Halutaan myydä
Myydään yli 12 vuotta toiminut lounaskahvila, Paraisilla vilkkaan saaristotien varrella.

Kohdenumero FK1944
Hintapyyntö 78 000
Toimiala Ravintolat, kahvilat
Sijainti Varsinais-Suomi
Myydään yli 12 vuotta toiminut lounaskahvila, Paraisilla vilkkaan saaristotien varrella.

Kirjalan kahvitupa sijaitsee levähdysalueella, joka mahdollistaa pysäköinnin niin isoille raskaan kaluston ajoneuvoille kuin henkilöautoille omalla asiakaspaikoituksella.

Lounaskahvilaan kuuluu oma kiinteistö, 49 neliötä + katettu ulkoterassi 35 neliötä sekä oma 1000 neliön tontti. Lounaskahvila myydään irtaimistoineen.

Kirjalan kahvituvan liiketoiminta on kannattavaa ja sillä on vakiintunut asiakaskunta. Lounaskahvilalla on myös erinomaiset kehittämismahdollisuudet ja se voi muuntautua juuri sinun unelmiesi yritykseksi. Jos kiinnostuit tai tiedät jonkun jonka unelma voisi olla mahdollisesti tässä, ota yhteyttä niin jutellaan lisää tai jaa tämä ilmoitus.

Lounaskahvila myydään omistajan sairauden vuoksi.
Hinta 78 000 tai tarjoa.

Tiina Pöllu
0405412270
Saaristotie 753
21610 Kirjala


Viesti lähetetty

Kysy lisätietoja kohteesta

Jos olet kiinnostunut tästä kohteesta saat siitä lisätietoja jättämällä yhteystietosi tähän. Kaikki tiedot ovat pakollisia.




Katso myös nämä myytävät yritykset Suomen suurimmalta yritysvälittäjältä - Suomen Yrityskaupat

uusien puutuotteiden tuoteoikeudet

Yritys on suunnitellut useampia uusia puumateriaaleisin rakentuvia tuotteita, joiden tuoteoikeudet ollaan myymässä. Keksijä on eläkkeellä, eikä halua lähteä itse markkinoimaan yrityksiä. Yrittäjä voi toimia tarvittaessa tuotteiden tuotannon alihankkijaana. Tuoteoikeudet hankkimalla ostaja saa edullisesti nopean lähdön uusiin tuotteisiin, joiden pohjalla on suosien tuumiminen ja kokeilut. Sopii hyvin ostajalle, jolla on valmiit myyntikanavat ja/tai tuotantokapasiteettia. Tuotteiden markkinapotentiaali on pit...

Katso lisätiedot

Perinteikäs kello- ja kultasepänliike kaupungin keskustassa Pirkanmaalla

Erinomainen kannattavuus perustuu pitkäkestoisiin asiakassuhteisiin ja hyvään asiakaspalveluun.Liikevaihto muodostuu pääosin valmiiden tuotteiden myynnistä, sekä alan tuotteiden korjauksesta.Päämiehinä alan tukkuliikkeet Suomessa.Yrityksen asiakkaita ovat pääasiassa pirkanmaalaiset yksityiset, yritykset ja yhteisöt....

Katso lisätiedot

6,84 hehtaaria upeata rantatonttia. Degersand Resort, Suomen upein hiekkaranta sekä luonnonkaunis leirintäalue. Paljon rakennusoikeutta jäljellä!

6,84 hehtaaria upeata rantatonttia. Degersand Resort, Suomen upein hiekkaranta jossa on luonnonkaunis leirintäalue....

Katso lisätiedot

Pääkaupunkiseudulla ja Itä-Uudellamaalla pitkään toimineen ja menestyksekkään rakennuskonevuokraamon koko osakekanta. Ostajan niin halutessa, pääomistajat ovat valmiita jatkamaan omistajina pienellä osuudella.

Yhtiöllä on yli 20 vuoden kokemus rakennuskoneitten vuokraamisesta. Yhtiöllä on kattava määrä rakennuskoneita, joita tarvitaan rakennusprojekteissa. Yhtiö on paikallisesti erittäin tunnettu ja luotettava toimija. Yhtiö uudistaa jatkuvasti omaa kalustoaan. Oman kattavan valikoiman lisäksi yhtiö vuokraa useiden yhteistyökumppaneiden tuotteita ja palveluita Keski- ja Itä-Uudellamaalla sekä Pääkaupunkiseudulla. Yhtiöllä on toimintaansa varten vuokrattuna riittävät toimitilat pääkaupunkiseudun läheisyydessä. Hen...

Katso lisätiedot