistava tilaisuus hankkia vakiintunut ja kannattava kylmä- ja sähköalan yritys, joka toimii pääkaupunkiseudulla. Valmiit sopimusasiakkaat ja päivittäiset uudet keikat takaavat jatkuvan liikevaihdon alueella, jossa on runsaasti mahdollisuuksia.

Yrityksellä on vahva online-läsnäolo ja upeat responsiiviset verkkosivut, jotka helpottavat asiakkaiden löytämistä ja palvelemista.

Jos olet kiinnostunut tästä liiketoimintamahdollisuudesta tai haluat lisätietoja, ota yhteyttä puhelinnumeroon tai sähköpostiosoitteeseen. Tartu tilaisuuteen ja ota haltuun tämä vakiintunut ja menestyvä yritys pääkaupunkiseudulla!


Viesti lähetetty

Kysy lisätietoja kohteesta

Jos olet kiinnostunut tästä kohteesta saat siitä lisätietoja jättämällä yhteystietosi tähän. Kaikki tiedot ovat pakollisia.




Katso myös nämä myytävät yritykset Suomen suurimmalta yritysvälittäjältä - Suomen Yrityskaupat

Yritys myy omia patentoituja metallituotteita kasvavaan markkinatarpeeseen

Yritys myy omia talotekniikkatuotteita rakennus-, LVIS- ja sähköteollisuuden tarpeisiin. Yritys on saanut hyvän tunnettavuuden ammattilaisten keskuudessa tuotteidensa ja toimitusvarmuuden ansiosta. Tuotteet ovat ohutlevy-/metallituotteita, helppokäyttöisiä ja asentajien suosimia.Markkinoiden koko on kasvava linjasaneerauksien, putki- ja sähköremonttien sekä energiasaneerauksien mukaisesti. Asiakkaita yrityksellä on laaja-alaisesti ympäri Suomea. Pääasialliset asiakkaat ovat suuret ja pienet urakointialan yr...

Katso lisätiedot

Myytävänä menestyvän kodinkonekauppaa harjoittavan yrityksen osakekanta

Myytävänä pitkään toimineen menestyvän kodinkonekauppaa harjoittavan yrityksen osakekanta.Yhtiö toimii muutamalla paikkakunnalla harjoittaen lähinnä kodintekniikan vähittäismyyntiä.Yrityksen toiminta ja talous ovat vahvalla pohjalla sekä yhtiön tulevaisuuden näkymät ovat hyvät.Yritys myydään pääomistajan eläköitymisen vuoksi mutta osa pienosakkaista jatkaa mielellään työntekoa uuden omistajan apuna, samoin kuin koko muu ammattitaitoinen henkilöstä.Tässä siis mielenkiintoinen mahdollisuus kodintekniikasta ki...

Katso lisätiedot

Perheyritys, joka on erikoistunut ompelutuotteiden valmistukseen alihankkijana

Yritys tarjoaa tekstiilituotteiden (naisten ja lasten vaatteet, tyynyt, kasvonmaskit) valmistuspalveluja asiakkaille - näytetuotteen valmistamisesta lopputuotteen lähettämiseen vastaanottajalle. Yhtiöllä ei ole rekisteröityä tavaramerkkiä.  Yritys on löytänyt asemansa markkinoilla tarjoamalla keskisuurille asiakkaille laatua, nopeutta, tarkkuutta, joustavuutta, tuotantoa Euroopassa ja kykyä tilata keskisuuria/pieniä määriä, joita muut suuret yritykset tai pienet studiot eivät salli.  Asiakaskunta ei ole suu...

Katso lisätiedot

Pääkaupunkiseudulla tasaista tulosta tekevä, kannattava ja hyvämaineinen venetarvikkeiden liiketoiminta. Jos sinulla on kova into toimia venealalla ja haluaisit laajentaa toimintaasi verkossa, tässä olisi sinulle valmis, toimiva ja kannattava alusta. Tästä uuden yrittäjän on helppo jatkaa tai kehittää toimintaa edelleen.

Yrityksen toiminta on myydä venevalmistajille ja venetarvikkeiden jälleenmyyjille sekä veneilyn harrastajille korkealaatuisia vene ja veneilytarvikkeita kattavasta valikoimasta. Yrityksellä on erittäin hyvä maine pääkaupunkiseudulla ja yrityksen brändi on veneilijöille tuttu. Yrityksen myynti tapahtuu perinteisen tukkumyynnin lisäksi omissa myymälöissä ja verkkokaupassa. Myymälöiden määrää voi supistaa koska osa myynnistä voidaan siirtää verkkokauppaan. Oikealle ostajalle tämä on sekä kannattava business et...

Katso lisätiedot