Halutaan myydä
Arvostettu perheystävällinen ravintola suuressa ostos- ja viihdekeskuksessa.

Kohdenumero FK54245
Hintapyyntö 199 000
Liikevaihto 300 000
Toimiala Ravintolat, kahvilat
Sijainti Viro
Henkilöluku 7

Viron suurin pannukakkuravintola, jonka pääkohderyhmä ovat lapsiperheet. Tärkeä osa liiketoimintamallia on erittäin ystävällinen ja perhekeskeinen palvelumalli.
Ravintolan pinta-ala on ensimmäisessä kerroksessa 415 m2 ja toisessa kerroksessa noin 140 m2 eli yhteensä noin 650 m2. Vuokrasopimus on voimassa 7.11.2028 asti.
2023 valmistui ravintolan toisen kerroksen juhlasali ja kehitetään juhlapaketteja. Juhlasalin käyttöä on mahdollista lisätä merkittävästi, salia voidaan käyttää myös vakituisten vierailijoiden vastaanottamiseen. Tämä on mahdollisuus liikevaihdon lisäkasvuun.

Koska ravintolan sisustus on vähän käytetty, ei lähitulevaisuudessa ole suunnitteilla suuria investointeja. Ravintolan perustamiskulu on ollut noin 400 000 euroa.

Ravintolan johtaja on tehnyt erittäin hyvää työtä tiimin kokoamisessa. Omistajat eivät ole mukana yhtiön päivittäisessä toiminnassa.
Ravintolan myynnin yhteydessä kaikki osaaminen jää yritykselle. Ja on varmasti myyvien osakkeenomistajien etujen mukaista tukea kaikin tavoin, jotta ravintolan menestys jatkuu.


Viesti lähetetty

Kysy lisätietoja kohteesta

Jos olet kiinnostunut tästä kohteesta saat siitä lisätietoja jättämällä yhteystietosi tähän. Kaikki tiedot ovat pakollisia.




Katso myös nämä myytävät yritykset Suomen suurimmalta yritysvälittäjältä - Suomen Yrityskaupat

Hyvässä kunnossa oleva ja kovaa tulosta tekevä valmistava yritys elektroniikka-alalla Länsi-Suomessa

Yli 25 vuotta B2B-puolella toiminut yritys jolla on vahva asema ja kova tulos. Hyvä mahdollisuus pyörittää palkatulla johdolla tai yrittäjänä itse....

Katso lisätiedot

Vähittäiskauppayritys, joka myy tunnetun vaatebrändin vaatteita kansainvälisellä franchising-sopimuksella.

Yrityksellä on 4 myymälää suurissa kauppakeskuksissa Virossa ja Latviassa.Franchising -malli on ainutlaatuinen. Franchising -saajan ei tarvitse ostaa tuotteita ennen myyntiä, hänen ei tarvitse valita tuotteita, ei tarvitse hinnoitella tuotteita. Kansainvälinen franchising -antaja järjestää tuotteiden oston, toimituksen, hinnoittelun, alennukset jne. Operaattori maksaa tuotteet viikoittain edellisellä viikolla tosiasiallisesti myytyjen tuotteiden mukaan (myymättömiä tuotteita ei tarvitse ostaa pois, ne palau...

Katso lisätiedot

Ruostumattomasta teräksestä valmistetut säiliöt

Yritys valmistaa ruostumattomasta teräksestä valmistettuja säiliöitä ja laitteita pääasiassa räätälöityinä tuotteina. Asiakasryhmiin kuuluu teollisuus, kemian- ja lääketeollisuus sekä juoma- ja elintarviketeollisuus....

Katso lisätiedot

Myydään PC-palveluihin erikoistuneen yhtiön liiketoiminta

Tietotekniikka-alan monitoimiyritys. Yritys tarjoaa palveluita aina mobiiliyhteyksistä kiinteisiin yritysverkkoihin sekä monipuolisia palveluita tietotekniikan tarpeisiin ja ongelmiin. Yritys on Dna ja Elisa jälleenmyyjiä. Valikoimaan kuuluvat tietokoneet ja oheislaitteet sekä käytetyt yrityskannettavat! Muita palveluita ovat tietokonehuolto, tietoturvaratkaisut, Dna-jälleenmyynti, Elisa-jälleenmyynti, tietoliikennelaitteet, 4G-reitittimet, WLAN-reitittimet ja muut tuotteet. Yritys tarjoaa lisäksi yrityks...

Katso lisätiedot