Halutaan myydä
Rauhallinen ravintola kolmessa kerroksessa keskellä Tallinnan vanhaakaupunkia

Kohdenumero FK54158
Hintapyyntö 77 000
Liikevaihto 450 000
Toimiala Ravintolat, kahvilat
Sijainti Viro
Henkilöluku 20
Tallinnan vanhan kaupungin ravintola, joka avasi ovensa vuonna 2013. Menun avainsanat ovat moderni eurooppalainen keittiö, johon vaikuttavat Viro ja Skandinavia. 
Ravintolalla on yhteistyösuhteita monien matkailuyritysten kanssa Virossa, Suomessa, Latviassa, Liettuassa, Venäjällä, Ranskassa, Tanskassa, Norjassa, Ruotsissa. 
Keväällä 2015 ravintola avasi Baltiassa ainutlaatuisen samppanjakellarin, valikoimassa yli 20 erilaista samppanjamerkkiä, joita voi nauttia ravintolassa paikan päällä tai ostaa mukana.
Sesonkiajan ulkopuolella ravintola tarjoaa paikallisille kohtuuhintaisia lounaita ja on loistava paikka liiketapaamisiin. Ravintola on mukana monissa paikallisissa kampanjoissa: SÖÖ10, Toidunautleja, Tallinna Ravintola Viikossa.



Viesti lähetetty

Kysy lisätietoja kohteesta

Jos olet kiinnostunut tästä kohteesta saat siitä lisätietoja jättämällä yhteystietosi tähän. Kaikki tiedot ovat pakollisia.




Katso myös nämä myytävät yritykset Suomen suurimmalta yritysvälittäjältä - Suomen Yrityskaupat

Siivousliike, erikoissiivoukset

Yrityksen toiminta keskittyy erikoissiivouksiin, joissa sillä on merkittäviä kilpailuetuja.Markkina-alueena on lähtökohtaisesti koko Suomi.Yritys on erittäin kannattava ja sitä se on ollut koko sen toimintansa ajan....

Katso lisätiedot

Menestyvä ammattipuutarhatarvikkeiden maahantuonti- ja myyntiyritys etsii uutta omistajaa

Myytävänä pitkään toiminut laadukkaiden ammattipuutarhatarvikkeiden maahantuontiin ja myyntiin keskittynyt yritys. Yrityksen pitkän historian johdosta asiakaskunta on laaja ja yritys onkin omassa asiakassegmentissään varsin tunnettu toimija koko Suomen alueella.Yrityksellä on hyvät päämiehet ja tätä kautta laaja, kattava ja laadukas tuotevalikoima oman erikoisalansa tuotteita. Myynti perustuu projektimyyntiin, kivijalkamyymälään sekä verkkokauppamyyntiin. Nämä tukevat hyvin toisiaan ja takaavat parhaan asia...

Katso lisätiedot

Tunnettu ja menestyksekäs kaihdinalan myyntiyhtiö Kaihdin Sampo Oy Tampereella

Tunnetut tuotemerkit, myös suunnittelu ja asennus....

Katso lisätiedot

Myydään pitkän historian omaava lihanjalostusteollisuusyritys Pohjois-Italiasta

Yritys on keskittynyt salamin ja makkaran tuotantoon. Toinen tärkeä toimiala on tyypillisten italialaisten liha- ja kalaruokien tuotanto.Nykyään italialaiselle ruoalle ja "valmiille aterioille" on suuri kansainvälinen kysyntä.Vahvuudet:- Suuri tuotantokapasiteetti- Yrityksellä on pitkä historia (yli 50 vuotta)- Hyvä maine markkinoilla- Toimiva kokenut organisaatio...

Katso lisätiedot