Halutaan myydä
Ravintola-Pitseria Hyvinkäällä

Kohdenumero FK56836
Hintapyyntö Neuvotellaan / Tee tarjous
Toimiala Ravintolat, kahvilat
Sijainti Uusimaa
Henkilöluku 1
Ilmoitustyyppi: Myydään Ilmoitus jätetty: 18 tammikuuta 00:53
Lisätiedot Myydään ravintola Hyvinkään keskusta-alueelta,Valtakatu 1, asemalle n. 700m, vieressä suosittu Willa-kauppakeskus.
-Ravintolassa 24-asiakaspaikkaa, looshipenkit, vastaostettu MG Gastro-2 kerroksinen pitsauuni, parila, rasvakeitin, sekä 5 -jääkaappia.
-Ravintolan edustalla kahdella suunnalla tilaa terassille, 25 asiakaspaikkaa. Kylmä-sekä kuumabuffet.
-Asiakas -wc ja henkilökunnan wc. Ravintola toiminut nykyisellä omistajalla 8-vuotta, vakituinen asiakaskunta.
-Molemmat ruoan verkkotilauspalvelut, Voltti ja Foodora ovat käytössä. Ravintolasalin seinällä iso taulu-TV. Baaritiski. 2-jääkaappia juomille.
-Tilassa on 8-vuotta sitten tehty keskusilmastointi, taikinakone ja kaikki luvat ovat kunnossa.
-Vuokra 1000,.e kk+ sähkö mittarilukeman mukaan n. 500 e/kk, vesi sisältyy vuokraan.
-Ravintola on ollut nykyisellä omistajalla 8-vuotta ja tiloissa on toiminut ravintola 20-vuotta.

-Ravintolan lähellä on suosittuja yökerhoja sekä muita liikkeitä mm. varaosaliike sekä R-kioski. Ravintolalla on oma parkkipaikka autolle sekä pieni varastohuone.

-Soita tai tule käymään paikanpäällä tutustumaan jos haluat lisätietoja, sovitaan hinnasta ja liiketoiminnan myynnistä. ---Suosittelen että itse näet omin silmin onko paikka mielesi mukainen. Olen paikalla joka päivä klo 14-22.00.
Ota yhteyttä ilmoittajaan Saman Farik 019-416800 s-posti [email protected]


Viesti lähetetty

Kysy lisätietoja kohteesta

Jos olet kiinnostunut tästä kohteesta saat siitä lisätietoja jättämällä yhteystietosi tähän. Kaikki tiedot ovat pakollisia.




Katso myös nämä myytävät yritykset Suomen suurimmalta yritysvälittäjältä - Suomen Yrityskaupat

Korkealaatuisten naistenvaatteiden suunnittelu ja valmistus

Korkealaatuisia naistenvaatteita suunnitteleva ja valmistava yritys. Yhtiöllä on kaksi tunnettua EU-rekisteröityä tuotemerkkiä. Kaksi kertaa vuodessa uudistuvat mallistot koostuvat tyylikkäistä ja laadukkaista käyttövaatteista arkeen ja juhlaan. Vaatteita myydään pääasiassa Suomessa, Virossa ja Ruotsissa.Massatuotanto valmistetaan vaatetusteollisuudessa alihankinnan muodossa. Lisäksi yrityksellä on myös muuta vaatealan maahantuontia.Yrityksen perusideana on valmistaa vaatteita, jotka istuvat hyvin, ovat yks...

Katso lisätiedot

Monipuoliset mahdollisuudet omaava tunnettu turkulainen lounas- ja tilausravintola

Ravintola harjoittaa lounas- ja tilausravintolatoimintaa ajanmukaisissa ravintolatiloissa. Sen toiminta perustuu oman valmistuskeittiön tuottamiin monipuolisiin ja aikaansa seuraaviin tuotteisiin. Omalla henkilöstöllä toimien se on suosittu lounaspaikka ja markkinoilla tunnettu ja hyvin arvostettu juhlien ja muiden tilaisuuksien pitopaikka....

Katso lisätiedot

Yritys, jonka päätoimiala on lasisten rakenteiden tuottaminen ja myynti

Yhtiöllä on kokemusta tällä alalla vuodesta 2008 ja tuotanto on yksilöllistä ja ottaa huomioon asiakkaan toiveet. Yhtiön asiakkaita ovat kaikki suuret ja keskisuuret rakennusurakoitsijat Virossa. Yhtiön liikevaihto on 0,5 miljoonaa euroa vuodessa. Tällä hetkellä kaikki tarvittavat laitteet ovat käytettävissä eikä investointeja tarvita. Yrityksellä on etu kilpailijoihin nähden matriisiensa ja profiiliensa suhteen, sillä useimmat käyttävät jälleenmyyjäprofiileja ja riippuvaisia niiden toimitusajoista. Yrityks...

Katso lisätiedot

Varsinais-Suomessa todella pitkään toimineen tunnetun rengasliikkeen liiketoiminta myynnissä

Vuosikymmenten saatossa asiakkaiden luottamuksen saanut rengasliike hyvällä sijainnilla etsii liiketoiminnalle uutta jatkajaa. Yritys myy, huoltaa ja korjaa renkaita sekä lisäksi yrityksellä on useita satoja vakituisia rengashotelliasiakkaita. Asiakkaina on sekä yksityishenkilöitä että yritysasiakkaita.Yritys sopii hyvin uudelle yrittäjälle tai laajentamista tavoittelevalle yritykselle. Liiketoiminta myydään eläköitymisen ja sairauden vuoksi....

Katso lisätiedot